Polski

Mortal Kombat - Aktualności

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
Shoonay Page 8 of 15 15 https://forum.thecompany.pl/gry/mortal-kombat-2010-t366.html
2011-04-08T17:34:39+01:00

Re: Mortal Kombat 2010

2011-04-09T11:32:45+01:00

Najlepsi gracze co podstawowych ciosow nie znaja? Co za bullshit

2011-04-09T12:10:36+01:00

To taki dżołk jest, posłuchaj uważnie gościa na początku... ;> Poza tym, come on, ile by im zajęło znalezienie spisu ciosów? 10sekund? ... 5? A czyż nie jest zabawniej widzieć jak sobie nie radzą? :mrgreen:

2011-04-09T14:27:12+01:00

http://www.ppe.pl/news-6876-Jax_kontra_Kano.html

Nieco odbiegnę od tematu,ale od wtorku 12.04 powitamy serial "MK Legacy",ten trailer mi się niezbyt podoba,ale może.....

2011-04-12T10:14:19+01:00

EDIT: quick review

Początek idiotyczny, a szczególnie scena z pracownikiem (skąd zwykły tragarz wiedział co nosi? po kiego tłumaczył Kano, który najwyraźniej jest jego szefem, co to jest? I wreszcie, dlaczego Kano ZATRZYMAŁ gościa żeby mu powiedzieć że ten ma się POŚPIESZYĆ? :-E ) oraz nagła teleportacja Soni na łańcuch i zmiana makijażu na "pobili mnie, ała". WTF sie tam stało? :-|
Potem jest już lepiej, dobrzy aktorzy na właściwych miejscach, przyzwoita gra, fajoska strzelanina i nawet-nawet walka.
Dźwięk, efekty i ogólny wygląd filmu sprawia wrażenie profesjonalne, trochę gorzej jest z wykonaniem/scenariuszem.
Ale powinni się wyrobić ;)

2011-04-12T20:11:10+01:00

cały ten serial jest idiotyczny. kto to wogóle wymyślił ? gorsze niż kroniki sary connor w uniwersum terminatora.

2011-04-12T20:31:00+01:00

Last Samurai wrote:cały ten serial jest idiotyczny.
Cały? A gdzie widziałeś resztę?
Przecież dopiero epizod pierwszy wyszedł... :hee:
A tak ogólnie to dlaczegóż tak uważasz?

Last Samurai wrote:kto to wogóle wymyślił ?
Już mówię. Był to taki mało znany gościu co się zowie Ed Boon, dajrektorem natomiast był Kevin Tancharoen. Z bardziej znanych aktorów którzy zagrali w nim są Ian Anthony Dale, Serge Houde oraz Beatrice Ilg i Jeri Ryan (Siedem z dziewięciu ze Star Treka).

Last Samurai wrote:gorsze niż kroniki sary connor w uniwersum terminatora.
A dlaczegóż (jak zwykle zresztą) znowu one Ci się nie podobały?
Kroniki były świetne. Nareszcie film zgodny z książką, samo aktorstwo Arniego już mi się przejadło - najwyższy czas rozbudować charakterystyki postaci.

2011-04-13T09:04:48+01:00

Kroniki Sary Connor akurat mi się podobały ale mogłyby być lepsze. Co do serialu o MK aż dziw że to Boon wymyślił. Przypomina mi to ten zwiastun filmu zrobiony niby przez fanów który widziałem na YT, gdzie założenia były takie aby wypruć z MK wszystkie nadnaturalne moce i zrobić z wojowników postacie posługujące się bardziej realistycznymi skillami, typu przeszczep ostrzy dla Baraki, genetyczna mutacja i wpieprzanie ludzkiego mięsa przez Reptile'a itp. Jeśli tutaj zachowają wszystkie moce fajterów z MK i będą jakieś przyzwoite efekty specjalne i fabuła to spoko ale póki co to wieje nudą i jednym wielkim ch*j wie czym.

2011-04-13T11:21:00+01:00

Last Samurai wrote:Kroniki Sary Connor akurat mi się podobały ale mogłyby być lepsze.
Nu to może się zdecyduj? Bo najpierw podajesz je jako symbol czegoś złego i mówisz że coś jest jeszcze gorsze niż Kroniki, a teraz jednak Ci się podobały? ;)

Last Samurai wrote:Co do serialu o MK aż dziw że to Boon wymyślił.
Czyli już zapomniałeś o innych rzeczach które Edek Noob wymyślił? Film Mortal Kombat 2? Chodzona bijatyka z Jaxem na plejaka? Idiotyczna kreskówka? Krapowate konsolowe Mortale od 4 do 8?

Last Samurai wrote:ale póki co to wieje nudą
W 12 minut zdążyłeś się znudzić? Obawiam się że to nie wina odcinka, tylko ADHD. :-E

2011-04-13T12:28:44+01:00

Shoonay wrote:
Last Samurai wrote:Co do serialu o MK aż dziw że to Boon wymyślił.
Czyli już zapomniałeś o innych rzeczach które Edek Noob wymyślił? Film Mortal Kombat 2? Chodzona bijatyka z Jaxem na plejaka? Idiotyczna kreskówka? Krapowate konsolowe Mortale od 4 do 8?

Z Pierdziuchem na czele? :hee:

2011-04-13T12:37:29+01:00

Skończcie się kłócić. Jednemu się podoba drugiemu nie. Koniec gadki. Mnie np. Sonya nie pasuje. Ale to mój problem a nie wszystkich. :mrgreen:

2011-04-13T12:44:07+01:00

@Antek: jakim?

@Elmek: Uspokój się Elmek, nie szalej, spokojnie, oddychaj, zaparz sobie kocimiętki... :mrgreen:
Nikt się nie kłóci, wyciągam tylko ze Skorpa zeznania. :-E
Mi też się serial na ten czas niezbyt podoba, a Sonya wygląda jak emerytka która dostała funduszy za 30 sekund czasu ekranowego. Ale ufiem że bydzie lepiej, qzwa gosciu! Trza ich tylko zmobilizować albo KONSTRUKTYWNIE skrytykować, bo na co komu informacja: "nie podoba mi się, są do dupy. kropka." ?
A może lepiej powiedzieć CZEGO oczekujesz żeby było lepsze? I na tym właśnie mój Drogi Pandziochu polega dyskusja. ;]

2011-04-13T13:38:07+01:00

Shoonay wrote:@Antek: jakim?

Postać która smrodem walczyła - szczegółów szukaj w arcie geekworlds ;)

Shoonay wrote:I na tym właśnie mój Drogi Pandziochu polega dyskusja. ;]

I sens istnienia forum TC :ok1:

2011-04-13T22:27:24+01:00

Pierdziuch o ktorym wspomnial Antoniusz moderatiusz to Bo Rai Cho. Postac niby powiesz na sile dodana ale grajac w Konquesta w MK Deception calkiem ciekawie go wpletli w fabule. Ludzie uwazaja te MK powstale po 4 za crapy. Tez tak sadzilem dopoki nie zaczalem w nie grac i nie bylo to granie na sile. Pomijajac fakt iz MK to moja religia zatrudnilem rowniez do testingu dwoch znajomych dobrych graczy z ktorych jeden to maniak konsolowych rpg a drugi wszelkiego rodzaju gier wyscigowych. No i okazalo sie ze nie takie mortale straszne jak o nich pisza :> Nawet patrzac na strone fabularna nie jest az tak tragicznie chociaz sporo postaci (Ashrah, Nitara, Hsu Hao) jest dodana ot tak zeby rozwinac ilosc watkow fabularnych. Troche to na sile ale grajac w tryby Konquest calkiem fajnie wszystko jest wyjasnione i mozna sobie w calosc wszystko ulozyc i calkiem logicznie to wyglada. Ciekaw jestem wlasnie jak sie prezentowac bedzie fabula w najnowszym MK bo resetowanie calosci glupawym jak dla mnie manewrem ze Raiden wyslal siebie w przeszlosc zeby naprawic przyszlosc (jak zle gadam to poprawic :P) jest troche dziwne i bardziej nieudolne niz to co prezentowano w poprzednich czesciach obym sie mylil. Co do kronik sary connor nie podalem tego jako przykladu czegos zlego tylko czegos niedoskonalego i nieskonczonego co mozna bylo zrealizowac lepiej ale dobrze ze jest jak jest a nie gorzej ;>

2011-04-16T14:12:21+01:00

Pedobear juz się tym zainteresował...

2011-04-17T15:12:46+01:00

Jak wyszedł MK2 nie było pedobeara a babality były więc stop acting like a fool !

! "stop acting like a fool" ... ban na tydzień /esial

2011-04-17T15:24:25+01:00

Obawiam się że jedyny fool (mocny fool! :-E ) tutaj to powyższy osobnik który dżołka nie zajarzył... :hee:

Return to Gry