Re: Śfiatt Czołguff

Więc jakim prawem nazywasz kogoś n00bem? Bardziej mnie bawi co-op i wiem, że Twój tryb "forever alone" świetnie sprawdza się w grach 1v1. (Quake Live? Odpal sobie Arma 3 to pogadamy..)scorpeus wrote:Wiesz na czym budowana jest ta statystyka esial? Jak nie to się dokształć na temat jak się tworzy statystykiW grze MMO, gdzie nie masz wpływu na wybór drużyny a w ogromnym stopniu w WOT ma to znaczenie, czy dana bitwa jest wygrana, czy przegrana takie staty możesz sobie wsadzić głęboko
Co innego w takim Quake Live, gdzie mierzona jest ewidentnie skuteczność pojedyńczego gracza, celność itp. a w takim WOT to co masz zwycięstwo/przegrana i to czy się załapiesz na jakieś osiągnięcia, ewentualnie strzały krytyczne itp., a sam dobrze wiesz, że przy takim doborze randomowym jaki jest w WOT często są sytuacje gdzie startujesz na szarym końcu i z góry jesteś skazany na przegraną i solidny wpierdziel bo np. masz tier 4 a na szczycie kilku gości z 10. Więc ja ogólnie na statystykach durnych nie polegam bo zawsze mają one się tak do rzeczywistości jak trawa do śniegu.
scorpeus wrote:Jak masz coś do zaoferowania poza pustą gadką na forum to czekam w grze, jeśli jednak nie to skończ się ośmieszać gadaniem, że jak masz lipne staty to jesteś noobem, bo normalnie jakbym jakiegoś gimbola czytał.
Wybacz! ale z takimi statami jak masz ty, grać w plutonie to bym się pod ziemie zapadł, znajomi co grają w klanie by mnie palcami wytykali.scorpeus wrote:Tak wiem że jest taki tryb kompania to się nazywanie próbuj z kogoś durnia robić bo sam się ośmieszasz i sam skończ
zapro do znajomych potem zapro do plutonu i można się spotkać w grze ale po co? Esialek się boi, a kocur już prewencyjnie mnie tam zablokował. Normalnie jedna wielka piaskownica z wami. Mam nadzieję, że reszta zainteresowanych trzyma wyższy poziom.
Jesteś upośledzony czy tylko udajesz? Pisałem gdzieś, że jestem w klanie? I co Ci z tego tieru 8 jak po dupie dostajeszscorpeus wrote:esial nie interesują mnie te twoje klanynawet 8 tieru nie masz na stanie więc z czym do ludu?
esial wrote:Jesteś upośledzony czy tylko udajesz?
Nie gram w klanie bo mało gram w tanki. Poza tym Antek okłamałeś nas! Ten scorpeus to jakiś fake, żadnych przekleństw?! hui na wrotkach? kończe dyskusje z sorpem bo mama mi zabroniła wyśmiewać się z upośledzonych dzieci. Post powyżej jest świetnym przykładem "forever alone"scorpeus wrote:Aha więc ci znajomi co grają w klanie to nie są twoi clanmates? Wow jeszcze się chwalić, że się ma znajomych w jakichś klanachty to chyba bardzo musisz się podbudowywać ^^ i co może jak ktoś ci czołg rozwala to mu flejmujesz: ej ty czekaj zawołam kolegów z klanu
a maciusia znasz?
no chyba, że z ryśkiem trzymasz