Polski

Śfiatt Czołguff

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
scorpeus Wiesz na czym budowana jest ta statystyka esial? Jak nie to się dokształć na temat jak się tworzy statystyki :) W grze MMO, gdzie nie masz wpływu na wybór drużyny a w ogromnym stopniu w WOT ma to znaczenie, czy dana bitwa jest wygrana, czy przegrana takie staty możesz sobie wsadzić głęboko :) Co innego w takim Quake Live, gdzie mierzona jest ewidentnie skuteczność pojedyńczego gracza, celność itp. a w takim WOT to co masz zwycięstwo/przegrana i to czy się załapiesz na jakieś osiągnięcia, ewentualnie strzały krytyczne itp., a sam dobrze wiesz, że przy takim doborze randomowym jaki jest w WOT często są sytuacje gdzie startujesz na szarym końcu i z góry jesteś skazany na przegraną i solidny wpierdziel bo np. masz tier 4 a na szczycie kilku gości z 10. Więc ja ogólnie na statystykach durnych nie polegam bo zawsze mają one się tak do rzeczywistości jak trawa do śniegu. Page 5 of 9 9 https://forum.thecompany.pl/gry/sfiatt-czolguff-t2339.html
2013-07-02T15:48:40+01:00

Re: Śfiatt Czołguff

Wiesz na czym budowana jest ta statystyka esial? Jak nie to się dokształć na temat jak się tworzy statystyki :) W grze MMO, gdzie nie masz wpływu na wybór drużyny a w ogromnym stopniu w WOT ma to znaczenie, czy dana bitwa jest wygrana, czy przegrana takie staty możesz sobie wsadzić głęboko :) Co innego w takim Quake Live, gdzie mierzona jest ewidentnie skuteczność pojedyńczego gracza, celność itp. a w takim WOT to co masz zwycięstwo/przegrana i to czy się załapiesz na jakieś osiągnięcia, ewentualnie strzały krytyczne itp., a sam dobrze wiesz, że przy takim doborze randomowym jaki jest w WOT często są sytuacje gdzie startujesz na szarym końcu i z góry jesteś skazany na przegraną i solidny wpierdziel bo np. masz tier 4 a na szczycie kilku gości z 10. Więc ja ogólnie na statystykach durnych nie polegam bo zawsze mają one się tak do rzeczywistości jak trawa do śniegu.

2013-07-02T16:11:01+01:00

Na wygraną pracuję cała drużyna, co po niektórzy zapomnieli czym jest granie i biorą je poważniej od życia... Stąd się biorą n00by co potrafią jedynie wyzywać na pojedynki, zamiast czerpać fun z co-opa i nawet przegranej.

Offtop.
Ukryta treść:

2013-07-02T16:15:32+01:00

słuszna uwaga Esial - przez n00bów przestałem grać w LoL'a - po prostu nie wytrzymywałem głupiej kłótni dzieci

2013-07-02T17:26:24+01:00

scorpeus wrote:Wiesz na czym budowana jest ta statystyka esial? Jak nie to się dokształć na temat jak się tworzy statystyki :) W grze MMO, gdzie nie masz wpływu na wybór drużyny a w ogromnym stopniu w WOT ma to znaczenie, czy dana bitwa jest wygrana, czy przegrana takie staty możesz sobie wsadzić głęboko :) Co innego w takim Quake Live, gdzie mierzona jest ewidentnie skuteczność pojedyńczego gracza, celność itp. a w takim WOT to co masz zwycięstwo/przegrana i to czy się załapiesz na jakieś osiągnięcia, ewentualnie strzały krytyczne itp., a sam dobrze wiesz, że przy takim doborze randomowym jaki jest w WOT często są sytuacje gdzie startujesz na szarym końcu i z góry jesteś skazany na przegraną i solidny wpierdziel bo np. masz tier 4 a na szczycie kilku gości z 10. Więc ja ogólnie na statystykach durnych nie polegam bo zawsze mają one się tak do rzeczywistości jak trawa do śniegu.
Więc jakim prawem nazywasz kogoś n00bem? Bardziej mnie bawi co-op i wiem, że Twój tryb "forever alone" świetnie sprawdza się w grach 1v1. (Quake Live? Odpal sobie Arma 3 to pogadamy..)

Staty, moje(przypominam, że mało gram w WOT), shoona i scorpa:

2013-07-02T17:40:15+01:00

A co mi tu z Arma wyskakujesz? Spoko graj sobie w coopie ale w takim razie śmiesznym jest porównywanie statów kogoś kto gra w coopie z kimś kto głównie gra randomowe bitwy gdzie masz masę noobów ;> Poza tym jak lubisz patrzeć na cyferki to sobie siedź i patrz ja wolę pograć a wyzywać nikogo nie wyzywam tylko jak zacząłem pisać na temat szunejowatej metody strzelania bez dokładnego celowania to już się obudził obrońca ciemiężonego futerkowca ;> Jak masz coś do zaoferowania poza pustą gadką na forum to czekam w grze, jeśli jednak nie to skończ się ośmieszać gadaniem, że jak masz lipne staty to jesteś noobem, bo normalnie jakbym jakiegoś gimbola czytał.

2013-07-02T17:47:21+01:00

scorpeus wrote:Jak masz coś do zaoferowania poza pustą gadką na forum to czekam w grze, jeśli jednak nie to skończ się ośmieszać gadaniem, że jak masz lipne staty to jesteś noobem, bo normalnie jakbym jakiegoś gimbola czytał.

Co za logika, najpierw piszesz, że bitwy są randomowe, później, że czekasz w grze? w WOT jest tryb dla no-premium gdzie jest konkretny team vs drugi konkretny team? coś Ci się z Wojnami Klanów pomieszało. I skończ waść wstydu se oszczędź.

2013-07-02T18:33:55+01:00

Tak wiem że jest taki tryb kompania to się nazywa ;> nie próbuj z kogoś durnia robić bo sam się ośmieszasz i sam skończ ;> zapro do znajomych potem zapro do plutonu i można się spotkać w grze ale po co? Esialek się boi, a kocur już prewencyjnie mnie tam zablokował. Normalnie jedna wielka piaskownica z wami. Mam nadzieję, że reszta zainteresowanych trzyma wyższy poziom.

2013-07-02T19:01:08+01:00

scorpeus wrote:Tak wiem że jest taki tryb kompania to się nazywa ;> nie próbuj z kogoś durnia robić bo sam się ośmieszasz i sam skończ ;> zapro do znajomych potem zapro do plutonu i można się spotkać w grze ale po co? Esialek się boi, a kocur już prewencyjnie mnie tam zablokował. Normalnie jedna wielka piaskownica z wami. Mam nadzieję, że reszta zainteresowanych trzyma wyższy poziom.
Wybacz! ale z takimi statami jak masz ty, grać w plutonie to bym się pod ziemie zapadł, znajomi co grają w klanie by mnie palcami wytykali.

2013-07-02T19:02:08+01:00

@scorpeus - ja chętnie przygram, ale nie spodziewaj się Bóg wie czego :) w WoT mistrzem nie jestem, ot taki każulik ze mnie :)
p.s. - ale przygram dopiero po powrocie ze szpitala tak za 3 tyg. nie wcześniej :(

2013-07-02T19:31:17+01:00

esial nie interesują mnie te twoje klany :) nawet 8 tieru nie masz na stanie więc z czym do ludu? spoko tauri ja też miszczem jakimś nie jestem :P 3 tygodnie poczekam spoko :)

2013-07-02T19:59:33+01:00

scorpeus wrote:esial nie interesują mnie te twoje klany :) nawet 8 tieru nie masz na stanie więc z czym do ludu?
Jesteś upośledzony czy tylko udajesz? Pisałem gdzieś, że jestem w klanie? I co Ci z tego tieru 8 jak po dupie dostajesz xD

2013-07-02T20:14:40+01:00

Aha więc ci znajomi co grają w klanie to nie są twoi clanmates? Wow jeszcze się chwalić, że się ma znajomych w jakichś klanach :haha: ty to chyba bardzo musisz się podbudowywać ^^ i co może jak ktoś ci czołg rozwala to mu flejmujesz: ej ty czekaj zawołam kolegów z klanu :haha: a maciusia znasz? ;> no chyba, że z ryśkiem trzymasz :haha:

2013-07-02T20:30:07+01:00

Panowie spokój :) niema sensu się przepychać, zagrajcie razem i zobaczcie który prezentuje jaki poziom :)

2013-07-02T20:33:15+01:00

Janusz odmówił konfrontacji w czołgi? Niesłychane :hee:

2013-07-02T20:37:33+01:00

Hej, hej Janusz - jak się odciąłeś od TC, to wiesz, że nie powinieneś czytać forum TC nawet jako gość?

esial wrote:Jesteś upośledzony czy tylko udajesz?

Pan esial dostaje ostrzeżenie za obrażanie innego użytkownika na 7 dni.

2013-07-02T20:53:38+01:00

No skoro mnie kocur ignoruje zanim stoczył ze mną choćby 1 pojedynek to widać coś jest na rzeczy ^^ ciekawe czy w MK też by nie chciał się sprawdzić :P

2013-07-02T20:55:50+01:00

scorpeus wrote:Aha więc ci znajomi co grają w klanie to nie są twoi clanmates? Wow jeszcze się chwalić, że się ma znajomych w jakichś klanach :haha: ty to chyba bardzo musisz się podbudowywać ^^ i co może jak ktoś ci czołg rozwala to mu flejmujesz: ej ty czekaj zawołam kolegów z klanu :haha: a maciusia znasz? ;> no chyba, że z ryśkiem trzymasz :haha:
Nie gram w klanie bo mało gram w tanki. Poza tym Antek okłamałeś nas! Ten scorpeus to jakiś fake, żadnych przekleństw?! hui na wrotkach? kończe dyskusje z sorpem bo mama mi zabroniła wyśmiewać się z upośledzonych dzieci. Post powyżej jest świetnym przykładem "forever alone" xD

2013-07-02T20:58:37+01:00

No widzę, że tryb scorpeusa przeszedł na Ciebie. Warn na 7 dni za obrażanie użytkownika.

Offtop
Ukryta treść:

2013-07-02T21:08:33+01:00

Wiesz gdzie mam Twoje warny? Odpowiedź znasz i to bardzo dobrze xD

2013-07-02T21:14:30+01:00

Wiem, że masz gdzieś, ale moderatorzy byli akurat zajęci swoimi sprawami.

Return to Gry