Śfiatt Czołguff
powiedzcie mi.. dlaczego jak jest walka typu "Utrzymaj własną bazę" to gamonie mknął do przodu? a w prawym rogu pojawiają się tylko czerwone wyrazy?
Re: Śfiatt Czołguff
Bo dodatkowym celem każdej misji jest "lub zniszcz pojazdy przeciwnika" (nie mylić z "lub czasopisma"
) i zamiast kampić liczą że taktyka "heja na wroga" przejdzie.
I czasami przechodzi, czasami nie. Kilkakrotnie brałem udział w obronie bazy w której wybiliśmy wroga do zera zanim zbliżyli się do naszej bazy, a kilkakrotnie zdobywałem bazę i wyprali nas do zera. Loteria.
To jest tylko gra, gry opierają się o z góry określone schematy, gra losuje jaki team ci się dostanie i zawsze po serii przegranych wylosuje ci zwycięski team, zauważ że praktycznie nie ma chyba gracza w WoT który miałby średnią wygranych większą niż jakieś 55-60%.
To taki sprytny mechanizm żeby nawet kompletne nooby się nie zraziły do gry

I czasami przechodzi, czasami nie. Kilkakrotnie brałem udział w obronie bazy w której wybiliśmy wroga do zera zanim zbliżyli się do naszej bazy, a kilkakrotnie zdobywałem bazę i wyprali nas do zera. Loteria.
To jest tylko gra, gry opierają się o z góry określone schematy, gra losuje jaki team ci się dostanie i zawsze po serii przegranych wylosuje ci zwycięski team, zauważ że praktycznie nie ma chyba gracza w WoT który miałby średnią wygranych większą niż jakieś 55-60%.
To taki sprytny mechanizm żeby nawet kompletne nooby się nie zraziły do gry

zauważ tylko, że to oni mają cisnienie.. muszą przejąć bazę (czyli de facto przyjechać do mnie) , albo wszystkich wybić (czyli de facto przyjechać do mnie).. w innym razie nawet gdy będzie ich 13 a ja sam to i tak wygram..
Ależ ja to zauważam, nie gram w czołgi od wczoraj, mówię ci tylko że tak samo możesz wpierdzielić ze słabą drużyną siedząc cały czas w bazie jak wszyscy dadzą się wybić jak i wygrać z dobrą drużyną napierając.
Taka już specyfika tej gry. Wygrywa ten komu lepszy team wylosuje. Proste.
Taka już specyfika tej gry. Wygrywa ten komu lepszy team wylosuje. Proste.
Shoonay wrote:Wygrywa ten komu lepszy team wylosuje. Proste.
To raczej - a nawet na pewno - nie podlega żadnej dyskusji. Lecz jest pewne ALE. Pingi. Zazwyczaj mam 35-40 czyli standard, a czasami jadę sobie czołgiem i nagle zauważam, że jest on w wodzie i game over.
Szczęściarz, ja to mam 40-80ms zazwyczaj, czasami podskoczy do tych 120ms ale się szybko normuje, a może tak z raz na 10 meczy przez kilka sekund podskakuje do 600-999ms i wtedy steruje się czołgiem jak walcem. Dobrze że najczęściej tak się dzieje na samym początku bitwy, w trakcie to może 2% przypadków.
Raz zdarzyła mi się sytuacja o której mówisz, stałem sobie grzecznie nie wadząc nikomu w krzaczorach nad wodą, zauważyłem wroga, chciałem podjechać kawałek niżej bo lufa była zbyt wysoko, przylagowało i wylądowałem w wodzie.
Teraz jak już wiem że to grozi to mi się nie zdarza, wystarczy się pilnować, pamiętać w którą stronę jest przód czołgu i trzymać palec na hamulcu.
Kilka za to razy prawie co neostrada mi się resetowała w trakcie bitwy, prawie jak zdążyłem ruszyć - mnie wywaliło z gry a mój czołg jechał przed siebie, esial próbował mnie ratować ale najczęściej waliłem w jakąś skałę czy coś i po minucie jak neo się połączyła ponownie mogłem wrócić do gry. Od tamtego czasu mi się nie zdarza bo wymusiłem sobie reset neo w godzinach nocno/porannych, kiedy nie gram.
Jeszcze pamiętam jak raz esiala rozłączyło w trakcie zażartej bitwy i rzucił się biedak ze skarpy do wody na moich oczach, a ja na Skajpie sie go pytam co to qzwa wyrabia.
Raz zdarzyła mi się sytuacja o której mówisz, stałem sobie grzecznie nie wadząc nikomu w krzaczorach nad wodą, zauważyłem wroga, chciałem podjechać kawałek niżej bo lufa była zbyt wysoko, przylagowało i wylądowałem w wodzie.
Teraz jak już wiem że to grozi to mi się nie zdarza, wystarczy się pilnować, pamiętać w którą stronę jest przód czołgu i trzymać palec na hamulcu.

Kilka za to razy prawie co neostrada mi się resetowała w trakcie bitwy, prawie jak zdążyłem ruszyć - mnie wywaliło z gry a mój czołg jechał przed siebie, esial próbował mnie ratować ale najczęściej waliłem w jakąś skałę czy coś i po minucie jak neo się połączyła ponownie mogłem wrócić do gry. Od tamtego czasu mi się nie zdarza bo wymusiłem sobie reset neo w godzinach nocno/porannych, kiedy nie gram.
Jeszcze pamiętam jak raz esiala rozłączyło w trakcie zażartej bitwy i rzucił się biedak ze skarpy do wody na moich oczach, a ja na Skajpie sie go pytam co to qzwa wyrabia.

Esial, Shoonay i szarik; trzej przyjaciele z boiska 

kupię cd-action 4/2013 z nieużywanym kodem do wot 
już nieaktualne.

już nieaktualne.
Ten portal powinien zmienić nazwę na "costarego.pl" (informacja 10 dayold(w shoonodayoldach podane) xD
300 golda wpadło 

O to to, powinni się częściej dawać hackować...xittam wrote:300 golda wpadło

world of tanks
@Scopreus a orientujesz się czy w najnowszych czołgach plutony można tworzyć na darmowym koncie 
bo wcześniej trzeba było mieć konto premium, ale przyznaję że dawno nie grałem wiec nie wiem jakie zmiany zaszły

bo wcześniej trzeba było mieć konto premium, ale przyznaję że dawno nie grałem wiec nie wiem jakie zmiany zaszły

Z cyklu gorąco polecam
Bez problemu na darmowym można stworzyć pluton maksymalnie 2 czołgów, premka to już 3 czołgi można w pluton wsadzić 
[ poniższa część postu pochodzi z tematu: Z cyklu gorąco polecam ]
Ktoś tam wspominał coś o tankach, przypuszczam że World of Tanks, zatem możemy pośmigać w plutonie bo też w to dość często grywam

[ poniższa część postu pochodzi z tematu: Z cyklu gorąco polecam ]
Ktoś tam wspominał coś o tankach, przypuszczam że World of Tanks, zatem możemy pośmigać w plutonie bo też w to dość często grywam

Re: Z cyklu gorąco polecam
Jaka szkoda, że z wujem Januszem i esialem nie miałeś okazji zagrać w czołgi 

world of tanks 2
Jak dalej grają i mają nicki takie jak tutaj to poszukam 

Znudziło im się (rzekomo) 

Ta jasne tam w tubę dostawali równo pewnie i jakieś gimby im jechały 

Twardo jechali i kryli się w okopach. Jedynie taki Napoleon Zbrodni jak Ty mógłby ich rozgromić na 4 wiatry 

w sumie mnie to grind w czołgach odrzucił :(