Polski

The Settlers - brak muzyki w Intro

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.
DziadekUK Siema, Banany.

Cośta tam pochrzanili z wersją English i German w Settlersach, że nie ma muzyczki w Intro tylko same sample (stukot kopyt, ćwierkanie wróbelków i szum strumyka)? W wersji French i Polish jest w porządku z muzyczką, ale kto by tam grał w Polish (przeważnie wersje Polish są z rażącymi błędami lub brakiem znaków narodowych "ą", "ę" itd. - jak mam do wyboru English albo Polish to wybieram English - nawet jak w Polish nie będzie błędów i tak wybieram English).

Kind regards.
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/the-settlers-brak-muzyki-intro-t1243.html
2011-06-20T08:51:33+01:00
Siema, Banany.

Cośta tam pochrzanili z wersją English i German w Settlersach, że nie ma muzyczki w Intro tylko same sample (stukot kopyt, ćwierkanie wróbelków i szum strumyka)? W wersji French i Polish jest w porządku z muzyczką, ale kto by tam grał w Polish (przeważnie wersje Polish są z rażącymi błędami lub brakiem znaków narodowych "ą", "ę" itd. - jak mam do wyboru English albo Polish to wybieram English - nawet jak w Polish nie będzie błędów i tak wybieram English).

Kind regards.

2011-06-20T13:52:01+01:00

Re: The Settlers - brak muzyki w Intro

Już przy testach meldowałem o tym błędzie ;)

2011-06-20T14:13:16+01:00

A ja rzekłem, że akurat taką wersję English dorwałem w slave.
Jednak mogę się jeszcze raz przyjrzeć Settlersom. Możliwe, że ja popełniłem ten rażący błąd :-E

2011-06-21T16:48:56+01:00

No, w ostateczności zawsze można obejrzeć intro z polskiej wersji, a potem włączyć grę bez intra w wersji angielskiej. W końcu w intro i tak nie ma ani pół napisu...

2011-06-21T22:25:20+01:00

To jednak ostateczność. Od samego początku ciekawiło mnie, że niektóre inna mają niepełną muzyczkę.
W każdym razie na razie na razie testuję nowego exeka, który niedługo pojawi się na głównej po zatwierdzeniu przez beta :-)

2011-06-22T22:01:22+01:00

Ciekawe co o tym wszystkim sądzi Martin Harke... :-)

2011-06-22T22:55:12+01:00

Rozwiń swoją myśl :-)

2011-06-24T03:55:05+01:00

Co sądzi Martin Harke o piciu holenderskiego piwa o 5 rano. Wszyscy znają Martina Harke przecież...

BTW. Też to zauważyliście, że jak są ostatnio długie weekendy, to pogoda jest troszku do dupy?

:ok1:

2011-06-24T13:15:45+01:00

W sumie znam jednego Martina Harke, którego piracki klucz WHDLoad można znaleźć na necie i który jest najbardziej rozpowszechniony ze wszystkich. Niestety nie działa za dobrze z nowszymi WHD - piszę o tym, żeby ostudzić zapał poszukiwaczy :hee:

W każdym razie załóż no temat w pogaduszkach o pogodzie, bo tutaj nie ma co tematu zmieniać :mrgreen:

2011-06-26T22:37:14+01:00

Jak jeszcze wycieknie do sieci "key" od obywatela G.C. to dupa ;-(

2011-10-02T15:24:27+01:00

Przy próbie zapisania stanu gry odmawia zapisania ,mówiąc mi że mam odbezpieczyć dyskietkę.

Za czasów amigowych borykałem się z problemem niemożności zapisu gry na dyskietce, ale żeby exek mi po latach ten sam numer wywinął?

Edit:
Ja wiem, że masz Antyk dużo na głowie ale mógłbyś chociaż rąbka uchylić, co powoduje ten problem? :mrgreen:

2011-10-02T20:40:02+01:00

Czemu się dziwisz?
EXE'k nie ma "wsuniętej" wirtualnej dyskietki i zapis odbywa się tylko przez F12.
Gra po prostu informuje, że nie ma takiej możliwości - żadna filozofia - gdybym chciał być dokładniejszy, zmieniłbym ten komunikat na inny.
Albo wymusiłbym zapis na twardym dysku - a na razie to nie jest zrobione, ze względu na brak kompatybilności ze SGF :-)

2013-08-31T00:40:45+01:00

problem rozwiązany więc temat zamykam, w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze

Return to Rozwiązane problemy