Polski

Personal Nightmare - problem z inventory

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.
Mr. Useways Po wejściu do inventory nie mogę wrócić do ekranu głównego gry. Nie wiem w czym leży przyczyna; po uruchomieniu wszystko działa poprawnie, mogę wpisywać komendy, przemieszczać się pomiędzy lokacjami, podejmować interakcję z otoczeniem. Po wejściu do inv-a nie działą ani Escape, ani "fire", nic. Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/personal-nightmare-t1307.html
2011-07-15T11:52:14+01:00
Po wejściu do inventory nie mogę wrócić do ekranu głównego gry. Nie wiem w czym leży przyczyna; po uruchomieniu wszystko działa poprawnie, mogę wpisywać komendy, przemieszczać się pomiędzy lokacjami, podejmować interakcję z otoczeniem. Po wejściu do inv-a nie działą ani Escape, ani "fire", nic.

2011-07-16T13:29:09+01:00

Re: Personal Nightmare - problem z inventory

Akurat tej gry nie znam za dobrze, więc niech jakiś fan się wypowie.
Jak wina leży po stronie TC, to się poprawi :)

2013-08-30T22:58:59+01:00

skoro temat stoi od 2 lat uznaję że problem rozwiązany, temat zamykam w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze

2019-02-10T18:48:31+01:00

Gdyby ktokolwiek miał taki problem to wystarczy najechać myszką i kliknąć Exit lub Close na górze i wyjdziemy z inwentarza.

Return to Rozwiązane problemy