Polski

Djabolo 3, wiedz że coś się dzieje!

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
ihtius
Shoonay wrote:Diablo 3 ma mikroskopijne wymagania jak na te czasy, u mnie spokojnie mogłem maksymalne detale wybrać jakie były dostępne w demie.
To już StarCraft 2 w niektórych misjach mi bardziej haczył jak masa jednostek na mapie zaczęła iść w moją stronę. ;)

To jest demo Diablo III, poszukam i sobie zagram :)

Co do wymagań to dla mnie każde są zabójcze nawet najnowszych gier 2D.
Page 5 of 9 9 https://forum.thecompany.pl/gry/djabolo-wiedz-cos-sie-dzieje-t1204.html
2012-06-05T19:21:21+01:00

Re: Djabolo 3, wiedz że coś się dzieje!

Shoonay wrote:Diablo 3 ma mikroskopijne wymagania jak na te czasy, u mnie spokojnie mogłem maksymalne detale wybrać jakie były dostępne w demie.
To już StarCraft 2 w niektórych misjach mi bardziej haczył jak masa jednostek na mapie zaczęła iść w moją stronę. ;)

To jest demo Diablo III, poszukam i sobie zagram :)

Co do wymagań to dla mnie każde są zabójcze nawet najnowszych gier 2D.

2012-06-05T19:27:28+01:00

Nie ma. Pisząc "demo" miałem na myśli otwartą betę o której pisałem w tym poście dostępną w kwietniu.

2012-06-05T19:34:12+01:00

Shoonay wrote:Nie ma. Pisząc "demo" miałem na myśli otwartą betę o której pisałem w tym poście dostępną w kwietniu.

No właśnie na próżno szukałem informacji o demie. Fakt beta była jakiś czas temu :(

2012-06-06T18:12:09+01:00

2012-06-21T20:31:52+01:00

Co myśleć o tym, że za Diablo 3 trzeba dać 200pln i do tego jeszcze wymagany dostęp do neta na czas grania? Chodzi mi o to, że bardziej wybitne produkcje, nie potrzebują ciągłego dostępu do neta, jedynie tyle co do steama się login, zwykła pazerność bllizarda żeby sobie kto nie ściągnął kopi zapasowej?

Ukryta treść:

2012-06-21T22:03:04+01:00

tak, ale nawet Ubisoft takim pomysłom wtóruje :hmm:

2012-06-25T15:31:52+01:00

Po długim czasie psioczenia na Diablo 3 wyzywania gry od hui, przykładnego trollowania gry itp. zamówiłem sobie sztukę z kolejnej partii dostawy, daj diable(albo jego szefie ]:-> ) żeby mnie się gra na domie aukcyjnym za itemki zwróciła :-)

2012-06-25T16:01:36+01:00

Ożesz Ty, Ty... TY FANBOJU DJABOLO CZY! :cisza:

2012-06-25T16:18:36+01:00

esial wrote:Po długim czasie psioczenia na Diablo 3 wyzywania gry od hui, przykładnego trollowania gry itp. zamówiłem sobie sztukę z kolejnej partii dostawy, daj diable(albo jego szefie ]:-> ) żeby mnie się gra na domie aukcyjnym za itemki zwróciła :-)

to czeka Cię duuużo gry :-E
itemki niestety nie lecą jak woda (te fajne), a po ostatnim patch (wy ch*je z Blizzarda :killer: :killer: ) często trzeba farmić na koszu, gdyż koszty naprawy ekwipunku wzrosły o jakieś 150%

2012-06-29T15:05:09+01:00

tauri5 wrote: to czeka Cię duuużo gry :-E

Racja, trzeba najpierw przebić się na poziom Inferno i dopiero trzepać jakieś itemki
(choć widzę na ah (Auction House), najlepiej można wyjść na sprzedaży amuletów/pierścieni).

2012-06-29T17:44:24+01:00

a jaki masz battletag/nick w grze ?

2012-06-29T21:41:35+01:00

Dopiero gram 3 dzień...(jeszcze na normalu) mój battletag na gg Ci wysłałem.

2012-06-30T10:57:19+01:00

zostałeś dodany ^^

2012-07-02T17:30:45+01:00

Ja pierdacze, muszę wypłacić te 0 EURO z konta. A tak na poważnie to wczoraj były przez ok 1h jakieś problemy w stylu: "wystawiłem przedmiot do sprzedaży a on wyparował". Widać blizz jeszcze będzie musiał dopracować AH.

2012-07-02T22:43:15+01:00

na szczęście z AH ze realną gotówkę nie korzystam :-E
ale widzę że sprawa z prawdziwą gotówką jest poważna

2012-08-18T12:42:50+01:00

Diablo 3 mnie nie lubi i robi wszystko żebym sobie nie pograł... ale od początku.

Chciałem wczoraj sprawdzić startera Diablo 3.
Ściągnąłem, zainstalowałem i już się chciałem zalogować ale po wpisaniu poprawnych danych ich system wykrył "niewłaściwe zachowanie" (błąd 42003) z mojej strony (cokolwiek to miało znaczyć :-E ) i zadowolony z siebie poinformował mnie że zablokował mi konto. :-E
LOL, yyyyy... okej... :hmm:
Na maila też dostałem info o zablokowaniu i że se mam zresetowac hasło... no dobra.
Podałem pytanie kontrolne i inne dane, zmieniłem hasło, zalogowałem się na battleneta przez przeglądarke, ok, działa.
Logujemy się do gry, system wykrywa "niewłaściwe zachowanie" (błąd 42003) i informuje mnie że zablokował konto. :niepowiem:
No to znowu to samo, resetujemy hasło... loguję się... błąd 42003. :mad:
Jeszcze raz zresetowałem hasło, zalogowałem się na przeglądarke, złożyłem bug reporta i poszedłem spać.
Dziś w południe nie wytrzymałem, i znowu dwa razy chciałem się zalogować i dwa razy to samo, błąd 42003, a rozpatrzenia bug reporta ani widu ani słychu.
Poszukałem numeru telefonu do Blizza, zadzwoniłem do jakiegoś gościa, on mi wyjaśnił to co podejrzewałem: system zabezpieczający sprawdza że mam zmienne IP i nie pozwala mi grać bo mam zmienna IP. Aha. Super. :-E
Ale nic, gość był spoko, więc wyłączył go na 5 dni bo podobno to system bardzo inteligenty i jeśli się będę regularnie logować to on będzie się uczył że mam zmienne IP. A jak nie chce mieć problemów zawsze se moge kupić Authentifikatóra za 30-90zł. :-E
Fajna promocja. :lol2:

No nic, teraz już mogę się logować, ale grać mi się odechciało...

Jedno mnie irytuje, dlaczego ten genialny system po zresetowaniu hasła nie "widzi" z jakiego IP to robiłem i potem logowałem się na BattleNeta tylko ma to w dupie i tak czy siak blokuje konto? Kto to qzwa pisał?

2012-08-18T15:29:43+01:00

powiem szczerze że pierwszy raz słyszę o takich problemach z logowaniem spowodowanych zmiennym IP :hmm:
ale pociesze Cię - też na razie nie gram, z braku czasu :-E

2012-08-18T16:24:43+01:00

No ja do dzisiaj też...

Blizz pierwszy raz wprowadził tego typu "inteligentne" zabezpieczenie sprawdzające Twoją lokacje.
Miliony ludzi już ma z tym problemy:
http://www.google.pl/search?q=error+42003 (około 3,350,000 wyników)

System "uczy się" jeśli masz zmienne IP, tylko w moim przypadku to było tak że dwa razy w ciągu dwóch dni zalogowałem się w otwartej becie do gry w maju (czy kiedy to tam było) i najwidoczniej tak trafiło że zmieściłem się pomiędzy resetem IP Neo.
Wczoraj się zalogowałem po raz pierwsz od tego czasu i automatowi dlatego odwaliło, bo miałem inny IP.

Teoretycznie w końcu powinien skapować że mam zmienne i pozwolić mi się logować, tylko wystarczy że próbowałbym odpalić grę na innej sieci/kompie, u kumpla np. i znowu pewno miałbym blokade. Tutaj chodzi o nasze bezpieczeństwo. :roll:

No nic, debilny automat pozostanie debilnym automatem, grunt że można tam za darmo zadzwonić i pogadać z człowiekiem.

Najgorsze w tym wszystkim jest to że ten komunikat nic Ci nie pomaga, dostajesz info żeby zresetować hasło i tyle, a to kompletnie na nic nie działa. Oj nazbierają sobie wkurzonych klientów na tym...

Return to Gry