Polski

Slave: MegaMotion

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.
Anthrox Zamieszczam tutaj slave przygotowany przez Don Adana do testów.

Mój raport objawia się następująco (już go przesłałem):


Code: Select all

- na procesorze 030 zaraz na starcie wyrzuca error:
Exception "Line 1111 Emulator" ($2C)
at $11FB1D64 (ExpMem $AD64) occured
(na 020 i 040 startuje bez problemu)

- po ustawieniu roznorakiej konfiguracji nie jestem w stanie odpalic New wave (1 opcja)
chwile pogra muzyka, pokazuje sie tekst "Mega Motion Now Loading" i wraca do menu startowego
- tryb 2,3 odpala się dobrze (na pierwszy rzut oka).

- 4rta opcja wyrzuca error za kazdym razem:
Exception "Line 1111 Emulator" ($2C)
at $143CA occured

Testowalem na WinUAE i WHDLoad 16.9 - niestety moja 1200tka nie ma turbinki, wiec na temat dzialania na prawdziwej Amidze wypowie sie ktos za dnia na forum.


Ten kto potrafi i ma ochotę - niech odpali sobie slave z tą grą (świnią nie jestem, trza się podzielić z owieczkami :hee: - po pozytywnym zatwierdzeniu pojawi się EXE'k).
Załącznik (przygotowany slave razem z zrzutem dyskietki):

MegaMotion.7z


Błędy zgłaszajcie w tym temacie.
Zbiorcze uwagi prześlę Donowi w jednym e-mailu ;)
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/slave-megamotion-t1107.html
2011-04-29T00:47:36+01:00
Zamieszczam tutaj slave przygotowany przez Don Adana do testów.

Mój raport objawia się następująco (już go przesłałem):


Code: Select all

- na procesorze 030 zaraz na starcie wyrzuca error:
Exception "Line 1111 Emulator" ($2C)
at $11FB1D64 (ExpMem $AD64) occured
(na 020 i 040 startuje bez problemu)

- po ustawieniu roznorakiej konfiguracji nie jestem w stanie odpalic New wave (1 opcja)
chwile pogra muzyka, pokazuje sie tekst "Mega Motion Now Loading" i wraca do menu startowego
- tryb 2,3 odpala się dobrze (na pierwszy rzut oka).

- 4rta opcja wyrzuca error za kazdym razem:
Exception "Line 1111 Emulator" ($2C)
at $143CA occured

Testowalem na WinUAE i WHDLoad 16.9 - niestety moja 1200tka nie ma turbinki, wiec na temat dzialania na prawdziwej Amidze wypowie sie ktos za dnia na forum.


Ten kto potrafi i ma ochotę - niech odpali sobie slave z tą grą (świnią nie jestem, trza się podzielić z owieczkami :hee: - po pozytywnym zatwierdzeniu pojawi się EXE'k).
Załącznik (przygotowany slave razem z zrzutem dyskietki):

MegaMotion.7z


Błędy zgłaszajcie w tym temacie.
Zbiorcze uwagi prześlę Donowi w jednym e-mailu ;)

2011-04-30T06:19:12+01:00

Re: Slave: MegaMotion

Dzisiaj prosze o test exeka MegaMotion

Sugestia Dona:

Code: Select all

W sumie chodzi zeby cala te gre przejsc najlepiej z pierwsza muza, bo ta
zuzywa najwiecej pamieci, tak zeby nie bylo problemu ze zbyt mala iloscia
pamieci przydzielona w slavie'e, jakby ta gra jeszcze cos pozniej doczytywala.

2013-08-30T14:34:48+01:00

Re: Slave: MegaMotion

problem rozwiązany więc temat zamykam, w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze

Return to Rozwiązane problemy