Polski

Road Rash - moje boje z testami gier

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.
gazdzina Road Rash moje modlitwy zostały wysłuchane gra śmiga tak jak powinna ale właśnie ale nie mogę wpisać kodów jak bym chciał od jakiegoś etapu i ten trainer nie znam klawiszy a przydała by się pomoc każda w grze .
Widzę że mega paczka udostępniona szkoda że nie dołączono trainera do settlers ale mam na PC cóż nie wszystko można mieć . W dziale prób chciałem zamieścić ten opis ale jest niedostępny więc tutaj wstawiłem swoje spostrzeżenia :-)
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/moje-boje-testami-gier-t4563.html
2017-11-29T20:01:38+01:00
Road Rash moje modlitwy zostały wysłuchane gra śmiga tak jak powinna ale właśnie ale nie mogę wpisać kodów jak bym chciał od jakiegoś etapu i ten trainer nie znam klawiszy a przydała by się pomoc każda w grze .
Widzę że mega paczka udostępniona szkoda że nie dołączono trainera do settlers ale mam na PC cóż nie wszystko można mieć . W dziale prób chciałem zamieścić ten opis ale jest niedostępny więc tutaj wstawiłem swoje spostrzeżenia :-)

2017-11-29T20:02:59+01:00

Re: Road Rash - moje boje z testami gier

@gazdzina: skoro masz dostęp do Release Candidate - czyli publicznych beta testów - to powinieneś w temacie z grą pisać, zamiast zakładać nowy temat. Grę wysępił Rekkimaru - i to tylko dlatego, że ładną ikonkę do niej zrobił i stara się dużo wnosićdo The Company :)

2017-11-29T23:02:18+01:00

Póki co w beta exeku co możesz zrobić to remapować klawisze na własne ustawienie, potem wyłączyć port z joystickiem nr2 i klawiatura będzie działać.

2017-11-29T23:17:04+01:00

ok , dzięki po korekcie śmiga wszystko , dzięki :-)

2017-11-29T23:42:50+01:00

podobnie do kiwania się na motorze, można zmniejszyć prędkość exeka w zakładce speed mode, minimum -40, ale lepiej więcej i motor się ładnie składa i ślizga ;)

2017-12-05T15:56:04+01:00

EXE'k został wypuszczony, a zauważone błędy usunięte - nic nie trzeba regulować.
Temat zamykam i przenoszę do "rozwiązanych problemów".
W przypadku potrzeby otwarcia wątku - proszę o kontakt.

! W razie problemów lub dodatkowych pytań, prosimy o PW do załogi The Company - wątek zostanie ponownie otwarty.

Return to Rozwiązane problemy