Polski

Z cyklu gorąco polecam

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
xittam
Anthrox wrote:ponieważ?

ponieważ odpowiedni dział ze steamowymi obnizkami istnieje. Taki mały chaos się wda jesli będziemy klikać co i gdzie popadnie, aczkolwiek gra jest świetna.

patrz post nr 42 -tauri5
Page 4 of 5 5 https://forum.thecompany.pl/gry/cykl-goraco-polecam-t2428.html
2013-07-07T16:51:01+01:00

Re: Z cyklu gorąco polecam

Anthrox wrote:ponieważ?

ponieważ odpowiedni dział ze steamowymi obnizkami istnieje. Taki mały chaos się wda jesli będziemy klikać co i gdzie popadnie, aczkolwiek gra jest świetna.

patrz post nr 42 -tauri5

2013-07-07T16:55:28+01:00

a tak swoją drogą to co by się stało, gdybym polecił świetną grę, która akurat jest w promocji na steamie ? !!

nie widzę problemu by jakikolwiek użytkownik tego forum polecił w tym temacie grę i poinformował w innym o jednoczesnej obniżce ;)

2013-07-07T19:03:42+01:00

@xittam: brawo, że pilnujesz moderatora. Tym razem jednak moderator nie popełnił grzechu :tuptup1:

2013-10-11T07:44:24+01:00

xittam wrote:dział odpowiedni - ja tę grę polecam, a nie informuje o obniżce, której i tak nie ma - tauri5

już jest :)

-- 28 Lip 2013, 15:05 --

Fist Puncher, świetna pixelozowa bijatyka :)

-- 11 Paź 2013, 08:44 --

ściąnałem demo double Dragon neon na ps3 - ładne ;]
pożyczyłem Dragon Crown na ps3 - FAJNEEEEEEEEEEEE - jesli ktoś (tak jak ja) lubi beatem upy.

2013-10-11T16:11:41+01:00

Ja lubię beat em upy ale nie mam ps3 :( A co do Fist Punchera to średni on :/

2014-01-12T09:40:20+01:00

LEGO Marvel Superheroes, myslałem że piraci są najlepsi lecz myliłem się. MArvel rzuca na kolana :hammer:

-- 23 Paź 2013, 20:46 --

Alien Rage - po mega chjowym Sniper 2, chłopaki się zreflektowali fajną szczelafką pokroju painkillera czy serious sama.

-- 12 Sty 2014, 09:40 --

kilka gierek sobie potestowałem i wypadają nie najgorzej, w sensie można się chwilkę odstresować:
Hammer Watch
Tiny and Big Grandpas Leftovers
Renegade Ops Collection
Grimm
Roaming Fortress
Swords and Soldiers
Castle Storm

2014-01-12T11:25:37+01:00

Grimm - pomysł zajebisty ale wykonanie mi się masakrycznie nie podoba

Alien Rage - całkiem ok ale spróbuj w to pograć na hardzie to ta gra będzie a pain in your ass

Renegade Ops Collection - ujdzie ale dosłownie na chwilę

W resztę nie grałem a od siebie mogę polecić darmowego Path of Exile którego znajdziecie bez trudu na steamie. Jest to na pierwszy rzut oka gierka diablopodobna ale jest w niej naprawdę masa ciekawych rozwiązań, a dowolność budowania postaci jest co najmniej zadowalająca. Szkoda, że póki co jest krótka ale na pewno twórcy ją poszerzą o dodatkowe akty.

Kolejna darmówka ze steama godna polecenia to Warframe. Akcja TPP w kombizenonach które ulepszamy, kupujemy nowe, mamy też masę broni a rozgrywka jest dynamiczna i w późniejszych etapach bardzo ciekawa.

Jak ktoś lubi gierki w stylu Devil May Cry, ale chce odmiany to polecam Marlow Briggsa. Na początku może się wydać tandetna i prosta ale jakoś mimo tego wciąga.

2014-01-13T11:11:46+01:00

scorpeus wrote:Alien Rage - całkiem ok ale spróbuj w to pograć na hardzie to ta gra będzie a pain in your ass

pograłem około 10 minut :-E

2014-01-13T17:03:37+01:00

pograłem około 10 minut :-E

To cienki bolo z ciebie ^^ nawet nie bolo mrówkojad :P

2014-01-13T18:26:30+01:00

Nie lubię się wkurzać podczas grania, ponieważ ma to być z zasady ROZRYWKA i przyjemność. A kiedy gry mnie drażnią, to jest wyraźna przesłanka do tego, żeby komputer/konsolę wyłączyć.

2014-01-14T08:16:54+01:00

W takim razie nie odpalaj Far Cry 1 na najwyższym poziomie trudności, bodajże realistic, bo wtedy tak jak w prawdziwym życiu mogą cię zabić jak siedzisz w namiocie, lub przestrzelić drewniane drzwi i cię ukatrupić :P jedyny mankament to sokoli wzrok przeciwników i 6 zmysł, bo zawsze wiedzą gdzie strzelać :P
Nie graj też w Dark na hardzie bo nie ma wtedy zapisu w dowolnym momencie (na medium liczba sejwów jest ograniczona) a checkpointy bardzo rzadko są i jak wtopisz to sporo cię gierka cofa :P Ale i tak poleciłbym ten tytuł fanom wampirów i klimatów Vampire the Masquerade Bloodlines oraz ludziom, którym nie przeszkadza cell-shading.
Granie to przyjemność i rozrywka zgodzę się, ale co to za rozrywka grać w dziecinnie prostą gierkę którą przejdzie nawet twój kot? Dlatego prawie zawsze odpalam gry w pierwszej kolejności na hardzie :)

2014-01-16T20:11:19+01:00

scorpeus wrote:Granie to przyjemność i rozrywka zgodzę się, ale co to za rozrywka grać w dziecinnie prostą gierkę którą przejdzie nawet twój kot?
Dałem mojemu kotu pograć w Mario... wybacz ale ni ch*ja nawet pierwszego przeciwnika nie ominął, o zgniataniu nie wspomnę.

PS. Zbanianiony? xD

2014-01-16T20:54:32+01:00

Esial - pewnie kot nie chciał Cię zawstydzić :D

ad PS. Tak Scorp dostał urlop - przegrzał się chłopak i musi odpocząć.

Tak pozostając w temacie polecania - ja chciałbym polecić Syder Arcade. Bardzo fajna strzelanka,której twórcy nie wynaleźli co prawda koła, ale zrobili porządną i bardzo odprężającą grę :)

2014-01-19T18:58:22+01:00

tauri5 wrote:ad PS. Tak Scorp dostał urlop - przegrzał się chłopak i musi odpocząć.

Chyba ma kiepskie (boxowe) chłodzenie bo ostatnio coś często mu się to zdarza. :-) :haha:

2014-01-20T13:18:57+01:00

Ihtiusku - jeżeli Scorp będzie się zbyt często przegrzewał to dla własnej zdrowotności zostanie wyłączony :D

2014-01-20T16:14:57+01:00

Nie, zostanie mu wymieniona pasta termoprzewodząca i założony nowy radiator.
Dostanie ode mnie pastę taką jaką ja mam w swoim kompie - diamond carat :tuptup1:

2014-01-20T18:58:15+01:00

Anthrox wrote:Nie, zostanie mu wymieniona pasta termoprzewodząca i założony nowy radiator.
Dostanie ode mnie pastę taką jaką ja mam w swoim kompie - diamond carat :tuptup1:

24 karatowa ? :haha:
Ja mam pastę do butów kiwi - procesor ożywi. :haha:

2014-03-03T22:07:04+01:00

Rule of Rose. Gra na PS2, polecam kazdemu kto lubi Silent Hill, jak dla mnie nawet lepsze (fabula wymiata), tyle ze system walk mocno ssie.

2014-06-23T06:08:51+01:00

RPG na wakacje

2014-07-08T19:40:49+01:00

Bioschock Infinite. Niezle zryla beret, choc czytalem komentarze, ze fabula jest plytka i gra to jakis tam shooter z lat 90s, coz, palcie sie w piekle niewierni!

Trzecia odslona konczy serie (przynajmniej z Bio w tytule) i jest bardzo dobra gra wyjasniajaca o to tak naprawde chodzilo. Jak zwykle troszke naciagane nawiazanie do jedynki, ale widocznie tak musialo byc.

Company of Heroes 2. W zasadzie to ta sama gra co jedynka, nawet grafika jest podobna, ale jest calkiem, calkiem niezle. Tocze glownie skirmishe, gdyz glowna kampania, gdzie sterujemy Armia Czerwona, w ogole mi nie podchodzi! Wyszedl pack z Amerykanami i Oberkomanndo West, co jest nieco naciagane, ale zobaczymy jak wszystko potoczy sie dalej.

Metal Gear Solid 2 na PS2. Bardzo dobra gra!

Return to Gry