Polski

Borderlands

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
DziadekUK Borderlands może nie jest najnowszy, ale na pewno nie jest najgorszy. No i multiplayer wymiata - jest prawie tak jak battlenet dla Diablo 2-ki.

Dobrych parę tygodni z życiorysu ta giera mi wyjęła. :killer:
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/gry/borderlands-t1458.html
2011-09-09T19:44:33+01:00
Borderlands może nie jest najnowszy, ale na pewno nie jest najgorszy. No i multiplayer wymiata - jest prawie tak jak battlenet dla Diablo 2-ki.

Dobrych parę tygodni z życiorysu ta giera mi wyjęła. :killer:

2011-09-09T19:53:30+01:00

Re: Borderlands

Fajna giera, nie wiem dlaczego nigdy w nią nie grałem, ale ciekawa.

2011-09-09T20:34:14+01:00

Taki Diablo FPS, ganiasz tam i z powrotem, zbierasz questy, zyskujesz doświadczenie i nowe bronie.
Trochę nudnawe z czasem, szczególnie jak ktoś dawno temu - jak ja - przedawkował Diablo 2 i od tamtego czasu rzyga tego typu grami... ;)

2011-09-10T01:18:52+01:00

Diablo 2 przeszedłem tylko 3 razy: Nekrofilem, Barbem i Palladyńcem i to tylko na "normalu", do jakiegoś 40 levelu każda postać, więcej mi się nie chciało. No i trochę pograłem na battlenecie. Udało mi się nie przedawkować. Borderlands z Diablo może ma to wspólne, że wykonuje się questy i biega tam i z powrotem, ale jest tych questów dużo więcej (chociaż niektóre głupie jak but), no i Borderlands to nie "hack and slash" jak Diablo tylko FPS (z elementami RPG: awanse postaci na wyższe poziomy, rozwijanie umiejętności - uproszczone, znajdowanie coraz to lepszych broni i wspomagaczy itp.). Mnie się osobiście podoba. Gdybym przedawkował tego typu giery, też bym się pewnie zezwymiotował na samą myśl. :lol2:

Return to Gry