bigbadcompanyChciałbym się poznać Wasze zdanie na temat ile map powinno znaleźć się w dodatku do Benefactora. bigbadcompanyPage 1 of 22https://forum.thecompany.pl/gry/benefactor-extra-maps-ankieta-t1140.htmlhttps://forum.thecompany.pl/gry/benefactor-extra-maps-ankieta-t1140.html
20 wystarczy Muszę Cię jednak zmartwić - ankiete musielibyśmy zrobić po eng i pl na stronie glownej (mozesz przygotowac pytanie w dwoch jezykach i odpowiedzi xd) Póki nie zmienimy forum na IPB -> ankiety forumowe nie działają dobrze...
Oczywiście zdajecie sobie sprawę z tego że na dysku z extra levelami zmieści się ograniczona ilość poziomów w ilości sztuk - zdaje się - czterech? Trzeba by przed wczytaniem wybierać który zestaw gracz chce i tak zmieniać dyski.
Nie ma. Tak jest zrobiony expansion disk. Spytaj Roberta, pewno będzie znał szczegóły techniczne. Oczywiście na emu idzie to obejść tworząc więcej dysków.
To zależy tylko od Ciebie Dokończę czwartą i czekam aż robert pojedzie dalej z kwestią relaseu edytora. Bo teraz każdą mapę do testów muszę przesyłać jemu. Wolę osobiście żeby skończył edytor niż non-stop przesyłać mapki i tym samym spowalniać progres projektu
Chociaż może jeszcze podłubie coś dalej bo tak mi to lekko idzie jakoś ...
Troszkę czasu już minęło... Na odpowiedź Roberta się nie doczekałem dlatego w niedługim czasie wystawie mapy które zrobiłem w załączniku. Kto wie może ktoś poleci na gotowca i zrobi w niedługim czasie kolejny expansion disk do benka. W końcu wszystko będzie podane jak na złotej tacy
oo tak, big bad, jesli powiedzie ci sie misja to bedziesz moim mistrzem wszak benefactor to moja top 1 gra na amige daj mi jakiegos tutoriala to moze walne tez jakis level
Tak jak napisałem ostatnio na sb dotrzymuje słowa i rzucam mapki do benefactora. Musze dokończyć jeszcze jedną i modlić się o to, że Robert odpisze na mojego mejla i zrobi kolejny expansion disc
Na ten czas wstawiam to co już mam. Może ktoś połasi się żeby zrobić expansion skoro mapki już są gotowe
Napisałeś na ten gmailowy? Robert ostatnio trochę zajęty i nie ma zbyt wiele czasu na amigowanie bo znalazł amigantkę więc nie zraź się jeśli to trochu potrwa.