roki76Podczas gry wciśnij F12->zakładka Save Game tam dokonasz sejwa roki76Page 4 of 55https://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/aktualne-naprawy-t1504-60.htmlhttps://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/aktualne-naprawy-t1504.html
bardzo proszę o linka z trainerem i wyjaśnieniem co owy trainer robi, czy np, przyśpiesza grę? zwiększa ilość fpsów, ect : ) ? nie wiem czemu od razu nie dałeś tego linka to ja grzecznie teraz o niego poproszę
ps: wersja settlersów na amidze jest jednak mimo wszystko co jak co to chyba lepsza od Dosowej
mi wyskakuje że trainer ma wirusa, w ogóle to ja chcę the settlers online na amidze, i raczej w tą stronę będę wiercił i jeszcze jedno kochani chciałbym by to konkretnie miało działającą klawiaturę, a temat the settlers online gdzieś sie przez forum przewiał, ale linki wygasły do owej gry : P
trainer jest czysty, sam sprawdzałem go na dwóch antywirusach, pewnie Elmek i Olesio też to zrobili zazwyczaj avast i norton mają bzika na punkcie plików exe, więc jeżeli używasz jednego z nich to się nie dziw
ja mam antywirusa na płycie głównej, zintegrowanego z biosem może go wyłączę po prostu dajcie linka do settlersów online na amidze proszę proszę
ps: i co z błędem klawiatury, kiedy pojawi się wersja the settlers z działającą klawiaturą, sam mam przekopywać google i łaskawie wam pliki ADF znaleźć?
@Zdechlak: Za takie ponaglanie mogę Ci zapłacić ostrzeżeniem. Anthrox przyjął do wiadomości że błąd istnieje. Więc teraz musisz wykazać się cierpliwością.
Dokładnie, olesio przygotowuje alternatywną wersję. Co jakiś czas można się przypomnieć, ale bez przesady - raz na miesiąc starczy I tylko głównie wtedy jak obiecałem zająć się problemem. Bo np. 300 FPS palcem nie tknę - to już Ty musisz zrobić trainera na 300 FPS.
@zdechlak: mam się obrazić?! Myślisz, że ja Elmkowi i innym potencjalnnie zainteresowanym bym wciskał malware?! Od pisania malware i to w Delphi są dzieci neo. Ja piszę raczej przydatny soft, a nie jakieś syfy. Także Trainer jest czysty, sprawdź na virus total. Spakowany jest UPX'em aby zjamowal mniej miejsca i do tego jak wspominałem działa na zasadzie wstrzykiwania biblioteki dll w proces dosbox.exe. Źródła póki co nie planuje udostępnić. Ale polecam wywalić tego antywirusa. Bo jeżeli KAV 2010 się nic mi nie pluje to inne porządne antywirusy też nie powinny. A co do braku możłiwości wpisywania cyferek przy generacji mapy w wersji amigowej, jak i nazwach save'ów to potwierdzam, że problem dotyczy wersji wHDLoad użytej w exeku, a JOTD - autor slave'a do WHDLoad mimo zgłoszenia mu tego faktu dość dawno przez kilka osób olał to. Także pozostaje DosBOX + trainer albo poczekać na wersję w exe bez Trainera póki co, ale z prawidłowo działającą klawiaturą. Takową już przygotowałem w wersji 2 in 1 (ENG + PL i wysłałem ją Antkowi do zexeczenia. A linki o które pytałeś zdechlak masz posłane na e-maila.