Polski

Far Cry 3 Blood Dragon

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
Shoonay Buce esiale już piraciły miesiąc temu jak grze się wyciekło do sieci za sprawą hacknięcia platformy UbiSoft, ale oficjalna przemiera była 1 maja.
Blood Dragon to samodzielny "dodatek" dekady, takiego dobrego efpeesa dawno nie było, klimat lat 80tych wylewa się hektolitrami.
Szkoda że wszystko trwa dość krótko, sama fabuła to jakieś 3h gry a zaliczenie wszystkich znajdziek na wyspie to podobno dodatkowe 2h, no ale ja ten twór potraktowałem jako dobry kiczowaty film akcji z lat 80tych i bawiłem się przednio.
Do tego jeszcze prze-zajdwabiście-świetny nostalgiczny elektroniczny soundtrack wzorowany na melodiach, rytmach, instrumentach i dźwiękach z tamtej epoki i jesteśmy w domu.
Zapomnijcie o krapowatym Far Cry 3, zagrajcie lepiej w Far Cry 3 Blood Dragon! :mrgreen:

Muzak:
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/gry/far-cry-3-blood-dragon-t2624.html
2013-05-15T20:32:22+01:00
Buce esiale już piraciły miesiąc temu jak grze się wyciekło do sieci za sprawą hacknięcia platformy UbiSoft, ale oficjalna przemiera była 1 maja.
Blood Dragon to samodzielny "dodatek" dekady, takiego dobrego efpeesa dawno nie było, klimat lat 80tych wylewa się hektolitrami.
Szkoda że wszystko trwa dość krótko, sama fabuła to jakieś 3h gry a zaliczenie wszystkich znajdziek na wyspie to podobno dodatkowe 2h, no ale ja ten twór potraktowałem jako dobry kiczowaty film akcji z lat 80tych i bawiłem się przednio.
Do tego jeszcze prze-zajdwabiście-świetny nostalgiczny elektroniczny soundtrack wzorowany na melodiach, rytmach, instrumentach i dźwiękach z tamtej epoki i jesteśmy w domu.
Zapomnijcie o krapowatym Far Cry 3, zagrajcie lepiej w Far Cry 3 Blood Dragon! :mrgreen:

Muzak:

2013-05-15T20:35:17+01:00

Re: Far Cry 3 Blood Dragon

Ukryta treść:
Kto jeszcze nie grał ten buc. Ty shoon i tak jesteś buc więc to, że grałeś różnicy nie robi :D

2013-05-16T15:03:57+01:00

Re: Far Cry 3 Blood Dragon

dziś, może jutro skończę FC3 - wtedy na pewno się zaopatrzę w ten dodatek :-)

Return to Gry