Polski

Human Killing Machine

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
Rekkimaru Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/gry/human-killing-machine-t1560.html
2011-10-18T14:11:30+01:00

2011-10-18T14:47:36+01:00

Re: Human Killing Machine

Cool story bro, nie wiedziałem że to miał być sequel Street Fightera chociaż podobnie słaba graficzka waliła w oczy zawsze mi się wydawało że to przypadek i kwestia "tamtych czasów", bo nigdy ani w to coś, ani w SF1 nie grałem żem.

WOW to nie przekleństwo btw, ten po lewej zachwyca się tylnym zębem tego po prawej, zauważając że sam też ma takowy i dochodząc do słusznego wniosku... że są bracmi! :-E

Szkoda że końcówka się pierdzieli, nie znamy prawdziwego oblicza finalnego bossa... pewno dlatego że autorzy nie sądzili że ktoś będzie na tyle poj... ... zmotywowany żeby dojść tak daleko. :hee:

Moga zrobić request na next filmik? SF1. Nigdy nie odważyłem się spróbować zagrać na poważnie a chętnie zobaczyłbym zakończenie :mrgreen:

2011-10-18T14:50:13+01:00

Ja pi***ole, ten KOREK jest lepszy od Chucka!

To jest sequel, a nie jakiś HKM :hee:

2011-10-18T15:01:38+01:00

Co się śmiejesz. Bardziej grywalne od powyższego :-E
Shoonay wrote:Moga zrobić request na next filmik? SF1. Nigdy nie odważyłem się spróbować zagrać na poważnie a chętnie zobaczyłbym zakończenie :mrgreen:

Zobaczym co się da zrobić :mrgreen:

2011-10-18T19:17:25+01:00

Hehe, dobre. Zabrakło mi tylko elokwentnego wyrażenia gdy w końcu dałeś pierwszego knockdowna (No, qzwagosciu ! (czy coś w tym stylu))
Co do req Shoona, przyłączam się. Grałem w to badziewie i skończyłem dopiero z użyciem cheata na energię.
Aż dziw że Capcom postanowił odświeżyć tę grę, dając nam SFII...

2011-10-18T19:53:28+01:00

Uwagen uwagen.Robię konkurs ,który brzmi "Znajdź gębę Saddama w recenzji". Wystarczy podać w którym konkretnie momencie się pojawia.
W ramach nagrody nawalę spostrzegawczemu szczęściarzowi punktami reputacji i daję prawo rezerwacji prośby o recenzję nr.4 .

2011-10-18T22:53:28+01:00

Ja nawet nie odpalę tej gierki bo po obejrzeniu filmiku robię ze strachu w majty :haha: Ta gra to dla prawdziwych sad-masochistów, którzy lubią zadawać sobie cierpienie takimi niedorobionymi grami. Filmik nawet zabawny i dzięki niemu wiem jaka grę na Amigę w która jeszcze nie grałem mam omijać dużym łukiem. :hee: Jak by to był Szarik to byście go tak łatwo nie pokonali i jak by jeszcze w parze występował na przykład z Gustlikiem to nie było by tak łatwo :) A ta Helga w czerwonym stroju to chyba jak pani z osiedlowego sklepu mięsnego z czasów głębokiego PRL'u. A tak poważnie to fajny filmik nawet się ośmiałem.

Return to Gry