Polski

Prince of Persia - Trainer

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.
DziadekUK Witam.

Nie chciało mi się ostatnio zbierać butelek dodających i regenerujących energię w PoP, no to włączyłem sobie trainera. Nie działa tak, jak powinien (no chyba, że ten model tak już ma). Po "nadzianiu" się na kolce, albo upadku z dużej wysokości tracimy życie (to akurat jest w porządku), ale nie da się zrestartować levela ot tak po prostu przy pomocy fire, jak to zwykle bywa bez aktywnego trainera. Nie jest to jakiś wielki problem, bo CTRL+A restartuje dany level od początku (CTRL+R restartuje grę od levelu 1), ale jak ktoś o tym nie wie, to może to być trochę frustrujące. Np. komuś udało się perfekcyjnie dotrzeć do poziomu 12 (mój ulubieny - ten co to się trzeba cały czas w górę piąć po półkach i na końcu połączyć się ze swoim sobowtórem z lustra), powinęła mu się noga i spadł. Leży i robi pod siebie, bo nie wie, że można wdusić CTRL+A, a przycisk fire na padzie rozżarzony jest już do czerwoności od wciskania z częstotliwością 158 Hz...
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/prince-persia-trainer-t1434.html
2011-09-02T22:19:33+01:00
Witam.

Nie chciało mi się ostatnio zbierać butelek dodających i regenerujących energię w PoP, no to włączyłem sobie trainera. Nie działa tak, jak powinien (no chyba, że ten model tak już ma). Po "nadzianiu" się na kolce, albo upadku z dużej wysokości tracimy życie (to akurat jest w porządku), ale nie da się zrestartować levela ot tak po prostu przy pomocy fire, jak to zwykle bywa bez aktywnego trainera. Nie jest to jakiś wielki problem, bo CTRL+A restartuje dany level od początku (CTRL+R restartuje grę od levelu 1), ale jak ktoś o tym nie wie, to może to być trochę frustrujące. Np. komuś udało się perfekcyjnie dotrzeć do poziomu 12 (mój ulubieny - ten co to się trzeba cały czas w górę piąć po półkach i na końcu połączyć się ze swoim sobowtórem z lustra), powinęła mu się noga i spadł. Leży i robi pod siebie, bo nie wie, że można wdusić CTRL+A, a przycisk fire na padzie rozżarzony jest już do czerwoności od wciskania z częstotliwością 158 Hz...

2011-09-02T22:48:54+01:00

Re: Prince of Persia - Trainer

Ech, chopie, albo trainer, albo czysta gra, choose....

2011-09-02T22:58:06+01:00

Lepiej kody. Wtedy problemów z fire nie będzie.

2011-09-03T00:14:29+01:00

roki76 wrote:Ech, chopie, albo trainer, albo czysta gra, choose....

Rekkimaru wrote:Lepiej kody. Wtedy problemów z fire nie będzie.

Nie zgodzę się z Wami tym razem, a z DziadkiemUK.

Po pierwsze - skoro EXE'k dostarcza wbudowaną aktywację trainera - to powinno to działać, ew dostarczać instrukcję w info.
I tak - trainer jest spieprzony w tej wersji.
Analizowałem już trainer Angels i jednak wrócę do tego, co oni zaoferowali.

Jednak pozwolę dziadkowi wybrać:

Co wolisz jako gracz?

a) dopisanie tej rady z CTRL A, CTRL R do Infa w Demonic Windows; możliwość skakania shift+l ponad 4 lvl
b) trainer od Angels (same zalety - jedyny minus, że SHIFT+L nie przeniesie nas ponad 4 lvl + time 15 minut)

2011-09-03T08:51:44+01:00

roki76 wrote:Ech, chopie, albo trainer, albo czysta gra, choose....

Chopie, od środy miałem jeszcze 2 dni urlopu do wykorzystania (w sumie 4 z weekendem), ręce mi się troszku trzęsły wczoraj z wiadomego powodu, pad wibrował z wyłączonymi wibracjami i w ogóle nie wychodziła mi walka na miecze z hordami Jaffara. No to włączyłem trainera, żeby się nie stresować. Normalnie gram bez trainerów.

Anthrox wrote:...Jednak pozwolę dziadkowi wybrać:

Co wolisz jako gracz?

a) dopisanie tej rady z CTRL A, CTRL R do Infa w Demonic Windows; możliwość skakania shift+l ponad 4 lvl
b) trainer od Angels (same zalety - jedyny minus, że SHIFT+L nie przeniesie nas ponad 4 lvl + time 15 minut)

Lepszy jest trainer od Angels. Można wygodnie rozsiąść się w fotelu z dala od klawiatury i enjoynować z wobblingującymi się handsami na całego. I tak nigdy nie skipowałem leveli SHIFT+L.

BTW. Nie ma to jak ponglish (PL + EN) :-)

2011-09-04T00:34:58+01:00

Ok, dzięki - na dniach poprawię.
Zaraz założę temat odpowiedni, żeby nie zapomnieć.

2011-09-11T16:14:57+01:00

2011-09-11T18:25:12+01:00

Dzięki. Już ściągnąłem. :ok1:

2013-08-31T00:36:08+01:00

problem rozwiązany więc temat zamykam, w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze

Return to Rozwiązane problemy