Polski

Wasted Dreams - dźwięk po nagraniu save'a

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.
stefan_skellen Na początek wielkie dzięki za Wasted Dreams - świetna gra i działa dobrze w formie exeka. Mam pewien problem, po wczytaniu stanu gry tracę mówione dialogi, pozostałe dźwięki działaja normalnie, Przełaczenie opcji dźwięku w natywnym menu bądź włączenie/wyłączenie dźwięku z menu uae nie pomaga.

Niestety natywne save'y dostępne z menu gry nie działają także.

Gra jest dość długa i nie piszę się na jej przejście za jednym zamachem, byłbym wdzięczny jeśli ktorykolwiek sposób nagrywania by działał w pełni.

Pozdrowienia.

Mój konfig - windows 7 x32, 3 GB RAM

EDIT: literówki
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/exe-rozwiazane-problemy/wasted-dreams-dzwiek-nagraniu-save-t1235.html
2011-06-14T17:38:27+01:00
Na początek wielkie dzięki za Wasted Dreams - świetna gra i działa dobrze w formie exeka. Mam pewien problem, po wczytaniu stanu gry tracę mówione dialogi, pozostałe dźwięki działaja normalnie, Przełaczenie opcji dźwięku w natywnym menu bądź włączenie/wyłączenie dźwięku z menu uae nie pomaga.

Niestety natywne save'y dostępne z menu gry nie działają także.

Gra jest dość długa i nie piszę się na jej przejście za jednym zamachem, byłbym wdzięczny jeśli ktorykolwiek sposób nagrywania by działał w pełni.

Pozdrowienia.

Mój konfig - windows 7 x32, 3 GB RAM

EDIT: literówki

2011-06-14T21:53:57+01:00

Re: Wasted Dreams - dźwięk po nagraniu save'a

Problem jest raczej na tyle upierdliwy, że spróbować można go naprawić.
A spróbuj pod F12 przejść do cpu-speed i dać slow.
Inni niech się wypowiedzą, czy też mają taki problem.

2013-08-30T15:12:31+01:00

Re: Wasted Dreams - dźwięk po nagraniu save'a

skoro temat stoi od 2 lat uznaję że problem rozwiązany, temat zamykam w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze

Return to Rozwiązane problemy