Śfiatt Czołguff
Na www.worldoftanks.eu jest rozpisany kalendarz z zimowymi niespodziankami/specjalnymi dniami.
Re: Śfiatt Czołguff
wiem o tym o tej witrynie
raxor5566 wrote:wiem o tym o tej witrynie
ku***, to napisz

Ja nie znałem tej strony, dzięki xittam!
Mody do wot
http://www.awolf.eu/
portal dla czołgisy
http://world-of-tanks.eu
i
http://wiki.worldoftanks.com/Main_Page
@anthrox
Gorący wodzie kąpany
http://www.awolf.eu/
portal dla czołgisy
http://world-of-tanks.eu
i
http://wiki.worldoftanks.com/Main_Page
ku***, to napisz
@anthrox
Gorący wodzie kąpany
raxor5566 wrote:@anthrox
Gorący wody kąpany
WTF?????????
Raczej powinno być w "gorącej wodzie thecompany".
Kiedy lecimy jakiś pluton ? 
pytałeś o mój nick to: RaximatusUltimatus
-- 22 Gru 2013, 13:53 --
Szanowni panowie czołgiści musicie uważać na niszczyciele premium typu niemieckich , sowieckich i alianckich. Uważajcie na te pojazdy: E-25, T34, Lowe, IS-6, AT15, SU-100Y i KV-5 są stalowymi terminatorami. Miałem z nimi do czynienia podczas bitwy. W grze W World of tanks bardzo nie lubię noobów, camperów, dzieci , lemmingów i blockerów a wy spotkaliście z tymi przypadkami.
-- 22 Gru 2013, 13:53 --
Szanowni panowie czołgiści musicie uważać na niszczyciele premium typu niemieckich , sowieckich i alianckich. Uważajcie na te pojazdy: E-25, T34, Lowe, IS-6, AT15, SU-100Y i KV-5 są stalowymi terminatorami. Miałem z nimi do czynienia podczas bitwy. W grze W World of tanks bardzo nie lubię noobów, camperów, dzieci , lemmingów i blockerów a wy spotkaliście z tymi przypadkami.
raxor5566 wrote:W grze W World of tanks bardzo nie lubię noobów, camperów, dzieci , lemmingów i blockerów a wy spotkaliście z tymi przypadkami.
W każdej grze online o ile typ gry to umożliwia to znajdą się tacy ludzie.
PS
Lemming i Blocker - mogę prosić o definicję?
Lemingi to częste zjawisko polegające na tym, że 'gracze' jadą za innymi co owocuje tym, że ktoś pojechał w lewo to wszyscy jadą w lewo albo w prawo . Pozostałe flanki mając głęboko.
Blocker w prostych słowach, jeżeli dane pojazdy blokują ciebie na środku drogi, krzakach i budynkach. Blokują cię nawet na przejeździe kolejowym.
-- 22 Gru 2013, 19:00 --
Najgorsze i najtrudniejsze do opanowania mapy to Tundra i Północny Zachód bo można się zgubić na tych mapach.
Blocker w prostych słowach, jeżeli dane pojazdy blokują ciebie na środku drogi, krzakach i budynkach. Blokują cię nawet na przejeździe kolejowym.
-- 22 Gru 2013, 19:00 --
Najgorsze i najtrudniejsze do opanowania mapy to Tundra i Północny Zachód bo można się zgubić na tych mapach.
żartujesz sobie czy jak?E-25, T34, Lowe, IS-6, AT15, SU-100Y i KV-5

kv5 ładujesz w wielki, pionowy "walec" z przodu czołgu - nie wiem co to jest, ale wszystko w to wchodzi 
e25 jest szybkie i szybkostrzelne, nie jest łatwo go ubić w starciu 1vs1.
IS6 - czołg z najgorszym działem w swojej klasie, ale za to bitch jest kanciasty i zalicza bardzo dużo rykoszetów.
su100Y - jest tak wielki i powolny, że glebujesz go czymkolwiek.
lowe i t34 stanowią największe wyzwanie z podanej listy.
AT15 jest miękkie z przodu w okolicy włazu kierowcy i włazu dowódcy. Najlepsze z tego drzewa jest at5 V tieru, to prawdziwy beton, którego prawie nic nie przebija w swoim tierze. Tak powinien wyglądać niszczyciel - powolny, ale opancerzony jak należy.
Raczej na żadnej mapie nie można się zgubić - taki eufemizm z mojej strony.

e25 jest szybkie i szybkostrzelne, nie jest łatwo go ubić w starciu 1vs1.
IS6 - czołg z najgorszym działem w swojej klasie, ale za to bitch jest kanciasty i zalicza bardzo dużo rykoszetów.
su100Y - jest tak wielki i powolny, że glebujesz go czymkolwiek.
lowe i t34 stanowią największe wyzwanie z podanej listy.
AT15 jest miękkie z przodu w okolicy włazu kierowcy i włazu dowódcy. Najlepsze z tego drzewa jest at5 V tieru, to prawdziwy beton, którego prawie nic nie przebija w swoim tierze. Tak powinien wyglądać niszczyciel - powolny, ale opancerzony jak należy.
Raczej na żadnej mapie nie można się zgubić - taki eufemizm z mojej strony.
Szanowni i drodzy czołgiści. Nareszcie pojawiła się nowa aktualizacja gry, ważąca 743 MB. Po raz pierwszy do gry zawitała nowa frakcja: to czołgi japońskie klasy lekkiej i średniej oraz dwa nowe czołgi sowieckie z dziewiątego i dziesiątego tieru. Nareszcie dodano coś fantastycznego, teraz można strzelać i niszczyć czołgi poprzez obiekty np. przez płoty drewniane, murki i stosy drewna używając amunicji przeciwpancernej i podkalibrowej. Będziemy mieli do czynienia z dokładną i nową mapą japońską o nazwie ,,Ukryta wioska’’ - jest to nawiązanie do znanej serii Anime pt. ,,Naruto’’. Twórcy gry World Of Tanks zbalansowali graficznie grę i poprawili stare mapy to: El-Haluf, Karelia, Lotnisko, Kopalnię i Stepy. Dodali dwa nowe pojazdy Premium: to lekki pojazd chiński type-64 i średniej klasy Japoński czołg Chi-Nu-kai. Można je zakupić w grze lub sklepie internetowym na podanym linku: https://eu.wargaming.net/shop/. Dla nowych i starych graczy darmowe miejsce w garażu wraz z czołgiem lekkim japońskim który zostanie przekazany dla wszystkich zarejestrowanych którzy mają konto.
raxor5566 wrote:Szanowni i drodzy czołgiści nareszcie wprowadzili nową aktualizację gry, która waży 743.28MB . Po raz pierwszy gry wreszcie dali graczom nową frakcję to czołgi japońskie z klasy lekkiej i średniej oraz dali dwa nowe czołgi sowieckie z dziewiątego i dziesiątego tieru. Nareszcie coś dodali fantastycznego teraz można strzelać i niszczyć czołgi po przez obiekty to płoty drewniane, murki i stosy drewna dotyczy amunicji przeciwpancernej i pod-kalibrowej oraz będzie mieli do czynienia nową mapą japońską o nazwie Ukryta wioska to jest nawiązanie do znanej bajki Anime pod tytułem ,,Naruto’’ natomiast również ją zbalansowali graficznie grę i poprawili stare mapy to: El-Haluf, Karelia, Lotnisko, Kopalnię i Stepy. Dodali dwa nowe pojazdy Premium to - lekki pojazd chiński type-64 i japońskiej klasy średniej czołgu Chi-Nu-kai teraz można ich kupić w grze lub sklepie internetowej na podanym linku https://eu.wargaming.net/shop/ to nie wszystko dla nowych i starych graczy darmowe miejsce garażu wraz czołgiem lekkim japońskim który zostanie przekazany dla wszystkich zarejestrowanych ludzi którzy mają konto.
OMFG!!!!!!! Idę się upić razem z Miodkiem.
Raxor, sprawdź i popraw Twój post, litera po literce, zdanie po zdaniu. Inaczej wywalam tą zbrodnię na języku.
Czyli Co ja mam znowu mam poprawić te zadania przecież ja cały dzień pisałem na tym cholernym wordzie i mam taką opcję o nazwie pisownia i gramatyka czy nie ma żadnych błędów . Przecież teraz były kropki, przecinki, duże litery i inne rzeczy tego typu. Przebudowałem znowu te zdania Czy teraz są dobrze Kochani moderatorzy.
To jednak jest obcokrajowiec korzystający z translatora albo bot albo sobie ktoś z nas jaja robi. Niemożliwym jest, aby po ukończeniu szkoły podstawowej kleić frazy takie jak:
raxor5566 wrote:Po raz pierwszy gry wreszcie dali graczom nową frakcję to czołgi japońskie
raxor5566 wrote:Będzie mieli do czynienia nową mapą japońską o nazwie Ukryta wioska jest to nawiązanie do znanej bajki Anime pod tytułem ,,Naruto’’
raxor5566 wrote:Dodali dwa nowe pojazdy Premium: to lekki pojazd chiński type-64 i japońskiej klasy średniego czołgu Chi-Nu-kai.
raxor5566 wrote: Dla nowych i starych graczy darmowe miejsce garażu wraz czołgiem lekkim japońskim
Xittam pięknie wypunktował to co napisałeś, więc jednym słowem - poprawiaj.
EDIT:
Poprawiłem, ale na przyszłość bardziej się staraj.
EDIT:
Poprawiłem, ale na przyszłość bardziej się staraj.
! | To jest ostanie słowne ostrzeżenie. Potem wywalę z forum za takie pisanie w kierunku innych. Nie chcę widzieć więcej takich postów. //roki76 |
albo sobie ktoś z nas jaja robi
ja obstawiam na jaja przecież święta