Skidmarks- czarny ekran
u mnie link nie działa :(
Re: Skidmarks- czarny ekran
Nic dziwnego - przeczytaj moją PW i przedostatni post.
Co do Dizzy.
Ten wydaje się już całkiem w porządku i nie bardzo jest co poprawiać, tak samo niestety z Alien Breeds :(
Ten wydaje się już całkiem w porządku i nie bardzo jest co poprawiać, tak samo niestety z Alien Breeds :(
Dizzy u mnie też za bardzo nie biega.
Żaden tytuł nie odpala

Nie, bodajże jakieś dwa, w sumie nie pamiętam dokładnie.
-- 16 Sie 2011, 23:39 --
W sumie nie jestem jakimś wielkim fanem serii dizzy więc jak mi nie będzie chodziło to koniec świata się nie stanie na razie
-- 17 Sie 2011, 01:01 --
Co do najnowszej wersji Eye of beholder to wczesniej działała mi tylko jedynka, po ściagnięciu nowego exeka w jedynce po wybraniu opcji tworzenia drużyny mam czarny ekran, natomiast w dwójce mogę wybrać drużynę ale jak nacisnę play to mam także czarny ekran. Myślę ze chyba powinniście pisać dwie wersje exeków na nowego windowsa jak i starego xp, wtedy może była by większa kompatybilność.
-- 17 Sie 2011, 01:04 --
W sumie nie chce się wymądrzać w tej kwestii, ale tak mi się zdaje.
-- 16 Sie 2011, 23:39 --
W sumie nie jestem jakimś wielkim fanem serii dizzy więc jak mi nie będzie chodziło to koniec świata się nie stanie na razie

-- 17 Sie 2011, 01:01 --
Co do najnowszej wersji Eye of beholder to wczesniej działała mi tylko jedynka, po ściagnięciu nowego exeka w jedynce po wybraniu opcji tworzenia drużyny mam czarny ekran, natomiast w dwójce mogę wybrać drużynę ale jak nacisnę play to mam także czarny ekran. Myślę ze chyba powinniście pisać dwie wersje exeków na nowego windowsa jak i starego xp, wtedy może była by większa kompatybilność.
-- 17 Sie 2011, 01:04 --
W sumie nie chce się wymądrzać w tej kwestii, ale tak mi się zdaje.

Nie wymądrzasz się - po prostu exek z założenia ma działać i na XP - i na 90% kompów działa jak widać
Sam ostatnio grałem na XP w kilka exeków i nie miałem problemów.

Sam ostatnio grałem na XP w kilka exeków i nie miałem problemów.
Bo Polacy jak wiadomo na wszystkim się znają. 
-- 17 Sie 2011, 01:11 --
Zrobiliście exeka beholderów kiedyś osobno
-- 17 Sie 2011, 01:12 --
Dlaczego jest czarny ekran, czyżby to był objaw tego że exek nie wypakował się na dysk

-- 17 Sie 2011, 01:11 --
Zrobiliście exeka beholderów kiedyś osobno

-- 17 Sie 2011, 01:12 --
Dlaczego jest czarny ekran, czyżby to był objaw tego że exek nie wypakował się na dysk

Spróbuj może w filter zaznaczyć keep aspect ratio, u kumpla czasem to pomagało z obrazem. btw sam używam jeszcze xp i w żadnym exe nie miałem problemów z czarnym ekranem.
W exeku jest w opcjach prędkości "special", co ona oznacza 

To co jest napisane.
Specjalna prędkość ustawiana ręcznie przeze mnie, gdy gra potrzebuje spowolnienia.
Jednak potrafi to zawiesić grę, dlatego zablokowałem możliwość ręcznego dłubania i można wybrać albo normal albo slow, który często jest zbliżony do speciala
Specjalna prędkość ustawiana ręcznie przeze mnie, gdy gra potrzebuje spowolnienia.
Jednak potrafi to zawiesić grę, dlatego zablokowałem możliwość ręcznego dłubania i można wybrać albo normal albo slow, który często jest zbliżony do speciala

Dzieki 
-- 18 Sie 2011, 01:59 --
A szkoda, że jest zablokowane bo ja lubię grzebać we wszystkim
-- 18 Sie 2011, 02:00 --
Chociaż niekoniecznie muszę się na tym znać ale nie szkodzi gdyż mistrza psucia wszystkiego nie odpuści niczemu i nikomu

-- 18 Sie 2011, 01:59 --
A szkoda, że jest zablokowane bo ja lubię grzebać we wszystkim

-- 18 Sie 2011, 02:00 --
Chociaż niekoniecznie muszę się na tym znać ale nie szkodzi gdyż mistrza psucia wszystkiego nie odpuści niczemu i nikomu

problem rozwiązany więc temat zamykam, w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze