Polski

Pinballs 19in1 kompilacja

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.
_konrado_ Pinball Fantasies CD32 :
Po wciśnięciu lewego przycisku myszki gra zalicza zwieche (zatrzymuje się ale można wejść do menu F12)

Power Pinball CDTV :
Wciskając lewy przycisk myszki nabijamy kredyty i przelatuje kulka przez połowę ekranu
Wciskając prawy przycisk myszki ruszamy prawą łapką flipera i podbijamy kulkę do połowy
Nie wiem nawet jak tą grę uruchomić.

Moja osobista sugestia to zrobić oddzielna kompilację Digital Illusions / 21st Century Entertainment czyli :
- Pinball Dreams
- Pinball Fantasies
- Pinball Illusions
+ wersje CD32
+ Slam Tilt

a resztę zostawić w kompilacji.
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/pinballs-19in1-kompilacja-t1833.html
2012-02-16T16:13:36+01:00
Pinball Fantasies CD32 :
Po wciśnięciu lewego przycisku myszki gra zalicza zwieche (zatrzymuje się ale można wejść do menu F12)

Power Pinball CDTV :
Wciskając lewy przycisk myszki nabijamy kredyty i przelatuje kulka przez połowę ekranu
Wciskając prawy przycisk myszki ruszamy prawą łapką flipera i podbijamy kulkę do połowy
Nie wiem nawet jak tą grę uruchomić.

Moja osobista sugestia to zrobić oddzielna kompilację Digital Illusions / 21st Century Entertainment czyli :
- Pinball Dreams
- Pinball Fantasies
- Pinball Illusions
+ wersje CD32
+ Slam Tilt

a resztę zostawić w kompilacji.

2012-05-08T15:12:01+01:00

Re: Pinballs 19in1 kompilacja

Co do rozdzielenia kompilacji - odpada.
Jednak w samym exeku mógłbym tytuły rozdzielić na wydawców, ale nie wydaje mi się, żeby to był dobry pomysł.

Fantasies:
U mnie problem nie występuje. (potwierdzone przed chwilą na najnowszej wersji exeka)
Pamiętałeś strzałką w dół "naciągnąć" wajchę?

Power Pinball - podejrzewam, że j/w - z lenistwa nie odpaliłem, skoro Fantasies działa ;)

2012-07-21T09:51:18+01:00

Pinball fantasies cd 32:

Występuje błąd podczas bonusa po zaświeceniu napisu CRAZY - po jednym lupie i zdobyciu 5 000 000 bonus sie końćzy... Zwykle mamy 30 sekund na ponabijanie kasy.

2012-07-21T10:33:02+01:00

Z tego co wiem wiechu - sprawa z CRAZY była już wyjaśniania i doszliśmy do wniosku, że nie jest to błąd gry.
Niemniej mogę exeka poprawić i wydać pełną wersję ze ścieżkami audio CD32 - być może dzięki temu problem zniknie

2013-08-31T20:16:02+01:00

problem rozwiązany więc temat zamykam, w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość do mnie, innych moderatorów lub administratorów, a znów zostanie otwarty

Return to Rozwiązane problemy