powiedzcie Ci, czego Wam brakuje w TC Window - czy marzyliście o jakieś opcji? Czy źle działał?
To jest ten czas, żeby się podzielić spostrzeżeniami i uwagami, nowy programista zasuwa tak szybko, że tym razem to ja muszę za nim chodzić z ręcznikiem

santa13 wrote:(...) Po ostatnich wydarzeniach nie wiem czy praktyczne byłoby dodanie gdzieś linka do pomocy z danym tytułem, np. solucji umieszczonej na "Naszej stronie", bo z innych to śmierdzi prawami autorskimi (...)
santa13 wrote:Na naszej stronce znajduje się parę solucji do gier. Prawdopodobnie większość "zerżnięta" z innych forum, ale gdyby było przyzwolenie na użytkowanie to czemu nie umieścić ich jako linki w TC Window tak by się uruchamiały w nowym okienku przeglądarki. (ulepszyć linki, żeby można je było opisywać dop. Anthrox) Zresztą niekoniecznie solucje, ale same układy klawiszy dla specyficznych gier jak Gunship 2000 np. Tam by kontrolować helikopter przyda się wiedza, który klawisz odpowiada za jakąś czynność. Można napisać po swojemu, ale tak by było wiadomo co i jak. Pamiętam jak w Top Secretach i Secret Servicach było pełno takich pomocyTo tylko pomysł. Zawsze to można schować jako dodatkowa zakładka razem z kodami, itp. żeby było na wypasie
chrumcio wrote:Dodać opcję gdzie ma zapisywać nasze sejwy
chrumcio wrote:Dodać opcję gdzie ma zapisywać nasze sejwy
Anthrox wrote:Co do ptaszka - będziemy myśleć - postawienie na ptaszki zmieniłoby koncept TC Window i to nie taka prosta rzecz do wprowadzenia jak się wydaje na pierwszy rzut oka. Ostrożnie do tego podchodziłbym - możliwe, że obecna forma jest ok - po prostu trafiłeś na moment, gdzie "Activate trainer" miało problemy i złe wrażenie odniosłeś.
chrumcio wrote:@Anthrox tak, o to chodzi.
Dobrze by było jak każdy mógł by se wybrać lokalizację zapisu.
Anthrox wrote:
-- 14 Wrz 2018, 23:26 --
To teraz ja przedstawię "odważny" koncept, gdzie settings.cfg moglibyśmy ustawiać z GUI
tauri5 wrote:Wygląda ładnie
Chociaż tak od siebie dodam że te info :
"Do you love The Company? If yes, please support us via PayPal: http://thecompany.pl/support"
umieściłbym pod żółtym paskiem z informacją o aktualnej wersji