Polski

Crysis 2

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
ihtius Kolejna nowa gra bez klimatu. W ten klimat nie da się wczuć bo po prostu klimatu nie ma. Nie wiem jak wy macie, ale ja na przykład oglądając film muszę się wczuć w bohatera filmu poczuć to co ona czuje bo inaczej nie oglądam filmu lub nie gram w grę. W grach komputerowych jest u mnie podobnie. Twórcy swoją grę nazywają benchmarkiem. I niestety to jest zwykły benchmark słabo zoptymalizowany. Myślą, że wystarczą tekstury w super rozdzielczości i już gra będzie hitem, może w gazecie cdaction tak jest jednak nie dla mnie. Po za tym design lokacji jest strasznie nudny taki design mógłbym sam stworzyć sobie siedząc w kiblu. Dla mnie od jakiegoś czasu gry się skończyły teraz są benchmarki dla posiadaczy Nvidii czy ATi, widocznie się zestarzałem i chyba niedługo przestanę grać w gry. Narzekałem na Dead Space 3 a ta gra jest o niebo lepsza.
Pozdrawiam.
Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/gry/crysis-t1415.html
2013-02-26T18:52:34+01:00

Re: Crysis 2

Kolejna nowa gra bez klimatu. W ten klimat nie da się wczuć bo po prostu klimatu nie ma. Nie wiem jak wy macie, ale ja na przykład oglądając film muszę się wczuć w bohatera filmu poczuć to co ona czuje bo inaczej nie oglądam filmu lub nie gram w grę. W grach komputerowych jest u mnie podobnie. Twórcy swoją grę nazywają benchmarkiem. I niestety to jest zwykły benchmark słabo zoptymalizowany. Myślą, że wystarczą tekstury w super rozdzielczości i już gra będzie hitem, może w gazecie cdaction tak jest jednak nie dla mnie. Po za tym design lokacji jest strasznie nudny taki design mógłbym sam stworzyć sobie siedząc w kiblu. Dla mnie od jakiegoś czasu gry się skończyły teraz są benchmarki dla posiadaczy Nvidii czy ATi, widocznie się zestarzałem i chyba niedługo przestanę grać w gry. Narzekałem na Dead Space 3 a ta gra jest o niebo lepsza.
Pozdrawiam.

2013-02-26T21:31:29+01:00

Jest już kolejny crackfix żeby pokonać alfa. Właśnie sprawdzam. I czuję, że to zadziała.

2013-02-26T21:41:04+01:00

Elmek13 wrote:Jest już kolejny crackfix żeby pokonać alfa. Właśnie sprawdzam. I czuję, że to zadziała.

Hmmm.. elmek ma ustawione "Nie wyświetlaj postów esiala" xD

2013-02-26T21:47:13+01:00

Nie dlaczego? Crackfix działa. Alfa rozniesiony. Dziękuję skończyłem grę. Fajna przygoda. :mrgreen:

Jak by ktoś szukał.

Crysis 3 Crackfix 2 INTERNAL (100% WORK)

2013-02-26T21:47:55+01:00

esial wrote:Hmmm.. elmek ma ustawione "Nie wyświetlaj postów esiala" xD
Ma lagi po prostu, ten crack z wczorajszego wieczora doszedł do niego dopiero teraz, to twój post z dzisiejszego poranka przeczyta jutro rano. :hee:

2013-02-28T05:00:59+01:00

Seria Crysis jest świetnym przykładem maksymalizacji zysku przy wykorzystaniu minimalnych zasobów czy w tym wypadku kosztów produkcji. Wiadomo najlepiej sprzedają się produkty średnie czy przeciętne. W sumie wystarczy spojrzeć na reklamy w telewizji. Zdaje sobie sprawę, że nie napisałem nic nowego i jest to dla was wszystkich już wiadome od dawna, ale jednak musiałem o tym napisać, żeby dyskusja poszła do przodu w tym temacie. :haha:
Az strach pomyśleć co by się stało jakby Crytek stworzył super epokowe dzieło. Wtedy mieli by nie lada problem. Bo musieli by sprostać wysoko postawionej poprzeczce przy tworzeniu kolejnej części, ale prawdopodobnie do tego by nie doszło bo po prostu wcześniej by zbankrutowali. :lol2:

Return to Gry