Polski

Goblins problem z napisami

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.
tricolore Witam,
cos jest niehalo z Goblinami 3in1. Po odpaleniu trójki wszystko sie ladnie uruchamia. w wersji amigowej jak sie najechalo kursorem na jakis przedmiot to na dole z lewej strony pojawiala sie nazwa tego przedmiotu. Gdy wchodze w inventory i wybieram przedmiot do uzycia to w tym samym pasku na dole powinno sie pokazac przykladowo "Use coin on _coś_tam_" a widze napis "Use on ", czyli zamiast nazwy przedmiotu widac wieksze przerwy miedzy wyrazami. Troche to irytujace ;) da sie to jakos naprawic? :)
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/goblins-problem-napisami-t771.html
2010-12-05T14:41:34+01:00

Goblins 3, problem z napisami

Witam,
cos jest niehalo z Goblinami 3in1. Po odpaleniu trójki wszystko sie ladnie uruchamia. w wersji amigowej jak sie najechalo kursorem na jakis przedmiot to na dole z lewej strony pojawiala sie nazwa tego przedmiotu. Gdy wchodze w inventory i wybieram przedmiot do uzycia to w tym samym pasku na dole powinno sie pokazac przykladowo "Use coin on _coś_tam_" a widze napis "Use on ", czyli zamiast nazwy przedmiotu widac wieksze przerwy miedzy wyrazami. Troche to irytujace ;) da sie to jakos naprawic? :)

2010-12-05T14:52:00+01:00

Re: Goblins 3, problem z napisami

powiem ci, ze w tej chwili mam ten sam problem (dotychczas go nie mialem). zainstalowalem nowy system (a raczej zrobilem format C i zapodalem ten sam win 7 x64) i od tej pory mam ten sam problem w goblinach. nie mam pojecia o co chodzi, napewno nie fakt ze brakuje czegos w systemie. wkurwiam sie z tej okazji bo to moja flagowa gra

2010-12-05T15:43:49+01:00

Zgłoszenie zostało przyjęte, a Panciowi udzielam pouczenia - na naszym forum nie pisze się wulgarnie: wkurwiaqm - powinno się używać cenzury TC - czyli napisać wkurwiam.

2010-12-05T16:16:28+01:00

bardzo przepraszam za moje ordynarne zachowanie. juz ocenzurowalem, hehe

2010-12-05T22:04:57+01:00

dzieki za odpowiedzi ;) akurat tez mam win7, ale 32-bitowy, ale mysle, ze to szczegolnie duzej roznicy nie robi w stosunku do x64. chetnie bym przeszedl gobliny raz jeszcze, bo wydaje mi sie, ze na win7 bez wielkiego kombinowania tylko opcja z thecompany jest najlepsza :)

2010-12-05T23:34:14+01:00

Z tego co wiem, xtra klasyka wypuscila pakiet goblinow - od 1 do 4 w PL :)

2010-12-06T12:12:40+01:00

Anthrox wrote:Z tego co wiem, xtra klasyka wypuscila pakiet goblinow - od 1 do 4 w PL :)

Tak jestem jej szczęśliwym posiadaczem, "kupiłem" przez internet :D

2010-12-06T16:31:17+01:00

Trzykolorowy. Zapraszamy do działu powitań. :roll:

2011-05-19T15:41:32+01:00

Re: Goblins problem z napisami

peszek, peszek, peszek :roll: - Gobliinsy to zacne gry!
Anthrox wrote:Z tego co wiem, xtra klasyka wypuscila pakiet goblinow - od 1 do 4 w PL

tak, szkoda tylko, że w xk nie dali drukowanego poradnika obecnego w wersji premierowej,którą zakupiłem na allegro, za 1zł+wysyłka :hee: . Jest to o tyle istotne, że 'spolszczenie' obejmuje również nazwy przedmiotów i imiona (!) bohaterów, w skutek czego opisy ze starych czasopism są nieco nieprzydatne... Szkoda też,że lokalizacja nie obejmuje dialogów, chciałoby się dzieciakom nieczytającym zapuścić gierkę :hmm:

2011-05-19T16:32:41+01:00

To powinna być motywacja, aby samemu trochę pogłówkować.
Jakby nie było takie jest pierwotne założenie gry :)

2013-08-30T15:02:13+01:00

problem rozwiązany więc temat zamykam, w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze

Return to Rozwiązane problemy