Polski

Trine

Opisujemy tu "duchowne" przeżycia z grami z różnych platform.
Pamiętaj, że istnieją tematyczne podfora, dla zachowania porządku.
DziadekUK Nie będę pisał recenzji, bo już to zrobili inni wiele razy. Podzielę się tylko wrażeniami.

Dawno (chyba odkąd odłożyłem moją A600 do pudła) nie grałem w żadną platformówkę. To coś jest jak zmiksowane The Lost Vikings z Fury of the Furries (trzech heroes'ów w jednym - nie czterech jak w Fury), z Diablo (hack'n'slash undead'ów swordem, zbieranie niebieskich vial'i - prawie jak butelki z mana) i z elementem z Portal'a od Valve (układanie cube'ów na button'ach w podłodze). A kraty w przejściach podnoszą się jak w pierwszym Prince of Persia (na środkach dopingujących). I wcale nie jest ta platformówka za bardzo cukierkowa.

Jak dla mnie - super grywalność. Jeszcze nie wiem o co biega z tym zbieraniem experience points'ów, bo za krótko grałem, ale się dowiem z czasem. Możliwe, że są jakieś speciale albo level-up'y po zebraniu odpowiedniej ilości.

Proponuję obejrzeć youdupa w full screen i 1080p.

Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/gry/trine-t1501.html
2011-09-27T23:39:57+01:00
Nie będę pisał recenzji, bo już to zrobili inni wiele razy. Podzielę się tylko wrażeniami.

Dawno (chyba odkąd odłożyłem moją A600 do pudła) nie grałem w żadną platformówkę. To coś jest jak zmiksowane The Lost Vikings z Fury of the Furries (trzech heroes'ów w jednym - nie czterech jak w Fury), z Diablo (hack'n'slash undead'ów swordem, zbieranie niebieskich vial'i - prawie jak butelki z mana) i z elementem z Portal'a od Valve (układanie cube'ów na button'ach w podłodze). A kraty w przejściach podnoszą się jak w pierwszym Prince of Persia (na środkach dopingujących). I wcale nie jest ta platformówka za bardzo cukierkowa.

Jak dla mnie - super grywalność. Jeszcze nie wiem o co biega z tym zbieraniem experience points'ów, bo za krótko grałem, ale się dowiem z czasem. Możliwe, że są jakieś speciale albo level-up'y po zebraniu odpowiedniej ilości.

Proponuję obejrzeć youdupa w full screen i 1080p.

2011-09-28T10:00:43+01:00

Re: Trine

Świetna platformerka, przeszedłem 2 lata temu, polecam razem z genialnym Braid.

2011-09-28T11:40:42+01:00

lepiej czekać na drugą część tej gierki to jest niezwykła plaformówka

2011-09-28T11:47:55+01:00

Skąd już wiesz jaka jest, skoro jeszcze nie wyszła? :-E

Mi się wydaje że zamiast czekać na cokolwiek, lepiej przejść pierwszą część ORAZ drugą jak już wyjdzie. ;)

2011-09-28T17:37:44+01:00

@raxor zawsze pisał szyfrem :tuptup1:

Return to Gry