Widzisz, bo to jest tak że w gry Blizza wolimy GRAĆ bo oryginalny kontent jest na tyle dobry że nie trzeba go modować cały czas.

Zresztą zobacz na date wydania H-L2, a potem na date wydania Diablo czy StarCrafta i sprawdź kiedy ukazał się ostatni patch oraz ilu ludzi gra nadal na BattleNecie, dziękuję dobranoc.
BTW: Nie mówiłem że do innych gier się nigdy nie ukazały patche.
Powiedziałem że Blizz jako jedna z niewielu (niewielu nie znaczy jedyna) supportuje swoje produkcje latami.
Co to za sztuka upgrejdnąć taki "giętki" silnik gierki FPS jak Source czy inny Unreal pod dzisiejszy sprzęt, przecie one z założenia są tak robione żeby dodając nowsze wersje bibliotek i wsparcie dla nowszych grafik było to możliwe dosłownie jednym kliknięciem. Wyobraź sobie że pacze Blizza dotyczą samej ROZGRYWKI, a nie dodania kilku durnych acziwków.
No fajnie że wymieniłeś te mody, o których sam pisałem że istnieją, więc teraz obaj wiemy że istnieją, ale powtarzam, ja mówię o wsparciu autorów.

A Valve ssie i ma owsiki bo nie chce wydać H-L3!
ihtius wrote:[...] poczułem się nieco urażony [...]
Niedługo nie bedzie można powiedzieć "ale brzydka pogoda" bo ktoś się poczuje urażony. Dżizus ludzie, czy wy rozumiecie jeszcze co to są żarty?

Ale podoba mi się że uraziło Cie moje stwierdzenie co do świecących tekstur a potem sam wymieniasz właśnie te bajery graficzne które ja miałem na myśli jako główną atrakcję patcha.