Polski

Pare pytań

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.
Kamilos87pp Witam. Jestem tu nwoy i mam pare pytań.

1. Dlaczego było ponad 200 gierek na stronce a czemu teraz jest 80 około?
2. Gdzie są inne gierki typu Dune czy Franko?
3 Czy będą nowe gierki lub jakiś wish list jest?

Niewiem czy to dobry dział jak co to sorki. Pozdrawiam
Page 1 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/pare-pytan-t7587.html
2023-01-01T15:17:29+01:00
Witam. Jestem tu nwoy i mam pare pytań.

1. Dlaczego było ponad 200 gierek na stronce a czemu teraz jest 80 około?
2. Gdzie są inne gierki typu Dune czy Franko?
3 Czy będą nowe gierki lub jakiś wish list jest?

Niewiem czy to dobry dział jak co to sorki. Pozdrawiam

2023-01-01T16:30:35+01:00

Re: Pare pytań

Kamilos87pp wrote:1. Dlaczego było ponad 200 gierek na stronce a czemu teraz jest 80 około?

Ad.1
Część pozycji została przeniesiona do "Strefy PREMIUM".

Kamilos87pp wrote:2. Gdzie są inne gierki typu Dune czy Franko?

Ad. 2
W "Strefie PREMIUM"

Kamilos87pp wrote:3 Czy będą nowe gierki lub jakiś wish list jest?

Ad.3
Nowe gry będą się pojawiać - informacje na ten temat można śledzić różnymi technikami tj.

a) obserwując monitorki/neony na stronie głównej:
monitorki-neony.webp

b) sortując listę exeków po lp. - klikając na tekst "Lp." na spisie:
Gry - posortuj po nowościach (czyli posortuj po lp.)

Strefa Premium - posortuj po nowościach (czyli posortuj po lp.)

Ciekawostka: klikając drugi raz na Lp. tytuły sortują się odwrotnie - od najstarszego do najmłodszego, który pojawił się na stronie.

W pierwszym przypadku widać, że najnowszy jest EXE Matemation na chwilę pisania tej wiadomości.
W przypadku PREMIUM najnowsza jest gra Worhy

c) śledząc informacje na oficjalnym Facebooku:
https://facebook.com/thecompanypl

d) śledząc komentarze:
https://thecompany.pl/komentarze

e) dodając do swojego czytnika RSS link:
https://thecompany.pl/rss.xml

f) spoglądając na:
https://thecompany.pl/mapa-budynku.php

:-)

2023-01-01T17:46:24+01:00

Dzięki za odpowiedzi :)

Jeszcze mam dwa pytanka bo nie zrozumiałem.

1. Wchodzę w PREMIUM i pisze skontaktuj się z kimś z forum czyli z kim? I jak to działa? Jak mam daną gierkę sciągnać?

2. Gdzie ta lista execów bo nic nie widzę i żadnego sortowania czy coś.

Pozdrawiam i przepraszam za kłopot jak co.

2023-01-01T19:45:58+01:00

1. Musisz napisać do Spambot [może by to zmienić na domyślnego SpamBota tam właśnie??] z pytaniem o konkretne gry, które są teraz traktowane każda osobno. Nie ma czegoś takiego na chwilę obecną jak Premium na wszystkie gry.

2. Część exeków [86] jest w strefie GRY w dalszym ciągu do używania za darmo. Pozostałe [134] jest w PREMIUM.
Jeśli chodzi o sortowanie to na głównej stronie pod wyszukiwarką gier jest tabelka i tam masz kolumny Lp. Tytuł Rok Gatunek, itd. Jak klikniesz w Lp. to Ci się lista ułoży od najnowszego exeka od góry do najstarszego do dołu.

2023-01-01T20:30:47+01:00

Kamilos87pp wrote:3 Czy będą nowe gierki lub jakiś wish list jest?

Cześć, Koledzy chyba nie odpowiedzieli do końca na Twoje pytanie o wish list - czyli listę życzeń.

forma listy życzeń znajduje się tutaj:

rzadowe-dyrektywy/exe-req-edycja-programu-dyskusja-t7469.html

Jest to głosowania na dodanie do strony nowych gier - głosuje się poprzez dotację i wskazywanie konkretnego tytułu - trzy tytuły z najwyższymi wynikami na koniec sezonu wygrywają i zostają dodane.

W poprzednim sezonie zwyciężyły:
1. Napalm The Crimson Crisis
2. Final Battle
3. Micro Machines

Obecnie trwa drugi sezon :) :-D

2023-01-02T20:17:01+01:00

1. A gdzie ten Spambot jest? Sorki wieki na żadnym forum nie byłem więc nie wiem czy on tu czy gdzie indziej proszę o odpowiedz gdzie on i gdzie pisać.

2. A chodziło na że stronce to wiem akurat. Że tam sortowanie itd. myślałem że tu lub coś. Powtarzam wieki na forum nie byłem także przepraszam.

3. To teraz potem jak PREMIUM zadziała w pełni będzie to gry tam będą płatne? Tak samo to głosowanie na nowe gry wish list płatne?

Z góry dzięki za wyczerpujace odpowiedzi i przepraszam

2023-01-02T20:46:12+01:00

Kamilos87pp wrote:1. A gdzie ten Spambot jest? Sorki wieki na żadnym forum nie byłem więc nie wiem czy on tu czy gdzie indziej proszę o odpowiedz gdzie on i gdzie pisać.

Tutaj: @SpamBot

Kamilos87pp wrote:3. To teraz potem jak PREMIUM zadziała w pełni będzie to gry tam będą płatne? Tak samo to głosowanie na nowe gry wish list płatne?

Jeszcze raz zadaj pytanie, bo nie rozumiem?
PREMIUM już funkcjonuje i zostały już wybrane tytuły do tej sekcji.
Nie ma planów, aby pozostałe tytuły trafiły do tej sekcji.

Oczywiście w przypadku aktualizacji / nowości - będą podejmowane decyzje, czy tytuł powinien znaleźć się w Strefie PREMIUM czy w zakładce GRY.

2023-01-04T22:37:33+01:00

Dzięki raz jeszcze. Dzięki wam nie będę się czuł zagubiony i sto razy się pytał o to samo.

A jeśli chodzi o ponowne pytanie to chodziło mi czy gry PREMIUM będą lub są płatne? I czy głosowanie na nowe gry też jest płatne? Jak tak to jaka forma płatności i ile? Pozdrawiam wszystkich.

2023-01-04T23:50:58+01:00

Gry Premium są płatne. W gotówce na konto lub w naturze jeśli potrafisz się odwdzięczyć jakoś szefostwu :lol2: Istnieją legendy, że za aktywność też jest szansa na zdobycie poważania i może czegoś więcej...? Pisz do użytkownika SpamBot z zapytaniami.

Głosowanie na nowe gry też odbywa się poprzez dotacje. Jak się coś dorzucisz to każda złotówka wydana daje 1 głos na liście oprócz przelewu PayPal. Większość informacji tu:

2023-01-05T17:09:40+01:00

Dzięki za wszystkie odpowiedzi i te wesołe też . Nie mam pytań już teraz wszystko wiem i są poradzę. Pozdrawiam wszystkich i dzięki za pomoc :-)

2023-01-05T17:24:26+01:00

@Kamilos87pp - daję jeszcze w ramach ciekawostki:

Nie zawsze niestety wiarygodne informacje przedstawia, ponieważ przy kompilacjach aktualizacji nie dokonuję na plandece - przez co plik exe może ulec zmianie, a ostatnia data modyfikacji może być kilka lat wstecz.

Ostatnio staram się zwracać na to uwagę i chociaż pierwszy tytuł z kompilacji "zapisać", żeby się zmieniła data ostatniej modyfikacji :)

2023-02-01T12:26:56+01:00

santa13 wrote:Gry Premium są płatne. W gotówce na konto lub w naturze jeśli potrafisz się odwdzięczyć jakoś szefostwu :lol2: Istnieją legendy, że za aktywność też jest szansa na zdobycie poważania i może czegoś więcej...? Pisz do użytkownika SpamBot z zapytaniami.

Głosowanie na nowe gry też odbywa się poprzez dotacje. Jak się coś dorzucisz to każda złotówka wydana daje 1 głos na liście oprócz przelewu PayPal. Większość informacji tu:

Ale WSZYSCY powinni być wolni, tak jak zawsze!

2023-02-01T12:30:19+01:00

Odnoszę wrażenie że translator mu źle przetłumaczył tekst. :-)

2023-02-01T22:54:26+01:00

Ciekawe bo sprawdziłem kilka możliwych wersji wypowiedzi w języku angielskim i żadna nie dała takiego tłumaczenia.

2023-02-02T00:55:09+01:00

Ptakus94 wrote:Odnoszę wrażenie że translator mu źle przetłumaczył tekst.

K9Darek wrote:Ciekawe bo sprawdziłem kilka możliwych wersji wypowiedzi w języku angielskim i żadna nie dała takiego tłumaczenia.

MurraySkull wrote:Ale WSZYSCY powinni być wolni, tak jak zawsze!

Tekst po angielsku brzmiał pewnie tak:

" But ALL should be free, as always! "

Słowo: WOLNY (w znaczeniu "nie zniewolony", a nie "nie szybki") i DARMOWY tłumaczy się właśnie jako FREE.

2023-02-02T08:14:15+01:00

Niestety mało która rzecz na tym świecie jest darmowa :ok1:

2023-02-02T08:48:47+01:00

Sethurial, wrzuć swój tekst na transa i zobaczysz wyniki.

2023-02-02T08:49:59+01:00

Nawet po śmierci płacisz, za własny pogrzeb. :mysli:

2023-02-02T09:58:47+01:00

Za darmo wp***dol można dostać :D

2023-02-02T11:01:55+01:00

Ptakus94 wrote:a darmo wp***dol można dostać

Nie zgadzam się. Możesz opłacić to własnym telefonem lub portfelem. W zależności co posiadasz, ostatecznie gotówką. :haha: :haha:

Return to Rozwiązane problemy