Śfiatt Czołguff
Jaki grind znowu? Że można spychać przeciwnika? Czy expienie? :>
Re: Z cyklu gorąco polecam
expienie mój drogi, expienie 

scorpeus wrote:Bez problemu na darmowym można stworzyć pluton maksymalnie 2 czołgów, premka to już 3 czołgi można w pluton wsadzić
Iście nierzetelne informacje podajesz, skoro dość często pogrywasz to powinieneś wiedzieć, iż od łatki 8.5 można grać w 3 osobowym plutonie bez premium.
Z cyklu gorąco polecam... ładnie to tak offtop w temacie robić, zamiast przenieść do tematu: World of Tanks?
słuszna uwaga Esial
Re: Śfiatt Czołguff
Na 8.5 nie grałem ani jednego plutonu
więc sorry
a topicu o WOT nie widziałem jeszcze tutaj jak pisałem offa
Po prostu ktoś tam coś wspomniał to dorzuciłem swoje 3 grosze
A skoro już się esial przebudził to kiedy chcesz poczuć lufę w swoim pancerzu? 
-- 02 Lip 2013, 11:27 --
Pooglądałem te gameplaye shoona i esiala i tak noobami zalatuje że masakra normalnie
Ile wy w to gracie już? Miesiąc? Bo coś strasznie niskie tiery czołgów no i jeszcze niecierpliwy kocur strzelający stylem K-pop ratatatataatata atatatata tatatata
Normalnie ubaw po pachy

-- 02 Lip 2013, 11:27 --
Pooglądałem te gameplaye shoona i esiala i tak noobami zalatuje że masakra normalnie

Normalnie ubaw po pachy
scorpeus wrote:Pooglądałem te gameplaye shoona i esiala i tak noobami zalatuje że masakra normalnie
Czekaj, czekaj - a Ty jakim stylem grasz? Gdy wyśmiewasz powinieneś pokazać jak się profesjonalnie gra!

A no tak aj forgot
Ogólnie nie mam w zwyczaju nagrywania siebie jak gram i popisywania się tym wszędzie no ale skoro taki request padł to poświęcę tych kilka gigabajtów na filmik z frapsa
Najlepiej to by było jakby z ludkami z TC zrobić kompanię i wtedy by sobie każdy oblukał jak kto gra
Może się dasz skusić na tankowanie Antek? 

Wybacz, brachu - ale w tej chwili nie czuję blusa.
Za to bardzo chętnie dam się namówić na partyjkę Worms Armageddon lub nowego Mortala
Za to bardzo chętnie dam się namówić na partyjkę Worms Armageddon lub nowego Mortala

Nowy mortal obowiązkowo a co do WA spoko tylko czy na scrackowanej wersji da się pograć online?
A co do WOT po zmianie dźwięków w najnowszej łatce na bardziej realistyczne i stonowaniu kolorów to ja czuję jeszcze większego bluesa ^^
A co do WOT po zmianie dźwięków w najnowszej łatce na bardziej realistyczne i stonowaniu kolorów to ja czuję jeszcze większego bluesa ^^
scorpeus wrote:Nowy mortal obowiązkowo a co do WA spoko tylko czy na scrackowanej wersji da się pograć online?
Temat o WA masz tutaj:
recenzje-gier/worms-armageddon-multiplayer-t2248.html
Wyjątkowo napiszę: tak, pobierasz odpowiednią wersję, którą przygotowaliśmy i co jakiś czas aktualizujemy (link ten sam). O więcej pytaj już w w/w temacie.
ja zobaczę jak będę stał z czasem po powrocie ze szpitala, ale sama myśl wielogodzinnego expienia mnie odstrasza, lecz z drugiej strony chętnie zobaczę jak wyglądają czołgi po ponad rocznej przerwie 
Wyglądają bardzo zacnie sam gram już drugi rok chyba
A co do długotrwałego expienia to zorientuj się które czołgi nadają się do szybkiego nabijania kabzy
Ja osobiście gram max godzinkę dziennie i mi starczy. No i nie gram jedną maszyną a mam zapełnione wszystkie miejsca w hangarze. Dorobiłem się już Tygrysa II i T29 jeśli chodzi o najwyższe tiery.

Oczywiście 0 ulepszeń za gotówkę?
Jedyne co kupiłem za golda to kamuflarz na Tigera i kilka slotów w garażu ale tego golda i tak mam CD Action
więc zero kasy włożonej poza tym 

@Scorp Na serwerze EU pod takim samym nickiem grasz jak masz na forum?
Tak na EU1 grywam pod tym nickiem co tu, czyżbym wywołał wilka z lasu? 

Mam nadzieję że zdacie panowie relację z tego, jakby nie patrzeć, emocjonującego pojedynku ? 

Jak esial przegra wreszcie podkuli ogon i nie będzie mnie nękał na TC 

Patrzyłem na Twoje statystyk, raczej wątpię, że system wylosuje nas w teamie albo przeciwko, ale o tym zapewne wiesz jak grasz już tak długo. Co do Twojego pokazywania jak grasz jest taka strona i coś mnie tu nie pasuje, bo widnieje na niej, że jesteś słabym graczem (n00bem jak wolisz).
-- 02 Lip 2013, 15:54 --
Admin i offtop?
-- 02 Lip 2013, 15:54 --
Anthrox wrote:Jak esial przegra wreszcie podkuli ogon i nie będzie mnie nękał na TC
Admin i offtop?
esial wrote:Anthrox wrote:Jak esial przegra wreszcie podkuli ogon i nie będzie mnie nękał na TC
Admin i offtop?
Rozmawiam na temat ewentualnego zwycięstwa w tej grze, to nie offtop, Legenda