Pokery też są popsute, nie wiem jak z resztą, ale np. UGH! i Superfrog działają normalnie.
Popsuliście niektóre exeki
Cannon Fodder nie bangla. Czarny ekran, bez muzyki, kursora ani niczego innego. Wcześniejsza wersja 2.6 działała normalnie.
Pokery też są popsute, nie wiem jak z resztą, ale np. UGH! i Superfrog działają normalnie.
Re: Popsuliście niektóre exeki
Nic z tego.
No to nie wiem jakim cudem stare wersje działały. Mają one większy rozmiar?
Widocznie kompresja, którą zastosowałem jest na tyle pamięciożerna, że Twój XP nie daje rady z odpakowaniem.
Mogę to naprawić tylko zwiększając rozmiar exeka :|
[EDIT]
Ok, próbę 2 zrobimy za dnia.
Widocznie kompresja, którą zastosowałem jest na tyle pamięciożerna, że Twój XP nie daje rady z odpakowaniem.
Mogę to naprawić tylko zwiększając rozmiar exeka :|
[EDIT]
Ok, próbę 2 zrobimy za dnia.
He mam ten sam problem i tylko z tymi dwoma exekami. Zresztą kiedyś Antkowi o tym pisałem. Zainstalowałem łatkę do directX co mi podałeś link i nic to nie zmienia. Dlatego olałem te tytuły ale widzę że nie tylko ja mam z tym problem. Ciekawe. Dla przypomnienia działam na XP z SP3
No to teraz będę wiedział, kogo prosić o sprawdzenie, czy dany exek działa prawidłowo na XP.
Sprawdźcie teraz tego Cannon Fodder:
http://thecompany.pl/Beta/Cannon.Fodder.10in1.(v2.6)(ML)(1991-1994)(Sensible.Software)(+t)-TheCompany.exe
Jak nadal będą problemy, to spróbujemy jeszcze ustawić inną kompresję na test
Sprawdźcie teraz tego Cannon Fodder:
http://thecompany.pl/Beta/Cannon.Fodder.10in1.(v2.6)(ML)(1991-1994)(Sensible.Software)(+t)-TheCompany.exe
Jak nadal będą problemy, to spróbujemy jeszcze ustawić inną kompresję na test

U mnie działa.
U mnie też śmiga. To popraw jeszcze strip pokera.
http://thecompany.pl/Beta/Strip.Poker.13in1.(v2.6)(ML)(1986-2002)(Various)-TheCompany.exe
Problem może dotyczyć exeków w dużych kompilacjach (powyżej 10szt.) - będę to miał na uwadze.
Widocznie na XP SP3 coś nie halo z "mocną" kompresją dla wielu pozycji.
Testujcie na przyszłość i donoście o takich "minach" - bo u mnie niestety problem nie występuje.
Problem może dotyczyć exeków w dużych kompilacjach (powyżej 10szt.) - będę to miał na uwadze.
Widocznie na XP SP3 coś nie halo z "mocną" kompresją dla wielu pozycji.

Testujcie na przyszłość i donoście o takich "minach" - bo u mnie niestety problem nie występuje.
Ani Franko ani Pinballe problemu nie mają.
Dobra, a co z Pokerami - mogę już dać na główną?
Więc dla mnie ta sprawa jest dziwna - widocznie jest jakaś granica rozmiaru plików i jak ją przekroczę, to u Was już nie działa i trzeba słabiej kompresować.
Mimo wszystko, jak będzie problem to alarmujcie
Więc dla mnie ta sprawa jest dziwna - widocznie jest jakaś granica rozmiaru plików i jak ją przekroczę, to u Was już nie działa i trzeba słabiej kompresować.
Mimo wszystko, jak będzie problem to alarmujcie

Pokery działają już bez problemu.
Skoro sprawa została pozytywnie rozpatrzona - zakładam, że adiq22 również działa, skoro się nie odzywa, to temat przenoszę do archiwum.