Shoonay wrote:Nie chcę sobie nic spojlować przed wydaniem fajnal verszón, ale ciekawość zabiła kota więc ściągnąłżem.
Nic sobie nie zespojlujesz tym beta demem. Wiele zmian i dodatków dojdzie w oficjalnym demie, także w pierwszej lokacji

Shoonay wrote:Pierwszy pozytyw to rzeczywiście świetna chiptjunka obywatela L.G. którego namawiam do podrzucenie swojej twórczości na AMP, a jeśli już to zrobił pochwalenia się jej całością.
L.G. ma talent i wyczucie jakiego szukaliśmy do tego rodzaju gry

Shoonay wrote:Drugie co rzuca się w oczy tym razem to - niespodzianka - grafika. Miejscami trochę zbyt kanciata (ach ta lampa w pierwszym pokoju czy szafki) ale trzyma całkiem solidny poziom.
Ta lampa jest okropna
Oczywiście graficznie postaramy się być coraz lepszymi i wyciągnąć na ile nas stać. Mam nadzieję że nam się uda poprawić

Shoonay wrote:Trzecie to sarkastyczno-ironiczno-surrealistyczne poczucie humoru, coś pięknego, więcej takich debilnych opisów nudnych z pozoru przedmiotów codziennego użytku!
Mam dalszą część scenariusza Piotrka i dostanę wkrótce całość. Już mogę oświadczyć że całościowo będzie waliło sarkazmo-ironią jak stąd do niewidać. Więc poziom debilizmu zostanie zachowany.
Shoonay wrote:Po czwarte znalazłżem pierwszy bug po 2 minutach testingowania: nie mając żadnych sejwów a próbując takowe wczytać zaraz na pierwszym ekranie tytułowym, następnie anulując wczytywanie pokazuje nam pusty ekran z logo gry i ekranem ekwipunku, bez przycisków do startnięcia new game.
A ja się dziwiłem że jeszcze nikt o tym nie napisał. Tak. Ta wersja dema jest tak krótka, że uznałem iż save game jest zupełnie zbędny póki co. Mój błąd, że miałem opcję usunąć a nie zrobiłem tego
Cóż, beta demo wydane było na szybko.. w środku nocy po długiej walce z innymi bugami i tak już zostało

Oczywiście save game będzie w wersji oficjalnej