Ale nie obyło się też bez błędów:
I jeszcze w ramach ciekawostek:
Ten temat sponsorował ksiądz Benedykt Dziubałtowski.

Shoonay wrote:Wiadomo że rula, i bezapelacyjnie jedna z dwóch najlepszych bijatyk na amigę (bo kto by tam jakimiś gejowskimi elfami czy futrzakami grał)
Shoonay wrote:Chodziło mi o Brutal: Paws Of Fury, nie Fury of the Furries
True, ale najlepiej traktować je jak dwie odmienne gry, wtedy jeszcze bardziej rulez. W końcu amisiowa ma całkiem inny system ciosów, na tym polega bajer. Ktoś kto młócił tylko na arcade sie pogubi, i odwrotnie.Kiv_Master wrote:PS. A tak przy okazji dla mnie też MK2 na Ami rulezzz, (chociaż oczywiście MK MAME jeszcze bardziej rulez)
Toć to miodność poprawiało!Kiv_Master wrote:nikomu to nie przeszkadzało i nikt się nie oburzał, że akurat teraz jego kolej na zmianę "nośnika"
Shoonay wrote:True, ale najlepiej traktować je jak dwie odmienne gry, wtedy jeszcze bardziej rulez. W końcu amisiowa ma całkiem inny system ciosów, na tym polega bajer. Ktoś kto młócił tylko na arcade sie pogubi, i odwrotnie.
Toć to miodność poprawiało!![]()
Haha, i te narzekania, "nie bierz Shang Tsunga ani Jaxa" (bo oni byli na flopie 4)
I na tym polega cały bajer, charakter rozgrywki zmieniony o 90 stopni.bebokus wrote:jeden guzik to jakiś joke.
Piszesz o filmiku z 1 posta? To MK2bebokus wrote:Smoke nieodkryty charakter z MK1? Myślałem, że to będzie Ermac.
Shoonay wrote:Prawdziwy gracz napierdziela a nie blokuje.