Polski

Draggy And Croco *PL*

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
RoniWorlds Słuchajcie a mianowicie że z tą grą podobno są jakieś problemy to wiemy, ale nasz Anhroxik załatał tą dziurę jakimś Fix-em i podobno ma być ok. Więc niema chętnego aby to sprawdzić postanowiłem przejść tą grę od deski do deski.
Jak na razie jest ok doszedłem do 4 Świata. Zabijając ogromną ośmiornicę i sympatycznego smoka który był może sympatyczny ale nauczył się skubany ziać ogniem no to musiałem zgasić jego wielkie pragnienie. Ale ogólnie tego posta napisałem dla innej sprawy. Przechodząc levele, natknąłem się na level z dziwnym hasłem (WÓDKA) Czy to na pewno gra dla najmłodszych hmmm .A otóż aby skończyć dany level trzeba zebrać literki według kolejności wymyślonego hasła i dopiero niszczyć stworki, bo jak będziemy je zabijać wcześniej a nie zbierzemy wszystkich literek, potworki będą się odradzały do znudzenia a czas leci. Więc wrzucam screena z tajemniczym hasłem do odgadnięcia przez gracza. Na razie z grą wszystko ok jutro będę grał dalej i zdam relacje.

Image

-- 12 Wrz 2011, 00:59 --

-- 12 Wrz 2011, 12:38 --

Z tego co mi wiadomo poprzednia wersja wywalała się już w 3-4 świecie a ja już jestem w 6 więc chyba Fix działa.
co pokazuje na screenie, różowa strzałka pokazuje aktualnie gdzie jestem. napisy świat 1,2 itd sam dodałem abyście wiedzieli jak pokonywałem aktualne światy.

Image
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/gry/draggy-and-croco-t1465.html
2011-09-12T11:38:07+01:00
Słuchajcie a mianowicie że z tą grą podobno są jakieś problemy to wiemy, ale nasz Anhroxik załatał tą dziurę jakimś Fix-em i podobno ma być ok. Więc niema chętnego aby to sprawdzić postanowiłem przejść tą grę od deski do deski.
Jak na razie jest ok doszedłem do 4 Świata. Zabijając ogromną ośmiornicę i sympatycznego smoka który był może sympatyczny ale nauczył się skubany ziać ogniem no to musiałem zgasić jego wielkie pragnienie. Ale ogólnie tego posta napisałem dla innej sprawy. Przechodząc levele, natknąłem się na level z dziwnym hasłem (WÓDKA) Czy to na pewno gra dla najmłodszych hmmm .A otóż aby skończyć dany level trzeba zebrać literki według kolejności wymyślonego hasła i dopiero niszczyć stworki, bo jak będziemy je zabijać wcześniej a nie zbierzemy wszystkich literek, potworki będą się odradzały do znudzenia a czas leci. Więc wrzucam screena z tajemniczym hasłem do odgadnięcia przez gracza. Na razie z grą wszystko ok jutro będę grał dalej i zdam relacje.

Image

-- 12 Wrz 2011, 00:59 --

-- 12 Wrz 2011, 12:38 --

Z tego co mi wiadomo poprzednia wersja wywalała się już w 3-4 świecie a ja już jestem w 6 więc chyba Fix działa.
co pokazuje na screenie, różowa strzałka pokazuje aktualnie gdzie jestem. napisy świat 1,2 itd sam dodałem abyście wiedzieli jak pokonywałem aktualne światy.

Image

2011-09-12T11:38:44+01:00

Re: Draggy And Croco *PL*

Ano - informację o fixie odnotowałem pod przyciskiem info ;)

2011-09-12T22:46:55+01:00

No to już po ptokach gra skończona w 100%. Jutro napiszę recenzję na temat tej gierki.
a oto screen kolesi ( Heroes ) musiałem wsadzić do kicia i dać im do nogi kulki (Tiki-Tiki)

No i oczywiście w dziale rekordy pokaże się mój wynik z ukończoną grą.

Image

2013-07-26T00:37:03+01:00

Jeszcze nie zdążyłem Ci Roni podziękować, a wczoraj akurat rozmawiałem a Don Adanem o tym tytule.
Powiedz mi, jak używa się bomb?

Jak zdecyduję się dorobić trainer, to prosiłbym o test, czy przypadkiem gdzieś się nie wywala.

----

Z ciekawości zrobiłem sobie skip keya i gra wywaliła mi się po 1 bossie (ośmiornica).

2014-01-29T16:25:59+01:00

Anthrox wrote:Powiedz mi, jak używa się bomb?

Masakra, tyle czasu i nikt nie raczył mi powiedzieć.
Lewy Amiga (być może prawy Amiga też, ale nie sprawdzałem)

Gra będzie wymagała jeszcze raz sprawdzenia, bo zmodyfikowałem usunięcie zabezpieczenia - gra już nie czeka, aż wybierzemy znak, a po prostu przechodzi sobie dalej.

2014-01-30T11:24:06+01:00

Gra z najgorszym intrem w historii; sama rozgrywka to zrznka z Rodland, z ta roznica, ze tam wszytko gralo i do tego wygladalo ladniusio. Tutaj wszystko zasluguje na 13 batow od belzebuba!

2014-01-30T17:04:52+01:00

Mówisz, że podobało Ci się intro ze Street Hassle? :hee:

2014-01-30T17:49:33+01:00

Hehe, no tak ST zajebiście podobne do RodLand. A swoją drogą w Dragy nie umiem przejść pierwszego levelu. Ale intro nie było złe, był bejwis i bathed. Oczywiście RodLand lepszy i tam chociaż pare leveli umiem przejść. Ale na usprawiedliwienie dodam, cytując Tomaszka On sam nie umie przejśc pierwszego levelu Franko. A jak wiemy to w miare prosta gra na wygodnym kontrolerze. Ciekawe jak pójdzie mu z dwójką.

2014-01-31T03:21:35+01:00

olesio wrote:A swoją drogą w Dragy nie umiem przejść pierwszego levelu

Wystarczy zabić wszystkie stworki i podejść do czerwonego wozu w prawym rogu ekranu.
Jednak aby ta sztuka się udała - musisz zebrać wszystkie literki na danej planszy we właściwej kolejności.
Np. na 1 LVL zbierasz w takiej kolejności: H-A-K.
Jeżeli tego nie zrobisz, to po prostu zabite stworki będą się cały czas odradzać, a niestety zegar odlicza sekundy nieubłaganie.

Return to Gry