Polski

Need For Speed Most Wanted

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
Anthrox Dżin TC jest już gotowy na spełnienie Twojej prośby. :dzin: Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/gry/need-for-speed-most-wanted-t2217.html
2013-08-08T18:58:02+01:00

Re: Need For Speed Most Wanted

Dżin TC jest już gotowy na spełnienie Twojej prośby. :dzin:

2013-08-08T19:06:12+01:00

ketyow wrote:CArbon i nowy Hot Pursuit :hee:

potwierdzam Twoją wygraną :D

Image

2013-08-08T19:16:14+01:00

Anthrox obiecał przekazać propozycję dżinowi, o ile jest jeszcze jakiś dżin w butelce, w każdym razie, jeśli jesteście ciekawi na jaki tytuł padło, to już się tutaj wyspowiadam: będzie Genetic Species :hee: Najlepszy FPP shooter na Amisię :amen:

2013-08-09T10:56:06+01:00

No fakt, NFS 3 Hot Pursuit miażdżył. Dzisiaj jestem bardziej przyzwyczajony do mechaniki pojazdów z Porsche Unleashed albo Hot Pursuit 2 - i te samochody w starych NFSach prowadzi się jak wózek w hipermarkecie :D ale czar dawnych zarwanych nocek żeby przejechać wyścig i te godziny spędzone ze znajomymi wspólnie przy grze pozostają :tak:
Najbardziej z Hot Pursuit i High Stakes urzekała mnie muzyka. Soundtrack nawet dzisiaj mnie powala. Jeszcze z Hot Pursuit 2 był dobry i z Most Wanted. Jakoś ze wszystkich innych już mi tak nie wpadały w ucho.

2013-08-11T18:33:40+01:00

coś w tym jest Husar :-)
chyba właśnie gry z kumplami na jednym kompie dawały każdej grze +100 do funa :D
dziś mi tego najbardziej brakuje - internetowy multi to jednak nie to samo

2013-08-11T22:05:28+01:00

ok teraz 2 konkursowe Nitfory :)

Need for Speed Carbon
ostatni dobry undergrundowy nitfor, fabularnie nawiązuje do Most Wanted, gemplejowo również, lecz znacznie prostszy od niego :)

w zasadzie jeżeli ktoś ma możliwość to polecam ukończenie MW (2005) i zabranie się za Carbona :)

Need For Speed: Hot Pursuit (2010)

jak dla mnie ostatnia dobra ścigałka na PC (w nowego GRID'a nie grałem więc się nie wypowiadam)
świetny tryb single jak i multi - zwłaszcza kiedy znajomi siedzą obok i grają na laptopach - fun niewypowiedziany :D :pijacy:
do wad kategorycznie należy zaliczyć brak możliwości wyszukiwanie meczu :wtf: w multi -
niestety to nie żart - w dobie gier MMO aż się wierzyć nie chce że twórcy zapomnieli o czymś tak podstawowym :(

2013-08-13T11:22:56+01:00

Hehe, Hot Pursuit 2010 mam na Originie i co ciekawe... ani razu nie zagościł na moim blaszaku xD Ogrywałem go na konsoli u znajomego i mimo że mam wersję PC w ogóle jej nie ściągałem :P

Return to Gry