Polski

MW3

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
Shoonay Co tu dużo gadać, kolejny MW.
Dla fanów obowiązkowe pociągnięcie epickiej filmowej historii, dla nie-fanów nudny skryptowany FPS w którym niewiele sobie postrzelają. ;)
Twórcy wyciskają kolejne soki z silnika płynnie łącząc misje "nalotowe" z "chodzonymi", plus kolejne fajoskie misje snajperskie i fabuła rodem z brazylijskiego serialu gdzie każdy kuma się z każdym a potem się wzajemnie zdradzają.
Jest też misja dzięki której na pewno będzie głośno jak tylko obrońcy praw dzieci się obudzą, bo kto to widział zabijać niewinne piksele, jeszcze jakiś 5-latek zagra i kupi spluwe u ruskich na targu żeby sprawdzić. :hee:
Kolejny CoD który można przejść i zapomnieć.
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/gry/mw3-t1607.html
2011-11-13T14:33:20+01:00
Co tu dużo gadać, kolejny MW.
Dla fanów obowiązkowe pociągnięcie epickiej filmowej historii, dla nie-fanów nudny skryptowany FPS w którym niewiele sobie postrzelają. ;)
Twórcy wyciskają kolejne soki z silnika płynnie łącząc misje "nalotowe" z "chodzonymi", plus kolejne fajoskie misje snajperskie i fabuła rodem z brazylijskiego serialu gdzie każdy kuma się z każdym a potem się wzajemnie zdradzają.
Jest też misja dzięki której na pewno będzie głośno jak tylko obrońcy praw dzieci się obudzą, bo kto to widział zabijać niewinne piksele, jeszcze jakiś 5-latek zagra i kupi spluwe u ruskich na targu żeby sprawdzić. :hee:
Kolejny CoD który można przejść i zapomnieć.

2011-11-13T15:32:06+01:00

Re: MW3

Właśnie męczę BF3 na singlu ( oryginał kupię ) ale przez tą grę musiałem zainstalować WIN7, bo na XP nie pójdzie. Dla mnie to wymuszenie przejścia na inny system, ale powiem, jedno jeżeli singiel jest już dobry, to co musi robić multi. Komp, ledwo ciągnie, graficznie, (Nvidia 8600GT) ale jakoś da się grać. Trzeba pomyśleć o mocniejszym sprzęcie. :mrgreen:

2011-11-16T23:10:03+01:00

MW3 zaliczone, chciałem sobie zrobić dłuższą przerwę między pierwszym, drugim i każdym kolejnym posiedzeniem, ale wystarczyły dwa i koniec gry, trwało to 5h i 23 minuty.
No cóż, fajna filmowa gierka sensacyjna, nadal było parę momentów że mówiłem OMFG widząc rozmach przedstawionej sceny, nadal rajcowałem się basami ustawionymi na maxa. Można pograć.

2011-11-17T23:09:29+01:00

No ja wczoraj pobrałem, ale nie miałem czasu zagrać, ale skoro tak zachęcasz. To pogram dziś.

-- 17 Lis 2011, 23:09 --

Ta scena z pociągiem w MW3 przypomniała mi scenę z filmu: Pociąg z forsą, ładnie to zrobili.

Return to Gry