https://forum.thecompany.pl/images/avatars/no-av.pngby Last Samurai »
Nie rozumiem czym ja prowokuje ale dobra po prostu rozwalila mnie panienka ktora niby jest fanka mortali a jak widzi klona Sub-Zero to jakby go widziala pierwszy raz a Sub operuje tym ciosem od MK3 wiec sorry jak to maja byc znawcy to ja dziekuje wole nie ogladac takich "ludzi".
Nikogo z forumowiczów którzy znają Twoje wyczyny nie dziwi to nawet odrobinę.
Last Samurai wrote:po prostu rozwalila mnie panienka ktora niby jest fanka mortali a jak widzi klona Sub-Zero to jakby go widziala pierwszy raz a Sub operuje tym ciosem od MK3 wiec sorry jak to maja byc znawcy
A oni gdzieś mówili że są mistrzami osiedla w Mortala i grają w niego od urodzenia i z wszystkimi wygrywają, a ciosy każdej postaci to potrafią wyrecytować z pamięci? Bo ja np ich oglądam dlatego że zawsze ich cieszą gry które pokazują, nie ważne jak im idzie ale zawsze robią jaja jak berety. Szczególnie Deacon bo on z reguły w nic grać nie umie.
Last Samurai wrote:to ja dziekuje wole nie ogladac takich "ludzi".
Obawiam się że nobody cares co Ty wolisz nie oglądać...
Nie wiem czemu to robię, bo tłumaczenie tu nic nie da i tak. Ale proszę bardzo. Za to.
Last Samurai wrote:Shoonay wstawiłeś tu filmik z bandą mongołów którzy się podniecają tym MK jakby taka nawalanke pierwszy raz w życiu widzieli. Shame on you ! To może ja nakręcę jak z kumplami gramy w to demko i będzie ciekawiej
Po raz kolejny rzucasz się do kogoś o coś co Tobie się nie podoba. Shoonay wstawił film zgodny z tematem, w przeciwieństwie do Ciebie, jako, że Ty wolisz w tym temacie siać zamęt i pisać posty które mają tyle wspólnego z tematem co gówno z twarogiem. Tyle w temacie, kolejnych upomnień nie będzie.
A ja myslalem ze forum jest do wyrazania opinii i wlasnego zdania na dany temat wyrazilem wiec swoje zdanie na temat filmiku ktory wstawil shoonay to nic ze chcialem zartobliwie odebrane zostalo tak jak zwykle czyli jako atak ale jak wy cos takiego zrobicie to rzecz swieta i kazdy ma to czytac i nie ma prawa negowac - to jest chore !
Dziękujemy za Twoją zacną opinię Skorpiku, która jak zwykle tak wiele wnosi do dyskusji. Tylko że to jest temat o MK i nikogo nie interesuje że Tobie się nie podobają ludzie recenzujący go.
Dobrze panowie. Dziś po zagraniu w demo oficjalnie oświadczam,że Mortal Kombat rulez Kciuk mnie jeszcze napierdala od grania 4 godziny bez przerwy. Ale jest to przyjemny ból. Z ręką na sercu przyznaję, że ostatnio taki podjarany byłem grając pierwszy raz u kuzyna w MK2 na Amidze.
Gameplay płynny. Bez problemu każdy może złapać pada, grać i mieć z tego frajdę. Ale gra kryje więcej jeśli się w nią zagłębić. A taki stary wyjadacz jak ja już po pół godzinie zaczął siekać kilkunasto ciosowe juggle. System wprowadzania combosów jest cudowny. Łączyć można wszystko razem. Specjale, standardowe zaprogramowane comba, x-raye ,plus jeszcze wzmocnione wersje specjali gdy ćwierć paska jest naładowana.
Walka jest szybka. Od czasów Mortal Kombat Trilogy nie było tak szybkiego Mortala jeszcze. Pod tym względem MK vs DC nie było nawet w ćwierci tak dobre. Zresztą w Mk vs DC max mogłem godzinę pograć i miałem dosyć. Tutaj nie sposób było mi się oderwać. Co prawda w demie mamy tylko dostępnych Scorpiona, Sub-Zero, Mileenę i Johnny Cage'a oraz dwie areny. Ale nawet grając non-stop przez cztery godziny dalej nie wyciągnąłem wszystkiego z tej gry. Więc gameplay naprawdę jest głęboki. Koniec drętwej sztywności z poprzednich trójwymiarowych Mortali. Ta część jest tym na co tak długo czekałem i osobiście , moje zbierane fundusze idą na PS3 i pełnego już Mortal Kombat. Ave.
Lol Kenshi jako DLC a Daegona normalnie daja smiech na sali :d Znowu gra z polityka malych DLC typu w kolejnym za 30 dolarow damy wam 5 postaci? Zlitujcie sie do ch*ja pana !
A coś ty myślał,że dadzą ci to wszystko ot tak Niestety czas PS2,XBOX (tego pierwszego) oraz GAMECUBE już minął,producenci pakują konkretne wywrotki kasy w developing,więc muszą na czymś zarobić.Nie dziwię się że nieco mocniejsze postacie będą dostępne jako DLC,Oni tez muszą na czymś zarobić.Druga sprawa że niestety będzie to kosztować masę kasy,patrząc na Polskie zarobki. Innymi słowy chcesz grać-płać Torrenty,warezy i inne wynalazki raczej tego nie zmienią (przynajmniej jeśli chodzi o konsole)
Oj zmienią - PS3 złamana i dobrze. Już Sony pokazało, że piractwo nie jest winne. Gry po 230 zł Bandytyzm. A tutaj Lasta popieram - to z naszej winy producenci tak windują ceny.
Ja jestem uchachany bo wreszcie wrócili do systemu w którym mortal kombat sprawdzał się najlepiej. Jakby było tego mało to chodzą pogłoski, że dystrybutorzy wraz z twórcami zastanawiają się nad wypuszczeniem gry na blaszaki w europie bo jak sami stwierdzili "nie chcemy odpuszczać tak dużego rynku bo mordobicia na pecety są niszą którą jesteśmy w stanie zdominować". Czy jakoś tak
roki czyzbys pracowal dla Activision ze popierasz polityke: nie grac ! placic ! hmm Szkoda wlasnie ze czasy normalnego wydawania gier minely ale nie znaczy to ze nalezy wspierac tych co chca wyciagac od graczy kase za to co powinni dac od razu ! Tak spodziewalem sie wszystkich postaci od razu a wiesz czemu? Bo MK Armageddon ktory byl wydany tez na Wii czyli notabene konsolke nowej generacji mial wszystkie dotychczas wystepujace postacie w serii ! I co dalo sie? Dalo ! Wiec sorry ale teraz oddzielnie za postacie jako DLC placic to jest chore. Zobaczyli ze Bioware, Blizzard i Activision oraz inne firmy, bo i Capcom zaczyna to samo, zaczeli polityke DLC to stwierdzili ze to dobra droga na zarobienie podwojnie, potrojnie czy po ch*j wie ile jeszcze na tym samym tytule/marce/postaci ! Wcale tego nie robia dlatego ze im sie kasa za developing nie zwrocila !
Zdecydowanie nie popieram tej polityki,uważam że to kompletny krap ! Ale jeśli miałyby wychodzić jakieś DLC za które miałbym płacić niech będzie konkretne,prawda Z resztą twojej wypowiedzi się zgadzam,bo masz rację,to chore i tyle. A co do kasy widziałeś kogoś,komu by nie było jej mało
Przyznaj się lepiej roki że pracujesz dla Activision i jako jedyny zły człowiek na świecie chodzi Ci tylko o to żeby kase zarabiać skorp Cię właśnie nakrył...
Jak będziecie grzeczni to zdradzę Wam pewien sekret który mnisi z Klasztoru Shaolin skrywają w tajemnicy od miliardów lat...
Ukryta treść:
NIE KUPUJCIE CO SIĘ WAM NIE PODOBA QZWA!
A tak na poważnie, możemy tutaj gadać O GRACH a nie kolejnych problemach finansowych skorpa który wszystko robi w ramach wolontariatu i przez to biedaczka nie stać na zakup gry czy dokupienie DLC? Please...