Batman: Arkham City
Na torrentach crack jest.
Re: Batman: Arkham City
Nie ma.
jest wersja unlocked. Chyba ze to chodzi o steam a nie cracka.
Niestety, to chodzi właśnie o wersję udostępnioną w dniu premiery na STEAMie, tylko dla osób które ją kupiły i mają kod.
Wersja retail dopiero dziś poszła w świat, więc scena chyba na nią czeka żeby crack wydać.
Wersja retail dopiero dziś poszła w świat, więc scena chyba na nią czeka żeby crack wydać.
To czekamy.
Jest i crack, chociaż nie scenowy i wymaga mini-image.
EDIT: Oficjalny scenowy crack właśnie się pojawił, do tego kupka DLC-ków, endżoj --- skidrowcrack.com
EDIT: Oficjalny scenowy crack właśnie się pojawił, do tego kupka DLC-ków, endżoj --- skidrowcrack.com
widzę Skidrow się postarał.
Liczyłem na Reloaded lub Razora, ale fajnie, że jest crack. 

LOL, poprawka, właśnie sprawdziłem - to nie crack od SKIDROW tylko ten o którym mówiłem wcześniej, jakiś amatorski badziew z mini-obrazem cd który wymaga Daemon Tools Pro i konkretnej wersji emulowanego napędu IDE, a i tak wielu osobom nie działa.
No to NADAL czekamy na konkretny scenowy release...
Skubany Batman, twardy w złamaniu.
EDIT: Dalsze śledztwo ujawniło że ten lamerski crack z mini-obrazem cd pochodzi od początkującej grupki zwanej 3DM która ma dopiero jakieś 5 gierek na koncie. Dobrze wiedzieć bo wiadomo czego unikać.
--------------------------------------------------------------------------
Kolejne dramatyczne wieści z pola bitwy: Chociaż jest dopiero wtorek, Janek Batmanowski padł.
Niezależne Ruskie zrobiły crack działający bez mini-obrazu cd.
http://www.nodvd.net/1697-batman-arkham ... d-web.html

No to NADAL czekamy na konkretny scenowy release...
Skubany Batman, twardy w złamaniu.
EDIT: Dalsze śledztwo ujawniło że ten lamerski crack z mini-obrazem cd pochodzi od początkującej grupki zwanej 3DM która ma dopiero jakieś 5 gierek na koncie. Dobrze wiedzieć bo wiadomo czego unikać.

--------------------------------------------------------------------------
Kolejne dramatyczne wieści z pola bitwy: Chociaż jest dopiero wtorek, Janek Batmanowski padł.
Niezależne Ruskie zrobiły crack działający bez mini-obrazu cd.
http://www.nodvd.net/1697-batman-arkham ... d-web.html
http://torrentcity.pl/torrenty/opis/id/ ... w_fs_kamyk tutaj tez jest ale od Skidrow.
Tylko że SKIDROW nie wydało jeszcze swojego cracka, ani żadna inna - zaufana grupa scenowa tego nie zrobiła. A jakby wydali to napewno nie najpierw na polskim torrencie 
Nie chce mi się rejestrować, ale stawiam flaszkę że to co znajduje się w archiwum to ruski crack.
Pomyłka wzięła się stąd że SKIDROW umieścił link u siebie do tego cracka, podczas gdy sami pracują nad poprawnym.

Nie chce mi się rejestrować, ale stawiam flaszkę że to co znajduje się w archiwum to ruski crack.
Pomyłka wzięła się stąd że SKIDROW umieścił link u siebie do tego cracka, podczas gdy sami pracują nad poprawnym.
Może być i tak, ale odpaliłeś w końcu gacka?
Jasne, ten V2 działa fajnie, chociaż uruchamia się niemożnie długo i mam jakieś dziwne lagi na filmikach przerywnikowych które nie mają prawa tak skakać bo podczas gry chodzi okejowo... :/
EDIT: Właśnie wyszedł patch 1.1 poprawiający problemy z DX11 i wolnym ładowaniem, obaczymy...
EDIT: Właśnie wyszedł patch 1.1 poprawiający problemy z DX11 i wolnym ładowaniem, obaczymy...
Właśnie wyszedł drugi patch który głównie DX11 naprawia, ale problemy ze skaczącymi przerywnikami i trzeszczącym dźwiękiem nadal nie rozwiązane chociaż ludzie z najróżniejszymi konfiguracjami nadal mają problemy z durnym pięciosekundowym filmikiem z logo NVidii i większością cutscenek, podczas gdy sama gra śmiga na maksymalnych detalach...
Ktoś tam na forum powiedział że to przez zastosowanie innego silnika renderującego który TYLKO W TYM MOMENCIE nie korzysta z GPU tylko żre CPU... no dobra, rozumiem że na moim 6-letnim Athlonie X2 to może przerywać, ale żeby QuadCore 3GHz nie mógł sobie poradzić z krótkim filmikiem?
Coś mają tam spierdzielone i to kompletnie.

Ktoś tam na forum powiedział że to przez zastosowanie innego silnika renderującego który TYLKO W TYM MOMENCIE nie korzysta z GPU tylko żre CPU... no dobra, rozumiem że na moim 6-letnim Athlonie X2 to może przerywać, ale żeby QuadCore 3GHz nie mógł sobie poradzić z krótkim filmikiem?

Coś mają tam spierdzielone i to kompletnie.
Rożnego rodzaju bywają wypadki. 

Świeżynka z VGA. Coś się szykuje ?
ja chyba zaczekam jak stanieje i kupie w jakiejś taniej edycji z wszystkimi DLC 

Cena ceną, jak narazie bugi w grze pierdzielą sprawę na tyle że nie warto grać :(
no nie popisali się, szkoda bo teraz patch będzie patcha gonić, od razu na myśl przychodzi GTA 4 :|
Nie mam nic przeciwko patchom, w końcu do takiego StarCrafta 2 już z dobre 30 wyszło (współczuję tym którzy instalują grę po raz pierwszy z wersji 1.0 i będą robić update
), ale Blizz w każdym coś naprawi, coś zbalansuje, coś doda, a gra zawsze jest w pełni grywalna od początku do końca i można czerpać radość z wielokrotnego przejścia trybu single, a co dopiero multi.
Tutaj wydali pierwszego patcha, niby coś tam naprawiło, wydali drugiego... a cholernie wkurzający błąd jak był tak jest i odbiera radochę z grania :(
Z GTA4 w sumie jedynie wydajność była spierdzielona, niby kolejne patche dużo dały, ale tak czy siak najlepszym patchem byłby upgrade systemu.

Tutaj wydali pierwszego patcha, niby coś tam naprawiło, wydali drugiego... a cholernie wkurzający błąd jak był tak jest i odbiera radochę z grania :(
Z GTA4 w sumie jedynie wydajność była spierdzielona, niby kolejne patche dużo dały, ale tak czy siak najlepszym patchem byłby upgrade systemu.

Powiem Ci że faktycznie dużo dały, w wersje 1.0 nie szło grać na moim komputerze, ale w zeszłym roku kupiłem na Steamie samo GTA4 w promocji, wiadomo wszystkie łatki od razu instalowane wraz z grą i powiem ze jest nie źle