Polski

Franko powraca.

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
roki76 Page 3 of 24 24 https://forum.thecompany.pl/gry/franko-powraca-t2680.html
2013-08-16T18:27:41+01:00

Re: Franko powraca.

2013-08-16T19:29:12+01:00

bardzo by mi się podobało gdyby szło grać w dwóch graczy jednocześnie, no i może końcowa scena, walka we dwoje przeciwko całej drużynie PF Radomiaka Radom, czyli 15 ludzi :D klimat jak z kreskówki jak najbardziej, ale jeśli mają być efekty 3D to ciekaw jestem jak to będzie zrealizowane, jeśli spojrzy się na parę walk Dragon Balla [którego nie oglądałem a propos] to może coś ciekawego z tego wyjdzie. Nie ma kogo bić w Polsce? Jak to nie? Właśnie słucham przez okno kłótnię sąsiadów. Może level gdy się biegnie wzdłuż wkurzonego bloku, z którego rzucane są jakieś przedmioty, po tym jak zobaczyli namalowany, wulgarny napis na ścianie swojego budynku :P czekamy więc na dalszy ciąg, szkoda tylko, że nie będzie na amigę, ale jeśli kiedyś się pojawi na PC to też chętnie zagram, choćby z racji dawnych wspomnień z tą grą

2013-08-19T23:39:49+01:00

Pozostaje grać w klasyka :)

2013-08-19T23:59:19+01:00

Założę się, że w grze będzie mało Polskich akcentów bo gra będzie skierowana głównie na rynek Amerykański czy Zachodnio-Europejski rynek.

2013-08-20T06:09:19+01:00

Taaa i pewnie przy dzisiejszym ratingu PEGI można będzie zapomnieć o rodzimych bluzgach, hektolitrach krwi itp. smaczkach :(

2013-08-20T06:40:33+01:00

Hahaha, dobrze powiedziane. Pewnie - zgodnie z filmową modą - Będzie PEGI 13 :lol2:

2013-08-20T07:23:05+01:00

pod blokiem słyszę 7 latka, który "klnie gorzej jak szewc, gdy się pierd... młotkiem" zawsze by można było na początku wyłaczyć krew, przekleństwa, itp. ale to już wola twórców

2013-08-20T13:38:04+01:00

Jeśli serio wrzucą wulgaryzmy, krew i brutalność większą niż w MK to zostaną zmasakrowani przez opinię publiczną że jakie to psychopatyczne i chore gry robią ;> więc wątpie że w czasach różowej gimbazy i mega ultra easy mode dla bobasów w każdej grze zaryzykują powrót do pierwotnego korzenia jakim był pierwszy Franko.

2013-08-20T14:31:25+01:00

Byłoby mega jakby zrobili myk z cheatem - że jak wpiszemy np. kod KURWAMAC to gramy w grę nieocenzurowaną - ale czy starczy im jaj na to...

2013-08-20T18:11:35+01:00

Liczę na to że Panowie tak łatwo nie dadzą wcisnąć gównianej cenzury w swoje nowe dzieło. ;]

2013-08-20T19:25:18+01:00

Ta gra zapewne to będzie grzeczna gierka z fleszową grafiką dla dzieciaków.

2013-08-20T21:23:38+01:00

ihtius wrote:Ta gra zapewne to będzie grzeczna gierka z fleszową grafiką dla dzieciaków.

bo tak to wlasnie bedzie ;)

2013-08-20T23:00:17+01:00

Pancio wrote:
ihtius wrote:Ta gra zapewne to będzie grzeczna gierka z fleszową grafiką dla dzieciaków.

bo tak to wlasnie bedzie ;)

To ja dziękuje nie mam nic więcej do dodania.

-- 20 Sie 2013, 23:54 --

Gdyby Polska była wielkim krajem jak na przykład Rosja to gra była by na pierwszym miejscu skierowana do odbiorców krajowych więc nie była by takim gównianym fleszem i autorzy mogliby zrobić produkt w starym stylu, gdyż liczyliby, że się dobrze sprzeda w naszym kraju. Niestety twórcy nie liczą na dużą sprzedaż w naszym kraju i nastawiają się na rynek amerykański czy zachodni-europejski, więc okłamują sami siebie pierdoląc smuty takiego pokroju, jak: że zmieniła się mentalność graczy, że gracze są teraz inni, że rynek uległ zmianie i innego rodzaju pierdoły. Po części ich rozumiem, że świat nie stoi w miejscu i chcą dobrze sprzedać swój produkt, jednakże... właśnie straciłem watek i zagubiłem się w swoich meandrach myślowych i nie wiem co chciałem dalej powiedzieć. Ogólnie nie lubię pisać bo słowa nie oddają bardzo często tego co chciałoby się przekazać i są takie mało ekspresyjne. Fakt mam ubogie słownictwo. Reasumując ten nowy Franko podzieli los nowego Superfroga i będą to gówniane gierki o których już niedługo po premierze wszyscy zapomną. Jednym słowem masakra. :-)

2013-08-21T10:06:34+01:00

Gdyby Polska była wielkim krajem jak na przykład Rosja to gra była by na pierwszym miejscu skierowana do odbiorców krajowych więc nie była by takim gównianym fleszem i autorzy mogliby zrobić produkt w starym stylu, gdyż liczyliby, że się dobrze sprzeda w naszym kraju.
To ty chyba mało widziałeś ruskich produkcji przeznaczonych wyłącznie na tamtejszy rynek. Rzygi wymieszane z gównem to delikatne określenie jakiego można użyć na ich ocenę.
A co do pieprzenia że rynek uległ zmianie to to jest słuszne pieprzenie, bo uległ zmianie tylko niestety na gorsze. Bo narobiło się coraz więcej gimbów chcących jedynie ładnie wyglądającego półproduktu nazwanego grą komputerową, w który się będzie łatwo grało i najlepiej po sieci żeby można było pokozaczyć jaki to taki gimb jest zajebisty w virtualu i może powyzywać kogo popadnie bo w ryj nie zarobi za to.
Póki co z tego nowego Franko są może 2 skriny na krzyż i to nie pokazujące gameplaya więc może ta rysowanka gówniana to tak tylko dla zwały zrobiona. Niech to wogóle wyjdzie na światło dzienne bo póki co to więcej o tym spekulacji niż o Duke Nukem Forever swego czasu było.

2013-08-21T14:03:14+01:00

Niech wyjdzie, zjedziemy gówno równo!

2014-01-20T22:57:50+01:00

No i cisza tutaj jakoś. A projekt wystartował na wspieram.to.
I przypuszczeń i gdybania było dużo ze strony każdego.
Ale będzie Szczecin, będzie krew i prawdopodobnie będą i wasze uwielbiane bluzgi. Będzie swojsko i szczerze mówiąc szykuje się chyba rozpierdol.
http://hcgamer.pl/franko-2-na-pc-ruszyl ... m-to-32233

2014-01-20T23:52:29+01:00

Rekkimaru wrote:No i cisza tutaj jakoś. A projekt wystartował na wspieram.to.
I przypuszczeń i gdybania było dużo ze strony każdego.
Ale będzie Szczecin, będzie krew i prawdopodobnie będą i wasze uwielbiane bluzgi. Będzie swojsko i szczerze mówiąc szykuje się chyba rozpierdol.
http://hcgamer.pl/franko-2-na-pc-ruszyl ... m-to-32233

Ja tylko czekam na hajs żeby zakupić. ;)

2014-01-20T23:55:29+01:00

No szkoda, że Tomaszek się nie pofatygował, aby się pochwalić - bo to przede wszystkim w ich interesie jest, aby o grze było głośno :)

2014-01-20T23:57:06+01:00

Osobiście bym nalegał, żeby Amigowcy pokroju Bobra, Beboka, Mnie i reszty brała udział w beta testach - żeby autorzy nie odwalili maniany ;P

2014-01-20T23:59:53+01:00

O tak, Pan Bóbr bezlitośnie widzi i komentuje błędy w grach. :hee:

Return to Gry