Polski

Dyskusja o "Slender"

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
ihtius Gra nie jest za bardzo dopracowana. Pierwszy raz postać zawiesiła mi się przy biurko i nie mogła się dalej ruszyć. Kobieta zjawa przeszła przez ścianę i mnie zkilerowała. Więc autora czeka jeszcze trochę pracy żeby dopracować grę na perfekt. Chociaż sam pomysł jest ciekawy.
Nie mogę zaleźć wszystkich tych baterii. Na filmiku widziałem że jedna jest w kiblu jednak jak grałem to tam jej nie było, czyżby gra umieszczała je za każdym razem w innym miejscu ? Muszę kiedyś jeszcze raz w nią zagrać żeby się o tym przekonać. Gra zrobiła na mnie dobre wrażenie jednak pojawienie się kobiety zjawy wywołało u mnie wrażenia z serii Slender.

-- 09 Cze 2013, 02:58 --

Powinno wydawać się to normalne, że przeszła przez ścianę bo jest przecież zjawą. ;)
Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/gry/dyskusja-slender-t2664.html
2013-06-09T01:58:15+01:00

Re: Dyskusja o "Slender"

Gra nie jest za bardzo dopracowana. Pierwszy raz postać zawiesiła mi się przy biurko i nie mogła się dalej ruszyć. Kobieta zjawa przeszła przez ścianę i mnie zkilerowała. Więc autora czeka jeszcze trochę pracy żeby dopracować grę na perfekt. Chociaż sam pomysł jest ciekawy.
Nie mogę zaleźć wszystkich tych baterii. Na filmiku widziałem że jedna jest w kiblu jednak jak grałem to tam jej nie było, czyżby gra umieszczała je za każdym razem w innym miejscu ? Muszę kiedyś jeszcze raz w nią zagrać żeby się o tym przekonać. Gra zrobiła na mnie dobre wrażenie jednak pojawienie się kobiety zjawy wywołało u mnie wrażenia z serii Slender.

-- 09 Cze 2013, 02:58 --

Powinno wydawać się to normalne, że przeszła przez ścianę bo jest przecież zjawą. ;)

Return to Gry