Okej więc zaczynamy.
Witam wszystkich, którzy to czytają a nawet tych, którzy jakże tego nie czytają wcale.
Jak napisałem powyżej nie wydamy już nic pod nazwą Simple Studios z powodu kilku czynników.
Najważniejszy jest taki, że nie kończymy wcale prac a po prostu zmieniliśmy nazwę grupy.
Jak niektórzy z was pewnie zauważyli, serwer i strona Simple Studios znowu padły. Jest to spowodowane faktem, że L.G. nie opłacił serwera po raz kolejny. Dla jasności, mam oczywiście szacunek do L.G. jako muzyka i tego co dla nas wniósł, jak i także jego nieocenionej pomocy z serwerem i stroną. Za to jestem wdzięczny.
Zapytacie pewnie czemu sam nie opłacę serwera. I tutaj się pojawia problem. Otóż, niestety, nie mam absolutnie żadnego kontaktu z L.G. od ponad roku. Próbowałem się z nim kontaktować na wszelkie sposoby, gdzie się dało, zostawiałem mu wiadomości, jednak przez tyle czasu nie odpowiedział na żadną z nich. Chciałem go prosić o przesłanie mi wszelkich danych i formalności bym to ja na 100% mógł się zająć serwerem, lecz po prostu nie mam takiej możliwości jeśli L.G. ciągle milczy.
Tak więc koniec końców, planujemy za pewien czas przejść na nowy serwer pod nową nazwą. Ta sytuacja pchnęła nas też by popracować nad długo rozkminianą zmianą nazwy grupy. Kiedyś od po prostu walnęliśmy "SimpleStudios" na szybko, bez zbytniego zastanowienia a później okazało się, że cały net jest wręcz zasypany różnymi Simple Studiosami. Zdecydowanie chciałem czegoś zupełnie innego , czegoś bardziej oryginalnego i czegoś co już nie jest zaklepane przez pół internetu .
Natomiast jeżeli serwer Simple Studios niespodziewanie wstanie wtedy zmiany już tam rozpoczniemy. Strona dalej będzie pod starą nazwą ale treść zostanie zmieniona pod nową nazwę grupy, po czym w późniejszym czasie całą treść przeniesiemy pod nową domenę, tak by przyszłość strony i serwera była pewna
Czas w każdym razie nadszedł, a kolejna awaria serwera i brak kontaktu z L.G. przyśpieszyły wszystko.
Dziś wam mogę w imieniu grupy zaprezentować naszą nową nazwę, nowe logo.
Zostanie tu jeszcze (prawdopodobnie dziś) zamieszczony kolejny premierowy moduł z gry "Jaro" oraz bonus w postaci cracktro naszej grupy, które to prawdopodobnie będzie w naszej grze zamieszczone

To tyle z suchego tekstu. A teraz najważniejsze, czyli nazwa grupy.. Otóż nazywamy się w tej chwili.... a z resztą co będę mówił, po prostu pokażę już

A oto poniżej dwie wersje cracktro naszej grupy :
ChipTank cracktros.rar
Tymczasem premierowy utwór z "Jaro" pojawi się tu później.
Dziękuję za uwagę moje kochane bydlaki i do następnego