Metro Last Light
Gra, już ktoś? Jakie wrażenia? Bo ja dopiero zaczynam grać, powiem więcej w czasie gry.
Re: Metro Last Light
Ja sobie pogram 17 maja bo mam oryginalną wersje na steam.
Tja, 17 maja ale 2014 roku, jak wyjdzie dość mocna grafa żeby grę uciągnąć...
Na tym gtx550 ti na dx9, low, bez psyhx w HD to ci pójdzie.
Mnie tam chodzi na maxa i cieszy mnie to. Na GTX660.
Dobrze wiedzieć, bo mam GTX 660 Ti.
jak dla mnie kolejne "to samo szczelanie" jak wiele innych 

Jestem już na 10 stacji. Na razie mi się podoba gra, ale znowu sam przemierzam korytarze metra, była jedna misja z Majorem Pawłem ale się rozstaliśmy.
Jak by ktoś miał wątpliwości "czy pójdzie" tutaj możecie sprawdzić.
Nie ufam tego typu testom :(
A co do gry ... dziś nastąpi wielkie odpalenie,mam nadzieje że będzie tak samo dobra co pierwsza część
A co do gry ... dziś nastąpi wielkie odpalenie,mam nadzieje że będzie tak samo dobra co pierwsza część
Jestem w cerkwi... tzn, nie mogę do niej przejść po kłodzie bo zawsze wpadam do wody i coś mnie zjada. Próbowałem setki razy za każdym rzem to samo. Czyżby jakiś bug?
Gra jak gra - ostatnio wyszła u nas pierwsza powieść w uniwersum Metro 2033 spoza moskiewskiego metra. Akcja dzieje się we włoskich katakumbach, już zacieram rączki. "Korzenie niebios" jakby ktoś był zainteresowany.
Ściągnąłem unlocker do gry, podmieniłem savy i to samo, trzeba ominąć cerkiew. Dalej gra ma do pokazania potwory i tylko potwory, gdzie nie gdzie ludzie, ale to bardzo rzadko. Gram dalej. Wiem, że koniec gry już blisko. Ale mam nowego pomocnika który widzi przez ściany... 
No i gra skończona, sądziłem że się inaczej zakończy, ale przewidziałem, że tak się stanie. Gra zaliczona, dobra ale krótka.

No i gra skończona, sądziłem że się inaczej zakończy, ale przewidziałem, że tak się stanie. Gra zaliczona, dobra ale krótka.