Muscarine or Erica's Trip
Mogłeś już dać gotową wersję ...
Re: Muscarine or Erica's Trip
Bo to jest gotowa wersja. U mnie działa od razu po wczytaniu systemu i kliknięciu na ikonę. Antek potwierdzi.
Dalej to samo, ściągnąłem Muscarine ze strony, potem twoją paczkę i nadpisałem ją. I to samo, spróbuję orginalnego tłumaczenia
EDIT:
Sam już nie wiem co jest grane, orginał teraz też mi nie działa, nie chce mi się babrać w workbenchu...
EDIT:
Sam już nie wiem co jest grane, orginał teraz też mi nie działa, nie chce mi się babrać w workbenchu...
Shoonay wrote:Bo to jest gotowa wersja. U mnie działa od razu po wczytaniu systemu i kliknięciu na ikonę. Antek potwierdzi.
Potwierdza
Sprawdziłem na innej partycji na której nie miałem wcześniej gry, ani żadnych przypisań do niej, ani nic nie kopiowałem na SYS:.
Gra działa od razu po rozpakowaniu z katalogu.
Także Tobie polecam sprawdzić system za wirusami, albo poczekać aż Antek wyda EXEk.
Gra działa od razu po rozpakowaniu z katalogu.
Także Tobie polecam sprawdzić system za wirusami, albo poczekać aż Antek wyda EXEk.

Ikonka zamówiona.
Dałbyś radę dojść do tego miejsca i sprawdzić w tej wersji? W sumie może da się to naprawić jak jeszcze nie jest, wystarczy te kilkadziesiąt stron dokumentacji edytora przewertować...arczibeatbox wrote:PS: Kiedyś wykryłem błąd w spolszczeniu który powodował wysyp gry (jakaś akcja ze słoneczkiem z tego co pamiętam) nie wiem czy autor go poprawił

Będzie exek to dojdzie! 

Anthrox wrote:Będzie exek to dojdzie!
Dokładnie

To system gdzie miałeś grę już całkiem padł?
Shoonay wrote:To system gdzie miałeś grę już całkiem padł?
Nie

No właśnie, po co miałbyś testować ją dwa razy? Przecież ta co masz tutaj będzie w EXEku. 
Ale rozumim, jeszcze Antek coś spierdzieli i EXEk nie pójdzie...

Ale rozumim, jeszcze Antek coś spierdzieli i EXEk nie pójdzie...

Shoonay wrote:Ale rozumim, jeszcze Antek coś spierdzieli i EXEk nie pójdzie...