Polski

S.T.R.A.C.H. 3

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
Shoonay Jedynka i dwójka to jedne z najlepszych filmowych horrorów giercowych wśród giercowych horrorów filmowych (nu, może po Dead Space ;)), twórców gier z serii Blood i pod patronem TEGO studia filmowego WB.
Dodatki do jedynki wycyckane przez Sierre tylko dla kasy były mocno przeciętne, dodatek do dwójki opowiadał historię z perspektywy żołdaka ale był potwornie krótki.

Jaka jest trójka? Przeszedł już ktoś? Na trailerach zapowiada się nieźle, jak zwykle mnóstwo jest skryptowanych dziwaków wyskakujących przed nosem gracza i piskliwe dźwięki wiercące w uszach ale uwielbiam to ;)
Na ten czas sprawdziłem tylko jak silnik chodzi grając z 2 minuty, i jestem zadowolony że mój 6-letni piecyk ciągnie swobodnie tę grę na HIGH w 1280x1024. :mrgreen:
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/gry/topic1299.html
2011-07-12T10:23:59+01:00
Jedynka i dwójka to jedne z najlepszych filmowych horrorów giercowych wśród giercowych horrorów filmowych (nu, może po Dead Space ;)), twórców gier z serii Blood i pod patronem TEGO studia filmowego WB.
Dodatki do jedynki wycyckane przez Sierre tylko dla kasy były mocno przeciętne, dodatek do dwójki opowiadał historię z perspektywy żołdaka ale był potwornie krótki.

Jaka jest trójka? Przeszedł już ktoś? Na trailerach zapowiada się nieźle, jak zwykle mnóstwo jest skryptowanych dziwaków wyskakujących przed nosem gracza i piskliwe dźwięki wiercące w uszach ale uwielbiam to ;)
Na ten czas sprawdziłem tylko jak silnik chodzi grając z 2 minuty, i jestem zadowolony że mój 6-letni piecyk ciągnie swobodnie tę grę na HIGH w 1280x1024. :mrgreen:

2011-07-12T13:08:21+01:00

Re: S.T.R.A.C.H. 3

Mnie jakoś ta gra nie wciągnęła.

2011-07-12T16:14:06+01:00

Alma mało straszy zn wogole z wiadomych przyczyn ;] ale jakoś strzelanka daje rade, gra sprawdza się dobrze nie wypominając o nie złym ai przeciwników.

2011-07-12T17:28:29+01:00

Pierwowzór był the best , co do 3 to spodziewałem się po niej nieco więcej. Przede wszystkim jest mało straszna w stosunku do poprzedniczek, momenty z Almą są wręcz wymuszone, przechodząc grę nawet nie zwracałem na nią uwagi było to tak słabo zrealizowane . Co prawda są tam może 3 dobre momenty z samą Almą i to by było na tyle :mur: Co do samej gry jako shooter :killer: daje radę ,spełnia wszystkie obecne standardy do tego jeszcze możliwość grania Fettelem która całkowicie zmienia sposób rozgrywki, więc równie dobrze grę można przejść dwa razy nie nudząc się przy tym. Jak dla mnie mocne 7/10, a gdyby było więcej z horroru to przyznał bym nawet 8. Tak czy siak to wciąż dobry tytuł :hee:

2011-07-12T18:49:18+01:00

A o Silent Hill panowie nie pamiętają? :-P

2011-07-12T18:54:08+01:00

Pamiętamy także o wielu, wielu, WIELU innych grach, dlaczego pytasz? ;)

2011-07-12T19:02:44+01:00

Mongol20 wrote:Pmomenty z Almą są wręcz wymuszone, przechodząc grę nawet nie zwracałem na nią uwagi było to tak słabo zrealizowane .

Gdyby nie grało się synami to jakoś by to było i na pewno by straszyła, ale to co później zrobili z Becketem to istna porażka.

2011-08-03T16:24:09+01:00

Jak dla mnie FEAR 3 tylko głównie pod kątem przeciwników jest atrakcyjny. Jako gra pod kątem fabularnym całkowicie mnie zawiodła. Almy tam ze świecą szukać, a głównie dla niej masa graczy odpała pierwszą i drugą część serii. To już w dodatku Extraction Point jest jej więcej niż spotkałem w całej trzeciej części. A to tylko dodatek. Całe szczęście że nie musiałem kupować tej gry - znajomy był tak uprzejmy że pożyczył mi konsolę z grą na weekend :P - bo jako fan bym się strasznie zawiódł i byłbym zły że wyrzuciłem pieniądze w nic nie warte błoto.

Return to Gry