Polski

Benefactor

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.
Pancio no wiec chodzi o startowanie sgf'a z lini polecen
wszystko gra jesli uzywam sgf'a z "orginalnej" gry, natomiast wywala mi czarny ekran gdy probuje wgrac sgf'a zrobionego podczas gry w bonusowe levele. to pewnie ma zwiazek z tym ze nie jest na starcie exeka "wgrana" dyskietka z dodatkowymi ukladami przez co uae nie moze znalezc odpowiednich danych do wgrania tego sgf'a.
czy myslisz ze da rade cos z tym zrobic ?

ps
problem rozwiazany. czarny ekran wywala gdy w nazwie sgf'a jest spacja. po zmianie nazwy (usunieciu zeń spacji) wszystko gra i buczy jak siema ;)
pozdrawiam
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/benefactor-t954.html
2011-03-02T22:03:24+01:00
no wiec chodzi o startowanie sgf'a z lini polecen
wszystko gra jesli uzywam sgf'a z "orginalnej" gry, natomiast wywala mi czarny ekran gdy probuje wgrac sgf'a zrobionego podczas gry w bonusowe levele. to pewnie ma zwiazek z tym ze nie jest na starcie exeka "wgrana" dyskietka z dodatkowymi ukladami przez co uae nie moze znalezc odpowiednich danych do wgrania tego sgf'a.
czy myslisz ze da rade cos z tym zrobic ?

ps
problem rozwiazany. czarny ekran wywala gdy w nazwie sgf'a jest spacja. po zmianie nazwy (usunieciu zeń spacji) wszystko gra i buczy jak siema ;)
pozdrawiam

2011-03-02T23:19:27+01:00

Re: Benefactor

Ode mnie masz odpowiedź:

Nie, wszystko jest w pamięci. Spacja jest dopuszczalna, ale jak dałeś ją na końcu albo na początku rzeczywiście mogło nie zadziałać. Czarny ekran zawsze będzie jak podasz ścieżkę do nieistniejącego SGF

2011-03-03T11:04:53+01:00

no wiec nazwa sgf'a byla "pancio bonus.sgf" musialem usunac spacje co by zadzialalo. po nazwanieu "panciobonus.sgf" wszystko hula ;)

2011-03-03T12:12:10+01:00

Najważniejsze że Ci działa :-)

2013-08-30T14:27:47+01:00

problem rozwiązany więc temat zamykam, w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze

Return to Rozwiązane problemy