Polski

Death Cargo

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
Rekkimaru

Od jutra dostępne demo na oficjalnej stronie.
Miejmy nadzieję,że Necro nie zrobią nas w konia i nie będzie to arena z jedną postacią do poskakania jak w video z wersji beta.

Update:

Ok. To zaczyna mnie wk***iać i wyzwalać furię. Zaraz zamienię się w Scorpa chyba. Ale nie... Uff ,spokojnie.
Więc co nowego słychać? Demo jak już wiecie miało się ukazać 1 sierpnia na stronie.
Tak się nie stało. W zamian otrzymaliśmy w dziale wiadomość że demo będzie dostępne od 4-go sierpnia ,godziny 22:00. Na swoim kanale Necrostorm napisało, że opóźnienia są spowodowane poprawkami drobnych błędów.
Ok. Więc co dzisiaj dostaliśmy o godzinie 22? To...:

Image

Powiem wprost. Mam dosyć tego jak Necrostorm roluje i zbywa ludzi tanimi gadkami. "Jeszcze tylko kilka dni" , i tak do usranej śmierci. Pocieszam się, że tak samo było ze screenami,updatem strony i filmikami. Ale jeżeli w przeciągu paru dni nie ukaże się pierwsze demo z widocznym gameplayem, to tracę powoli zainteresowanie tym produktem.
Miałem nadzieję ujrzeć pierwszą od dawna oldschoolową bijatykę przeznaczoną na pc, ale nie znoszę robienia ludzi w konia. Over and out.
Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/gry/death-cargo-t1149.html
2011-08-04T22:42:52+01:00

Re: Death Cargo

Od jutra dostępne demo na oficjalnej stronie.
Miejmy nadzieję,że Necro nie zrobią nas w konia i nie będzie to arena z jedną postacią do poskakania jak w video z wersji beta.

Update:

Ok. To zaczyna mnie wk***iać i wyzwalać furię. Zaraz zamienię się w Scorpa chyba. Ale nie... Uff ,spokojnie.
Więc co nowego słychać? Demo jak już wiecie miało się ukazać 1 sierpnia na stronie.
Tak się nie stało. W zamian otrzymaliśmy w dziale wiadomość że demo będzie dostępne od 4-go sierpnia ,godziny 22:00. Na swoim kanale Necrostorm napisało, że opóźnienia są spowodowane poprawkami drobnych błędów.
Ok. Więc co dzisiaj dostaliśmy o godzinie 22? To...:

Image

Powiem wprost. Mam dosyć tego jak Necrostorm roluje i zbywa ludzi tanimi gadkami. "Jeszcze tylko kilka dni" , i tak do usranej śmierci. Pocieszam się, że tak samo było ze screenami,updatem strony i filmikami. Ale jeżeli w przeciągu paru dni nie ukaże się pierwsze demo z widocznym gameplayem, to tracę powoli zainteresowanie tym produktem.
Miałem nadzieję ujrzeć pierwszą od dawna oldschoolową bijatykę przeznaczoną na pc, ale nie znoszę robienia ludzi w konia. Over and out.

2011-08-05T12:14:41+01:00

Podoba mi się ten duży napis:
QUESTIONS?

Jakby chcieli powiedzieć: "Jakieś kurna wąty?" :prawytroll:

PS: Tylko inny pare dni?.. poważnie? :-E

2011-08-08T20:08:02+01:00

Demo Death Cargo na stronie necrostorm (link w pierwszym poście).Warto.

2011-08-08T20:33:50+01:00

OMG, mój 6-letni piec sobie poradził z ostatnimi giercami takimi jak Batman: AA, StarCraft 2, FEAR 3 czy Duke Nukem Forever, ale tego dema z rozsądną prędkością pokazać nie potrafi. :-E
Pozatym ładuje się strasznie długo i uruchamia w 60Hz przez co wali po oczach, a że nie ma żadnych opcji... poczekam na demo 2. ;-(

PS: Ale trza przyznać że graficzkę ma klimatyczną... M.R.O.K.! :)

2011-08-09T12:46:16+01:00

Dont worry Shoon.U mnie na lapku chodzi bez problemu. Ale to wlasnie przypadlosc tego dema. Zostalo wydane w pospiechu po to by niedowiarkom z youtube pokazac ze istnieje. Wiec to beta demo 1 a nie jeszcze to ktore mamy dostac. Video z gamplayu machne niedlugo ,narazie zj***la mi sie klawa i pisze z ekranowej ;/

2012-04-14T18:59:04+01:00

Przed premierą pełnoprawnego dema Necrostorm przeprowadziło głosowanie,które z czterech postaci chcą gracze zobaczyć w nadchodzącym demie, które ma się ukazać za tydzień. Poza tym na głównej stronie zamieszczono dział z tapetami do ściągnięcia.
Dla fanów projektu Necrosi zrobili niespodziankę zamieszczając na swoim kanale prezentację ścieżki dźwiękowej z gry.

Update:

More music. Osobiście czekam kiedy Necrostorm wypuści obiecany album ze ścieżką dźwiękową.

2013-05-01T10:43:27+01:00

2013-05-01T13:52:53+01:00

Oślepłem czy linka do dema już nima? Piszą że na forum a tam też pustki. Albo oślepłem. Kto pożyczy jakie pingle?

2013-05-01T16:07:16+01:00

Nie ma potrzeby. Dobrze widzisz.
Kilka wersji już było.
Są nieaktualne więc zostały usunięte do następnego update ;)
Choć z tego co wiem, to pełna gra ma już wyjść ;)

Return to Gry