Re: Death Cargo
Od jutra dostępne demo na oficjalnej stronie.
Miejmy nadzieję,że Necro nie zrobią nas w konia i nie będzie to arena z jedną postacią do poskakania jak w video z wersji beta.
Update:
Ok. To zaczyna mnie wk***iać i wyzwalać furię. Zaraz zamienię się w Scorpa chyba. Ale nie... Uff ,spokojnie.
Więc co nowego słychać? Demo jak już wiecie miało się ukazać 1 sierpnia na stronie.
Tak się nie stało. W zamian otrzymaliśmy w dziale wiadomość że demo będzie dostępne od 4-go sierpnia ,godziny 22:00. Na swoim kanale Necrostorm napisało, że opóźnienia są spowodowane poprawkami drobnych błędów.
Ok. Więc co dzisiaj dostaliśmy o godzinie 22? To...:

Powiem wprost. Mam dosyć tego jak Necrostorm roluje i zbywa ludzi tanimi gadkami. "Jeszcze tylko kilka dni" , i tak do usranej śmierci. Pocieszam się, że tak samo było ze screenami,updatem strony i filmikami. Ale jeżeli w przeciągu paru dni nie ukaże się pierwsze demo z widocznym gameplayem, to tracę powoli zainteresowanie tym produktem.
Miałem nadzieję ujrzeć pierwszą od dawna oldschoolową bijatykę przeznaczoną na pc, ale nie znoszę robienia ludzi w konia. Over and out.