AnthroxTo jest automat forum Służy też do testowania przez administracje AnthroxPage 2 of 44https://forum.thecompany.pl/exe-zglos-problem/nowa-strona-zauwazone-bugi-t238-20.htmlhttps://forum.thecompany.pl/exe-zglos-problem/nowa-strona-zauwazone-bugi-t238.html
No to może wreszcie zauważyłem błont (Wiel Błont) Dostałem PW i pomimo wielokrotnego odświeżania strony, wchodzeniu na inne tematy i takie tam, dowiedziałem się dopiero poprzez mail'a. Chodzi mi o to, że nie było pokazane w tym miejscu:
Zarządzaj profilem (nowe wiadomości: 0) • Zobacz swoje posty
Druga sprawa: Jak podglądam kogoś profil to w prawym dolny rogu pokazani są także ci co podejrzeli ten sam profil wcześniej. Pokazywane są także avatarki podglądaczy. Problem w tym, że jeżeli ktoś sobie swojego nie wstawił to pokazywany jest jako siakiś biały kwadrat. DowUT:
W sumie mozna to zaliczyc do bledow - po prostu jak raz kliknales na nowe wiadomosci juz wczesniej, to licznik sie zeruje. Mozliwe ze w przyszlosci nieco to poprawimy
1) czy będzie można usówać komentarze na stronie głównej? (jakimś cudem wysłało mi 1 a wyświetliło 2 w odstępie 25 sec. ) 2) ikona na forum windowslive meseneger nie jest interaktywna (nie wyświetla się status) wie ktoś dlaczego?
Istnieje i ma się dobrze, gadałem z nim parę razy ale zawsze po paru minutach kończył rozmowę wykręcając się głodem... mówił że musi se pojeść mielonki.
1) czy będzie można usUwać komentarze na stronie głównej? (jakimś cudem wysłało mi 1 a wyświetliło 2 w odstępie 25 sec. ) 2) ikona na forum windowslive meseneger nie jest interaktywna (nie wyświetla się status) wie ktoś dlaczego?
Nie - jeżeli chcesz usunąć komentarz napisz do kogoś z administracji. Dzięki za przypomnienie - Demonic tymczasowo wyłączyła blokadę przed pisaniem identycznych komentarzy
Shoonay wrote:Istnieje i ma się dobrze, gadałem z nim parę razy ale zawsze po paru minutach kończył rozmowę wykręcając się głodem... mówił że musi se pojeść mielonki.
Tak to z nimi jest - rozmowy z nimi zawsze są urywane: 01100110010110011101001
To są boty na "białej liście". Czyli one tylko indeksują naszą stronę, aby ludzie mogli nas odnaleźć w sieci - nie ma mowy o spamowaniu. Zresztą nad wszystkim czuwam ja i władczyni piekieł - więc spokojnie
Dziwna rzecz: Podczas tworzenia tematu z chomikiem gdy tylko wstawiłem zdjęcie i pokazało się ono na podglądzie zaczął mi się dziwnie przesuwać ekran forum raz do góry raz na dół tak kilka razy na sekundę aż do momentu wysłania tematu.Troszkę to dokuczliwe możecie to potwierdzić
Potwierdzam. Tam skacze nagminnie i zawsze. Problem w tym iż czasami skoczy nawet przy przeglądaniu forum. Rzadko ale zdarza się.
Kolejne dziwo na jakie się natknąłem to zła godzina wstawienia komentarza do gry na głównej.
Capture.PNG
I jeszcze jedno (bardziej do wytłumaczenia) Gdy kliknę na ikonkę GG u kogoś to Opera otwiera mi nową kartę i.... NIC. Czy to jakoś ma na celu wywołanie mojego programu GG Czyli jeżeli mam AQQ to nic z tego