tauri5 wrote:ihtius - podaj dokładny config komputera to Ci powiem, czy D3 Ci ruszy czy nie
Anthrox - nie ty jeden, mam kilku kumpli którzy uwielbiają cRPG i H&S, a którzy również w żadnego diablosa nie grali, chociażby mój szwagier, uwielbia Sacred'a, ale w diablo nie grał

Czytałem o konfigu minimalnym do Diablo III, tylko że ja mam Geforca 7600 GT i to na AGP jeszce a tam był Geforce 7800 i to jest pewna różnica w wydajności. Nawet jak się uruchomi to będę miał trochę za mało klatek na konfigu minimalnym do płynnej rozgrywki a to bardzo wkurza podczas grania jak brakuje nawet tych 20 % klatek do płynnej gry. W takich wypadkach wolę już jak gra kompletnie się nie uruchamia niż jak mam się męczyć nie z przeciwnikiem ale z płynnością na moim komputerze. Nic tak nie frustruje jak mała ilość klatek w grach, zapewniam was moim drodzy mili, zapewne wielu z was tego problemu nie doświadcza i jak to się mówi że syty nie zrozumie głodnego, wiec nie ma sensu o tym więcej pisać.
Acha zapominałbym dodać, że mam jeszcze niezwykle wydajny dwurdzeniowy procesor sprzed sześciu lat

o taktowaniu 1.80 i dwa giga pamici ddr 2, serdecznie żałuje za grze i odbędę nadaną mi przez siebie w drodze jednoosobowej aklamacji pokutę w postaci obejrzenia wszystkich meczy naszych orłów wraz z komentarzem Szpakowskiego.