Polski

Nie działają exe

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.
kurkowa Witam!!!
Przedstawię wam historię jak wpadłem na The Company.
Pracuję w lombardzie, wyciągałem towar na sprzedaż i trafiłem na komputer stacjonarny na którym znalazłem folder z grami na amigę aż mi się łezka zakręciła bo były tam gry takie jak: Dyna blaster, Wings of Honor, North and South, Jaguar :D. Nie sądziłem, że kiedykolwiek jeszcze będę grał w te gry.

Gry chodzą na kompie u mnie w pracy (system xp), chodzą także na laptopie mojej dziewczyny (64 win7)
a na moim kompie lipa :/ (64 win7). Gdy włączam ukazuję się logo The Company wraca mi do win i nic zero reakcji, żadnego info :/ . Na innych kompach wiem, że pojawia się logo company, wychodzi do win i włącza się chyba jakiś uploader. 0035.Wings.(1990)(Cinemaware).Win7-TheCompany tak jedna z gier jest nazwana może to w czymś pomoże :D.
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/nie-dzialaja-exe-t1302.html
2011-07-12T18:17:14+01:00
Witam!!!
Przedstawię wam historię jak wpadłem na The Company.
Pracuję w lombardzie, wyciągałem towar na sprzedaż i trafiłem na komputer stacjonarny na którym znalazłem folder z grami na amigę aż mi się łezka zakręciła bo były tam gry takie jak: Dyna blaster, Wings of Honor, North and South, Jaguar :D. Nie sądziłem, że kiedykolwiek jeszcze będę grał w te gry.

Gry chodzą na kompie u mnie w pracy (system xp), chodzą także na laptopie mojej dziewczyny (64 win7)
a na moim kompie lipa :/ (64 win7). Gdy włączam ukazuję się logo The Company wraca mi do win i nic zero reakcji, żadnego info :/ . Na innych kompach wiem, że pojawia się logo company, wychodzi do win i włącza się chyba jakiś uploader. 0035.Wings.(1990)(Cinemaware).Win7-TheCompany tak jedna z gier jest nazwana może to w czymś pomoże :D.

2011-07-12T18:42:20+01:00

Re: Nie działają exe

Przede wszystkim sprawdź najnowsze wersje, które pobierzesz z głównej strony.
Ciekawe, że klient dysku nie wyczyścił - historia unikatowa i ciekawa - pogratulować szczęścia :hee:

2013-08-30T15:23:42+01:00

Re: Nie działają exe

skoro temat stoi od 2 lat uznaję że problem rozwiązany, temat zamykam w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze

Return to Rozwiązane problemy