Polski

Teenagent

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.
Rekkimaru Pomijając sam fakt, że ten oscarowy dubbing nigdy mi nie pasował, to skoro już tam jest to trzeba coś z nim zrobić. Przede wszystkim brakuje opcji wyłączenia go. A przynajmniej ja mimo usilnych poszukiwań, tej opcji nie znalazłem.
I tak na nerwach to testowałem,ale wysiadłem gdy mały chłopiec przemówił głosem dorosłego faceta.
Po drugie, teksty mówione często urywają się w połowie, bywa nawet, że niektóre kwestie są przemilczane po czym mowa znowu się włącza. Po trzecie napisy swoje a dubbing swoje, często nie jest zgrany z tym co się dzieje na ekranie. Nie wiadomo czy skupić się na napisach czy mowie.

Najważniejszy jest jednak brak możliwości zapisu. Działa tylko pod F12. Gdy wchodzę do opcji w grze, próbuję ją zapisać, jednak potem zastaję tylko puste pola.
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/teenagent-t2389.html
2013-01-05T18:43:25+01:00
Pomijając sam fakt, że ten oscarowy dubbing nigdy mi nie pasował, to skoro już tam jest to trzeba coś z nim zrobić. Przede wszystkim brakuje opcji wyłączenia go. A przynajmniej ja mimo usilnych poszukiwań, tej opcji nie znalazłem.
I tak na nerwach to testowałem,ale wysiadłem gdy mały chłopiec przemówił głosem dorosłego faceta.
Po drugie, teksty mówione często urywają się w połowie, bywa nawet, że niektóre kwestie są przemilczane po czym mowa znowu się włącza. Po trzecie napisy swoje a dubbing swoje, często nie jest zgrany z tym co się dzieje na ekranie. Nie wiadomo czy skupić się na napisach czy mowie.

Najważniejszy jest jednak brak możliwości zapisu. Działa tylko pod F12. Gdy wchodzę do opcji w grze, próbuję ją zapisać, jednak potem zastaję tylko puste pola.

2013-01-05T19:48:00+01:00

Re: Teenagent

U mnie zapis i odczyt działa, a przynajmniej w początkowej fazie gry. Dialogi faktycznie da się ustawić tylko od 1 do 4 jako prędkośc wyświetlania tekstu. Jeżeli jednak koniecznie chcesz mieć większą kontrolę nad ustawieniami to chyba pozostaje tylko DosBOX i wersja PC.

2013-01-13T22:35:58+01:00

Już wiem dlaczego Ci nie działa zapis. Nie używaj zapisu spod F12, gdy chcesz używać zwykłego stanu gry.
Mniej więcej wygląda to tak, że gdy to zrobisz - exek "odcina" dostęp do danych w %localappdata%/TheCompany przez co gra już nie zapisze stanu gry.

Jeżeli nie ma opcji wyłączenia dźwięku - nie ma problemu. Dołączymy alternatywną wersję bez dubbingu.

2013-08-31T20:24:04+01:00

problem rozwiązany więc temat zamykam, w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość do mnie, innych moderatorów lub administratorów, a znów zostanie otwarty

Return to Rozwiązane problemy