Polski

Mortal Kombat - Aktualności

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
Shoonay Skorp na pewno chciał by się podzielić linkaskiem gdyby mógł, więc zrobię to za niego :mrgreen:

http://www.petitiononline.com/filu7810/petition.html

Szkoda tylko że osoba która to pisała zna angielski na poziomie podstawowym (ufam że to nie był Skorp, nasz najlepszy tłumacz w okolicy, bo by mi się znowu dostało, uff... :mrgreen: ) i sama treść nie jest zbyt dobrze opisana, szczególnie początek "Ja piszę tę petycję żeby pokazać Wam jak zawiedzeni są PC gracze." Trudno nie zauważyć że ktoś to pisze, w końcu są literki które się wyrazy układają a te w zdania... :-E
Nie wspominając o byku w tytule. Brink to zmierzch/skraj/krawędź czegoś, a coś mi mówi że chodziło im o BRING czyli przynieść/sprowadzić. :mysli:
Page 9 of 15 15 https://forum.thecompany.pl/gry/mortal-kombat-2010-t366.html
2011-04-18T11:05:03+01:00

Re: Mortal Kombat 2010

Skorp na pewno chciał by się podzielić linkaskiem gdyby mógł, więc zrobię to za niego :mrgreen:

http://www.petitiononline.com/filu7810/petition.html

Szkoda tylko że osoba która to pisała zna angielski na poziomie podstawowym (ufam że to nie był Skorp, nasz najlepszy tłumacz w okolicy, bo by mi się znowu dostało, uff... :mrgreen: ) i sama treść nie jest zbyt dobrze opisana, szczególnie początek "Ja piszę tę petycję żeby pokazać Wam jak zawiedzeni są PC gracze." Trudno nie zauważyć że ktoś to pisze, w końcu są literki które się wyrazy układają a te w zdania... :-E
Nie wspominając o byku w tytule. Brink to zmierzch/skraj/krawędź czegoś, a coś mi mówi że chodziło im o BRING czyli przynieść/sprowadzić. :mysli:

2011-04-19T12:48:16+01:00

Odcinek namber tuł.
Powoli się rozkręca, dłuższa walka Jaxa i Kano. Co prawda nie walczą jak masterzy kung fu, ale to agent sił specjalnych versus uliczny zabijaka więc jest ok. Mocarny death punch Jaxa na koniec, wymiata :D
Robi się ciekawiej. Poza faktem,że przykrótki ten odcinek,szczególnie,że kilka minut zabiera "w poprzednim odcinku" i napisy końcowe. Koniec końców, te dwa pierwsze odcinki są lepiej zrealizowane niż całe MK: Annihilation.

2011-04-19T13:20:46+01:00

Wykonanie nadal pro, nadal gniecie mnie że niektóre rzeczy dzieją się poza kamerą (tym razem ściągnięcie kajdanko-łańcuchów przez Sonię). Nie wiem jak po australijsku wymawia się imię Sonia, ale Kano wyraźnie mówi Sania (Sun-ya?). Choreografia walk niczego sobie, bogactwo detali w lokacjach jest, zaskakująca i fajnie Mortalowo-krfista scena pokazująca genezę powstania Kano (hihi). Blue-screen w scenie łóżkowej sssie. ;)

Z jednej strony: dlaczego to nadal takie krótkie? :(
Z drugiej: dzieje się sporo i nie ma przegadanych/przechodzonych scen wypełniających czas jak w tym serialu o MK co leciał na Polsacie.
Nadal jestem na "tak". :mrgreen:

2011-04-19T14:02:59+01:00

Dlaczego nadal krótkie? Kevin Tancharoen kręci ten serial podobno z budżetu 2 milionów dolarów jedynie, poza tym fakt że powstaje tylko dla sieci web a nie dla stacji telewizyjnych. Może jak okaże się sukcesem to drugi sezon będzie miał dłuższe odcinki, kto wie. Poza tym jak słusznie zauważyłeś, o ile pilotowe odcinki Mk Konquest były wypakowane akcją to potem zaczęło wiać nudą i gadaninami. Tutaj się powoli rozkręca i najlepsze zostawiają na później. Miejmy nadzieje że trzeci odcinek potrwa nieco dłużej.

2011-04-19T14:09:46+01:00

Hihi jedynie 2mln... wiesz, to widać, co do wykonania nie mam zastrzeżeń. Jest poziom Hollywood z tymi wszystkimi filtrami na ekranie, latającym szrapnelem, designem postaci i chociaż nie spodziewam się w przyszłości otwartych przestrzeni to jestem zadowolony.
Chciałoby się poprostu więcej...

2011-04-19T14:14:47+01:00

Zdecydowanie widać że koleś się stara. Najpierw krótki filmik specjalnie dla warner bros. by starać się o realizację filmu, teraz serial dla sieci. Póki co robi co w jego mocy. I możliwe że warner w końcu doceni jego starania i sypnie kasą na nakręcenie pełnometrażówki. Możliwe też że WB podchodzi po prostu do tematu asekuracyjnie po porażce MK Annihilation.

2011-04-19T17:10:55+01:00

Może nie tyle chodzi o porażkę samego MK Annihilation,co bardziej o klęskę większości filmowych adaptacji gier.Co do samego serialu,ja się do niego zaczynam przekonywać,ale mógłby być dłuższy ten odcinek :) Powoli zaczynam widzieć ten świetny,mroczny klimat z tamtego pamiętnego zwiastunu "Rebirth" :)

2011-04-19T21:47:41+01:00

Ciekawe jak tam MK3...film. ;>

2011-04-20T10:12:39+01:00

Drogi Elmku, przeca o tym tutaj mowa. MK Legacy może być wstępem do pracy nad kinowym filmem.
A jeszcze wracając do wypowiedzi Shoonaya :

Shoonay wrote:Hihi jedynie 2mln... wiesz, to widać, co do wykonania nie mam zastrzeżeń. Jest poziom Hollywood z tymi wszystkimi filtrami na ekranie, latającym szrapnelem, designem postaci i chociaż nie spodziewam się w przyszłości otwartych przestrzeni to jestem zadowolony.
Chciałoby się poprostu więcej...

Jeśli widziałeś trailer MK Legacy to powinieneś wiedzieć, że i otwarte przestrzenie będą .
A jeśli nie wiedziałeś to wystarczy spojrzeć

2011-04-20T11:10:57+01:00

No to jestem jeszcze bardziej zadowolony :-E

2011-04-22T14:49:44+01:00

2011-04-24T22:11:44+01:00

podobnie moderator dżołka nie zjarzył ale cóż łatwiej dać bana niż zajrzeć do słownika ;>

! Chyba Ci się kolory pomyliły, jeszcze jeden OT z Twojej strony i warn = żegnamy ozięble na stałe.

2011-04-24T22:25:20+01:00

Czyli według Twojego słownika fool nie znaczy głupek/dureń/idiota/półgłowek? To może sprawdź teraz w słowniku dla normalnych ludzi? ]:->
Weź może się Skorp przestań kompromitować na każdym kroku bo to już nawet jak na Ciebie się robi żałosne.
Może sam zajrzyj nie tylko do słownika ale i do zasad forum, co? Twoja egzystencja tutaj wisi na bardzo cienkim włosku i radziłbym Ci wrócić do tematu.

2011-04-26T10:25:42+01:00

co do serialiku to jest on jednak do dupy obadalem wszystkie 3 odcinki jak mozna qzwa wybic oko strzalem z piesci? Jakas komedia normalnie. I jeszcze to wkladanie sztucznego oka ktore po chwili dziala no boki zrywac normalnie ;] Aktorzy tez nedzi a ich gra to tego nawet gra nie mozna nazwac. btw muszyn grajacy Jaxa to ten sam ryj co gral w tym krotkum filmie co na YT byl ze niby MK wrzucaja do realnego swiata bez super mocy. Skoro ten sam ryj to ta sama idea pewnie tu bedzie wiec żenada na maxa ale coz bede sledzil kolejne odcinki.

2011-04-26T11:36:32+01:00

seriale mortalowe sa do dupy, tak samo filmy oficjalne tez sa do dupy. sa zrobione dla mlodszej widowni, dla przykladu jedyna krew jaka widzialem w filmie mortal kombat 1 to wtedy jak liu kang pr***ebal tsungowi i ten sie wytarł. to byla jedyna krew w filmie az mi sie przykro zrobilo ze tak strasznie skaleczyli serie mortal kombat :/
jak juz robic serial albo film to taki zeby oddal konkretny rozpierdol jaki towarzyszy nam w mortalach. w hu* krwi, urywane konczyny, mroczny klimat, nie szczesliwe zakonczenie i co najwazniejsze 18+ i je*** dzieci ktore wogole nie powinny miec nic wspolnego z mortalem.

2011-04-26T13:53:10+01:00

Rulez,rulez i jeszcze raz rulez to fatality :lol2:

Return to Gry