Polski

Super Street Fighter 2 Turbo (Street Fighter 4in1)

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.
tauri5 no cóż znowu trafił mi się zaszczyt poinformowania o kolejnym będzie w exeku :P
tym razem problem dotyczy Super Street Fighter 2 Turbo, gra w w/w kompilacji jak najbardziej się włącza, jest menu, w którym można dokonać ustawień i menu wyboru postaci, problem jest zaś w samej walce, niekiedy wszystko jest ok, lecz czasem walka odbywa się przy prędkości a'la stop klatka. Po wyborze niektórych postaci (np. Gulie) walka w ogóle się nie włącza.
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/super-street-fighter-turbo-street-fighter-4in1-t1703.html
2011-12-27T15:06:11+01:00
no cóż znowu trafił mi się zaszczyt poinformowania o kolejnym będzie w exeku :P
tym razem problem dotyczy Super Street Fighter 2 Turbo, gra w w/w kompilacji jak najbardziej się włącza, jest menu, w którym można dokonać ustawień i menu wyboru postaci, problem jest zaś w samej walce, niekiedy wszystko jest ok, lecz czasem walka odbywa się przy prędkości a'la stop klatka. Po wyborze niektórych postaci (np. Gulie) walka w ogóle się nie włącza.

2011-12-27T16:27:18+01:00

Re: Super Street Fighter 2 Turbo (Street Fighter 4in1)

Z turbo miały być niezłe jaja, chyba będę musiał jeszcze raz instalatorowi się przyjrzeć.
Spróbuj pod F12 przełączyć TURBO w zakładce Cpu Speed.
Chociaż to nie jest działanie na dłuższą metę.
Jak uporamy się z Napalmem, to coś spróbuję pokombinować ze Streetem.

2011-12-28T15:33:02+01:00

Spróbuj w SSFIIT, w zakładce Display ustawić Refresh na "every second frame" wg mnie jest niewielka poprawa, i u mnie skończyły się problemy z ładowaniem gry. Choć daaaaaleko temu do ideału. ;)

2013-08-31T14:53:18+01:00

skoro temat stoi od 2 lat uznaję że problem rozwiązany, temat zamykam w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze

Return to Rozwiązane problemy