W sumie dopiero zacząłem, więc będe raportowałna bieżąco, ale zachwytu nie ma; fajnie się strzela, fajnie się biega, nanosuit także jest oki, i to by było na tyle.
Crysis 2
Pierwsze wrażenia z gry; całkiem nieźle, dwójka nie ma nic wspólnego z crysisem pierwszym, mamy miasto zamiast dżungli (Predator?), amerykanskich chłopakow zamiast koreańczyków oraz oczywiście kosmitów.
W sumie dopiero zacząłem, więc będe raportowałna bieżąco, ale zachwytu nie ma; fajnie się strzela, fajnie się biega, nanosuit także jest oki, i to by było na tyle.
Re: Crysis 2
Mam od pewnego czasu dziwny problem z grą Crysis 2. Mianowicie zaczął mi się wyświetlać komunikat, że wykryto nieobsługiwana kartę graficzną. Jak to możliwe ? Mam zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej. Próbowałem instalować stare sterownik, ale nie pomaga. Gra się przestała chcieć uruchamiać czy to znaczy, że popsuła mi się karta graficzna ? Mam Asusa GeForca GTX 550 ti.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Może być to wina gry gdyż z tego co wiem wyszedł patch do nowych kart graficznych.
Ja tam czekam na cracka do Crysis 3. O grafikę się nie martwię.
RoniWorlds wrote:Może być to wina gry gdyż z tego co wiem wyszedł patch do nowych kart graficznych.
Ostatni patch to chyba 1.9. mam go zainstalowanego i też nie pomaga. Wcześniej gra działała bez problemu. Dopiero jak zacząłem zmieniać stery go grafiki to zaczeły być problemy.
Ostatnio pewnego dnia gra uruchamiała się bez problemu bu następnego był ten problem.
Jak instalujesz nową wersję sterowników trzeba odinstalować całkowicie poprzednie gdyż same aktualizacje robią błędy przy instalacji i właśnie mogą być takie problemy. Więc proponuje ci odinstalowanie całkowicie sterowników od karty aby tylko pozostały te windowsowe sterowniki i zainstalowanie na nowo najnowszych sterowników.
RoniWorlds wrote:Jak instalujesz nową wersję sterowników trzeba odinstalować całkowicie poprzednie gdyż same aktualizacje robią błędy przy instalacji i właśnie mogą być takie problemy. Więc proponuje ci odinstalowanie całkowicie sterowników od karty aby tylko pozostały te windowsowe sterowniki i zainstalowanie na nowo najnowszych sterowników.
A pakiet instalacyjny sterownika nie odinstalowywuje tego sam przed instalacją nowego sterownika ?
Gra pobrana, śmiga aż miło. No i jest po PL, od razu. Teraz tylko grać. 
-- 23 Lut 2013, 22:39 --
W skrócie....Crysis 3 bardziej mnie wciągnął w grę niż Alien, gra mniej przewidywalna, chociaż liniowa... ale ma swój urok... zaznaczanie cełó...robi swoje no i ten "ŁuK" zajebista sprawa... i kto teraz jest zwierzyną ja czy "Oni"? Hehehehe

-- 23 Lut 2013, 22:39 --
W skrócie....Crysis 3 bardziej mnie wciągnął w grę niż Alien, gra mniej przewidywalna, chociaż liniowa... ale ma swój urok... zaznaczanie cełó...robi swoje no i ten "ŁuK" zajebista sprawa... i kto teraz jest zwierzyną ja czy "Oni"? Hehehehe

Spore wymagania ma Crysis 3?
Nie wiem. Bo ja odpalam i gram. Nie zawracam sobie głowę detalami.
ale proszę poczytaj sobie:
Minimalne wymagania sprzętowe PC:
System operacyjny Windows Vista, Windows 7 i Windows 8
Karta graficzna z co najmniej 1 GB Video RAM obsługująca DirectX 11
Dwurdzeniowy procesor
2 GB pamięci (3 GB w systemie Vista)
Przykład 1 (Nvidia / Intel): Nvidia GTS 450 + Intel Core2 Duo 2,4 GHz (E6600)
Przykład 2 (AMD): AMD Radeon HD5770 + AMD Athlon64 X2 2,7 GHz (5200 +)
Zalecane wymagania sprzętowe PC:
Procesor z 4 rdzeniami
Pamięć 4 GB
Przykład 1 (Nvidia / Intel): Nvidia GTX 560 + Intel Core i3-530
Przykład 2 (AMD): AMD Radeon HD5870 + AMD Phenom II X2 565
Maksymalne wymagania sprzętowe PC:
Procesor z 4 rdzeniami
Pamięć 8 GB
Przykład 1 (Nvidia / Intel): NVidia GTX 680 + Intel Core i7-2600k
Przykład 2 (AMD): AMD Radeon HD7970 + Bulldozer AMD FX4150
ale proszę poczytaj sobie:
Minimalne wymagania sprzętowe PC:
Dwurdzeniowy procesor
2 GB pamięci (3 GB w systemie Vista)
Przykład 1 (Nvidia / Intel): Nvidia GTS 450 + Intel Core2 Duo 2,4 GHz (E6600)
Przykład 2 (AMD): AMD Radeon HD5770 + AMD Athlon64 X2 2,7 GHz (5200 +)
Zalecane wymagania sprzętowe PC:
Procesor z 4 rdzeniami
Pamięć 4 GB
Przykład 1 (Nvidia / Intel): Nvidia GTX 560 + Intel Core i3-530
Przykład 2 (AMD): AMD Radeon HD5870 + AMD Phenom II X2 565
Maksymalne wymagania sprzętowe PC:
Procesor z 4 rdzeniami
Pamięć 8 GB
Przykład 1 (Nvidia / Intel): NVidia GTX 680 + Intel Core i7-2600k
Przykład 2 (AMD): AMD Radeon HD7970 + Bulldozer AMD FX4150
Tylko róbcie sobie co godzinę dłuuuuuugie przerwy, bo podobno całe 6h zajmuje dojście do ostatniego bossa w Crysis 3.
Kurde, jak spiracenie gry zajmuje więcej czasu niż jej przejście... to wiedz że coś się dzieje...

Kurde, jak spiracenie gry zajmuje więcej czasu niż jej przejście... to wiedz że coś się dzieje...

..do tego powodzenia na końcowej walce z niezniszczalnym Alfa 
;
;
;
;
;
Spoiler Alert! xD
;
;
;
;
;
Spoiler Alert! xD
No właśnie do niego dochodzę, zobaczymy co będzie...
-- 24 Lut 2013, 21:52 --
Pytanie jak go ubić? Pruję ze wszystkiego co mam i dupa. Nie zdycha, za to ja tak.
-- 24 Lut 2013, 21:52 --
Pytanie jak go ubić? Pruję ze wszystkiego co mam i dupa. Nie zdycha, za to ja tak.
esial wrote:..do tego powodzenia na końcowej walce z niezniszczalnym Alfa
;
;
;
;
;
Spoiler Alert! xD
Powinieneś wcześniej umieścić słowo spoiler ! bo zdążyłem przeczytać.

Pytanie: Jak ubić Alfa?
A co elmek nie wiesz, że to takie zabezpieczenie jest, jak masz pirata to bossa nie ubijesz?!
Przez całą grę Prorok gada, że trzeba ubić Alfe, więc czego się spodziewałeś Króliczka Wielkanocnego?!
ihtius wrote:Powinieneś wcześniej umieścić słowo spoiler ! bo zdążyłem przeczytać.
Przez całą grę Prorok gada, że trzeba ubić Alfe, więc czego się spodziewałeś Króliczka Wielkanocnego?!

esial wrote:jak masz pirata
Jakiego pirata oryginał z neta. 3 godziny się pobierał.
esial wrote:ihtius wrote:Powinieneś wcześniej umieścić słowo spoiler ! bo zdążyłem przeczytać.
Fakt. Tak mnie olśniły te efekty wizualne, że nie zwracałem co mówi bo dopiero zacząłem grać.

Czekamy na patcha poprawne zabicie samca Alfa. Na necie o tym głośno.
Elmek13 wrote:Czekamy na patcha poprawne zabicie samca Alfa. Na necie o tym głośno.
To żeś przeczekał bo crackfix #2 już od wczoraj jest.