co o tym myślicie

roki76 wrote:Jeśli to będzie na Adroida - biorę w ciemno. I oby było za freeeeeeeeeeeeeeeee
Szkoda że Roni nie podał linku gdzie się ten news pokazał, bo podobno powstaje też coś takiego tylko nie wiem czy to chodzi o to samo czy to jeszcze jeden remake: http://www.kickstarter.com/projects/850 ... ctors-cut/RoniWorlds wrote:Dziś pokazał się news [...]
If the project you’re backing is successfully funded, your card will be charged when the project reaches its funding deadline. If the project does not reach its funding goal, your card is never charged. That's why we call them pledges.
Kadzislaw33 wrote:WINGS ...Aaależ się w to ciupało!Po przejściu gry grałem znów i wyrabiałem nawet max noty tak się zawziąłem - jak np nie zestrzeliłem sam wszystkich 7u samolotów (mimo 2 pomocników) to wracałem misję od nowa, albo jak nie zbombardowałem wszystkich drugorzędnych celów. Grę skończyłem z wynikiem zestrzeleń ponad 400 z tego co pamiętam. Spędziłem na Amidze nad nią chyba najwięcej czasu obok oczywiście fenomenu tamtych czasów czyli Mortal Combat.